Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «ОБРОБЛЕНІ ФРУКТИ ТА ОВОЧІ»

НАЗАД
26 вересня 2023 09:59

ОБГРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК

ПРЕДМЕТУ ЗАКУПІВЛІ «КОД ДК 15330000-0 " ОБРОБЛЕНІ ФРУКТИ ТА ОВОЧІ" ОСНОВНОГО СЛОВНИКА НАЦІОНАЛЬНОГО КЛАСИФІКАТОРА УКРАЇНИ ДК 021:2015 «ЄДИНИЙ ЗАКУПІВЕЛЬНИЙ СЛОВНИК»      

Найменування: Військова частина 2418 Кінологічний навчальний центр Державної прикордонної служби України

Місце знаходження: м. Великі Мости, вул. Львівська 166

Код ЄДРПОУ:14321498

Назва предмета закупівлі: Сухофрукти ДСТУ 8494:2015

Процедура закупівлі – шляхом відкритих торгів

Ідентифікатор закупівлі: UA-2023-09-21-014237-а

Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі: Згідно із технічним завданням

Місце постачання: 80074, Львівська обл., Червоноградський р-н, м. Великі Мости вул. Львівська,166.

Очікувана вартість предмета закупівлі: 320000,00 грн.

 

 

Найменування

Кількість кг

Технічна характеристика товару

1

2

3

4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1

Сухофрукти ДСТУ 8494:2015

5000,00

Сухофрукти повинні відповідати ДСТУ 8494:2015, Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншими вимогами законодавства в сфері обігу харчових продуктів.

Склад сухофруктів – яблуко, груша, слива та інші. Сухофрукти виготовленні без димного сушіння, в’ялені. Не допускається вміст афлотоксинів та ГМО, що обов’язково підтверджується відповідними документами. Фасування – поліпротиленові мішки масою нетто 15 – 20 кг. Всі пакувальні матеріали повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України та забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання.

Маркування тари наноситься типографським способом або виразним відбиванням через трафарет чи штампувальною фарбою, яка не змивається і не має запаху або вкладанням ярлика всередину або його наклеювання.

Маркування має бути виконане державною мовою, згідно з законодавством України та може містити додаткову інформацію визначену виробником.

Термін придатності до споживання сухофруктів у день постачання їх до Замовника повинен становити не менше 10 місяців.

 

 

Популярні розділи та сервіси