Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Оброблені фрукти та овочі»

НАЗАД
20 жовтня 2023 13:03

Інформація щодо процедур закупівель

на виконання Постанови КМУ від 11.10.2016 року №710 (зі змінами)

Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду ЄЗС

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі

Очікувана вартість предмету закупівлі

Обґрунтування

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Очікуваної вартості предмета закупівлі

Джем, ДСТУ 4900:2007 за  ДК 021:2015: 15330000-0

Оброблені фрукти та овочі

Відкриті торги з особливостями

UA-2023-10-10-013455-a

55 920,00

Джем (вишневий, абрикосовий, полуничний, сливовий) першого сорту повинен відповідати ДСТУ 4900:2007 "Джеми. Загальні технічні умови", Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.

Джем повинен бути розфасований у скляні банки (тара) місткістю від 1,0 до 3,0 дм³, що закупорюється металевими лакованими кришками.

Всі пакувальні матеріали та тара повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, забезпечувати збереження продукції під час транспортування та зберігання. 

Кожна пакувальна одиниця (тара) маркується літографічним або офсетним друком, за допомогою трафарету, штампу, наклеювання етикетки із зазначенням інформації визначеної  ДСТУ 4900:2007 "Джеми. Загальні технічні умови".

Маркування має бути виконане державною мовою, згідно з законодавством України та може містити додаткову інформацію, визначену виробником.

Термін придатності до споживання джему в день його постачання до Замовника повинен становити не менше 10 місяців.

Розрахунок очікуваної вартості обумовлений на підставі комерційних пропозицій постачальників цієї продукції із зазначенням діючих цін на джем, ДСТУ 4900:2007

Популярні розділи та сервіси