Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Кухонне приладдя, товари для дому та господарства і приладдя для закладів громадського харчування»

НАЗАД
22 вересня 2023 11:08

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі, розміру бюджетного призначення,

очікуваної вартості предмета закупівлі

(на підставі постанови Кабінету Міністрів України від 11.10.2016 № 710

 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

1. Замовник:

1.1. Найменування: Військова частина 2253.

1.2. Місце знаходження: м. Чернігів, вул. Квітнева, 3-В, 14026.

1.3. Код за ЄДРПОУ: 14321765

1.4. Категорія: Правоохоронний орган

2. Номер в Prozorro –UA-2023-09-21-003714-a

3. Здійснення закупівлі: Застосування процедури Відкриті торги з урахуванням «Особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування» затверджених Постановою Кабінету Міністрів України від 12.10.2022 № 1178 (зі змінами) та Закону України «Про публічні закупівлі».

4. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником – 39220000-0 Кухонне приладдя, товари для дому та господарства і приладдя для закладів громадського харчування на очікувану вартість 32 000,00 грн. (тридцять дві тисячі гривні 00 коп.) з врахуванням ПДВ, а саме:

№ з/п

(відповідно до п. 14 наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 11.06.2020 №1082 – код ДК 021:2015:

Найменування*

Опис предмету закупівлі

Од. вим.

Кіль-кість

1.  

39221210-2 «Тарілки»

Тарілка обідня

 

Тип:  Тарілка для других страв

Матеріал: Склокераміка

Форма: кругла

Діаметр:  24 см

Колір основи: однотонний, білий

Колір декору: без декору

Колір виробника: однотонний, білий

Особливості: не чутливий до впливу чистячих і миючих засобів та підходить для миття в посудомийній машині.

шт.

200

2.  

39221210-2 «Тарілки»

Тарілка глибока

Тип:  Тарілка для перших страв

Матеріал: Склокераміка

Форма:  кругла

Діаметр:  20 см

Колір основи: однотонний, білий

Колір декору: без декору

Колір виробника: однотонний, білий

Особливості: не чутливий до впливу чистячих і миючих засобів та підходить для миття в посудомийній машині.

шт.

200

3.  

39221121-1 «Чашки»

Чашка

Тип:   Чашка 

Матеріал: Склокераміка

Форма:  кругла

Обєм:  290 мл

Колір основи:   однотонний, білий

Колір декору: без декору

Колір виробника:   однотонний, білий

Особливості: не чутливий до впливу чистячих і миючих засобів та підходить для миття в посудомийній машині.

шт.

200

 

5. Джерело фінансування: Державний бюджет України – загальний фонд.

6. Очікувана вартість закупівлі: Під час визначення очікуваної вартості предмета закупівлі враховувалась,  затверджений наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України «Примірна методика визначення очікуваної вартості предмета закупівлі» від 18.02.2020  № 275 (зі змінами) та наказом АДПСУ «Про моніторинг цін під час здійснення закупівель» від 09.09.2019 року №480-АГ (зі змінами)

Відповідно до «Звіту про результати підсумкового моніторингу» від 23.06.2023 року, використовувалась методика -  метод порівняння ринкових цін на товари/послуги (очікувана вартість).

Проаналізовано інформацію про ціни відповідно письмових запитів цінових пропозицій, наданих суб’єктами господарювання, а саме: ФОП «Адаменко Олександр Миколайович» код: 2991517616; ФОП «Сідько Наталія Сергіївна» код: 3511905587; ФОП «Аверченко Федір Сергійович» код. 3225513977;

 Визначено найнижчу, очікувана, ціну по предмету закупівлі -  ФОП «Аверченко Федір Сергійович» код. 3225513977.

Враховуючи надані найнижчі цінові пропозиції та лист про погодження закупівлі від АДПСУ № 701/32286/23-Вих від 06.07.2023 року, щодо потреби, доцільності, кількості овочів, за ціною, що не перевищує найнижчої цінової пропозиції та на підставі звіту про підсумковий моніторинг цін від 23 червня 2023 року.

7. Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі:          Посуд не повинний виділяти в продукти харчування шкідливі хімічні речовини, має бути стійким до впливу харчових кислот. До необхідних властивостей відносяться також легкість, ударостійкість (стійкість до механічних впливів). Посуд має бути не ушкодженим, рівними, без вм’ятин, подряпин, не деформована та без сколів. Якість товарів повинна підтверджуватись відповідними документами.

 

Популярні розділи та сервіси