Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Сухарі та печиво; пресерви з хлібобулочних і кондитерських виробів»

НАЗАД
28 листопада 2023 16:52

Інформація щодо процедур закупівель

на виконання Постанови КМУ від 11.10.2016 року №710 (зі змінами)

Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду ЄЗС Вид та ідентифікатор процедури закупівлі Очікувана вартість предмету закупівлі Обґрунтування

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі Очікуваної вартості предмета закупівлі

Сухарі, ДСТУ 7041:2009 за  ДК 021:2015: 15820000-2

Сухарі та печиво; пресерви з хлібобулочних і кондитерських виробів Відкриті торги з особливостями

UA-2023-11-23-005886-a 108 000,00 Сухарі повинні відповідати ДСТУ 7041:2009 "Вироби хлібобулочні сухарні. Загальні технічні умови", Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.  

Сухарі упаковуються та фасуються в герметичні пачки з полімерної плівки або комбінованих матеріалів, які дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України та забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання.  

Термін придатності продукції повинен бути для сухарів з борошна пшеничного першого сорту або з борошна житнього оббивного не менше 12 місяців з дати виробництва. Розрахунок очікуваної вартості обумовлений на підставі комерційних пропозицій постачальників цієї продукції із зазначенням діючих цін на сухарі, ДСТУ 7041:2009 

Популярні розділи та сервіси