Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Хлібобулочні вироби»

НАЗАД
22 грудня 2023 11:21

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі товарів

Хлібобулочні вироби,

розміру бюджетного призначення,

очікуваної вартості предмета закупівлі

за кодом ДК 021:2015 (CPV) ДК 021:2015 - 15810000-9 Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби

Хлібобулочні вироби

(відповідно до пункту 4 постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія: Військова частина 1495, м. Житомир, 10025, код за ЄДРПРОУ 14321914, категорія замовника – замовник, що здійснює закупівлі для потреб оборони.

2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Код ДК 021:2015 – 15810000-9 Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби.

3. Ідентифікатор річного плану закупівлі: UA-P-2023-12-19-006823-b.

4.Ідентифікатор закупівлі: UA-P-2023-12-19-006823-b.

5. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: розмір бюджетного призначення становить 880 985,00 грн. (вісімсот вісімдесят тисяч дев’ятсот вісімдесят п’ять гривень 00 коп.) згідно з кошторисом на 2024 рік.

6. Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: Розмір бюджетного призначення до кошторису на 2024 рік становить 880 985,00 грн. Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено аналізом загальнодоступної інформації про ціну предмету закупівлі на підставі примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України 18.02.2020 № 275 зі змінами, наказу Адміністрації державної прикордонної служби України від 09.09.2019 № 480-АГ «Про моніторинг цін під час здійснення закупівель», наказу Адміністрації державної прикордонної служби України від 09.06.2022 №33 «Про внесення змін до наказу Адміністрації державної прикордонної служби України від 09.09.2019 №480-АГ».

7. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

№ п/п

Місце поставки

Найменування продукції

Код за ДК 021:2015

Один.

вим

Кількість

1

Київська обл.,

Поліський р-н,

Хліб з борошна пшеничного 1 ґатунку

15811100-7 Хліб

кг

5110,00

Хліб із борошна суміші житнього і пшеничного 1 ґатунку

15811100-7 Хліб

кг

4380,00

Булочка з борошна пшеничного 1 ґатунку вагою 70 грам.

15811200-8 Булки

кг

727,50

2

Київська обл.,

Вишгородський р-н,

Хліб з борошна пшеничного 1 ґатунку

15811100-7 Хліб

кг

5110,00

Хліб із борошна суміші житнього і пшеничного 1 ґатунку

15811100-7 Хліб

кг

4380,00

Булочка з борошна пшеничного 1 ґатунку вагою 70 грам.

15811200-8 Булки

кг

1022,00

3

Київська обл.,

Вишгородський р-н,

Хліб з борошна пшеничного 1 ґатунку

15811100-7 Хліб

кг

5110,00

Хліб із борошна суміші житнього і пшеничного 1 ґатунку

15811100-7 Хліб

кг

4380,00

Булочка з борошна пшеничного 1 ґатунку вагою 70 грам.

15811200-8 Булки

кг

1022,00

Строк поставки товару: до 31 грудня 2024 р.

Хліб з борошна пшеничного 1 ґатунку повинен бути формовим, відповідати вимогам ДСТУ 7517:2014

Хліб із борошна суміші житнього та пшеничного 1 ґатунку повинен бути формовим, відповідати вимогам ДСТУ 4583:2006, продовгувато-овальної форми, масою орієнтовно по 0,600 – 0,900 кг,. Поверхня хліба: гладка без забруднень, дозволені невеликі тріщини та підпливи. Не допускається відшарування верхньої скоринки від м’якушки. У виробах не допускаються сторонні включення, хруст від мінеральних домішок, ознаки хвороби та плісняви.

Булочки з борошна пшеничного 1 ґатунку вагою 70 грам. повинні бути вітчизняного виробника. Поверхня булочок повинна бути без забруднень, гладка, без великих тріщин та підривів, масою 70 гр. Верхня шкоринка не повинна бути приплюснута або зморщена. Булочки повинні бути добре пропеченими, не липким і не вологим на дотик, без грудочок, пустот, з рівномірною пористістю, еластичними. Після легкого надавлювання м’якуш виробу приймає початкову форму. Смак властивий даним видам виробів, без стороннього присмаку. Відповідність вимогам Державних стандартів на даний вид продукції та діючого санітарного законодавства України обов’язкова. Пакування: поліетиленова упаковка.

Популярні розділи та сервіси