Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «М’ясопродукти»

НАЗАД
20 вересня 2023 14:35

Інформація щодо процедур закупівель

на виконання Постанови КМУ від 11.10.2016 року №710 (зі змінами)

Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду ЄЗС

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі

Очікувана вартість предмету закупівлі

Обґрунтування

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Очікуваної вартості предмета закупівлі

Ковбаса напівкопчена вищого сорту, ДСТУ 4435:2005 за  ДК 021:2015: 15130000-8

М’ясопродукти

Відкриті торги з особливостями

UA-2023-09-12-003736-a

102 200,00

Ковбаса напівкопчена вищого сорту  повинна відповідати ДСТУ 4435:2005 «Ковбаси напівкопчені. Загальні технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.

Основні якісні показники: Зовнішній вигляд - поверхня батонів чиста, суха, без плям, пошкоджень оболонки і напливів фаршу. По формі прямі або злегка зігнуті, довжиною від 15 до 50 см. Вигляд фаршу на розрізі: фарш рівномірно перемішаний, від рожевого до темно-червоного кольору, без сірих плям і порожнин та містить шматочки сала, свинини, грудинки, жиру яловичого або баранячого, баків (щоковини) тощо. Дозволено відхилення розмірів окремих шматочків на зрізі їх за діагоналлю. Консистенція – пружна, смак і запах – смак приємний, злегка гострий, в міру солоний, з вираженим ароматом прянощів і копчення, з запахом часнику або без нього, без сторонніх присмаків і запахів. Масова частка вологи не більше ніж 52%, масова частка жиру, не більше 30%.

Фасування - вакуумна упаковка, штучне пакування, вакуум в термоформувальному плівковому матеріалі, поліамідна упаковка  вагою до 3 кг. Транспортне пакування – картонні ящики масою нетто не більше ніж 10 кг, які повинні бути міцними, сухими, чистими та без стороннього запаху. Обов'язковим  є маркуванням на кожній пакованій одиниці.  Всі пакувальні матеріали (тара) повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, забезпечувати збереження продукції під час транспортування та зберігання.

Маркування має містити таку інформацію: назва, найменування та адреси підприємства-виробника, кінцевої дати споживання або дати виробництва та строку придатності, умов зберігання, інформації про харчову цінність продукту, номеру партії виробництва, маси нетто та брутто (кг).

Маркування має бути виконане державною мовою, згідно з законодавством України та може містити додаткову інформацію, визначену виробником.

Термін придатності до споживання товару в день його постачання до Замовника повинен становити не менше 90 %.

Розрахунок очікуваної вартості обумовлений на підставі комерційних пропозицій постачальників цієї продукції із зазначенням діючих цін на ковбасу напівкопчену вищого сорту, ДСТУ 4435:2005

Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду ЄЗС

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі

Очікувана вартість предмету закупівлі

Обґрунтування

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Очікуваної вартості предмета закупівлі

Шинка копчено-варена, ДСТУ 4668:2006 за  ДК 021:2015: 15130000-8

М’ясопродукти

Відкриті торги з особливостями

UA-2023-09-12-003736-a

117 000,00

Шинка копчено-варена  повинна відповідати ДСТУ 4668:2006 «Продукти зі свинини варені, копчено-варені, копчено-запечені, смажені, сирокопчені. Загальні технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.  Батони з чистою сухою поверхнею, без пошкодження оболонки, в або без сітки, перев'язані шпагатом (нитками) хрестоподібно - у міхурах або уздовж і кожні (5-8) см впоперек - в інших оболонках з/або без перев'язування з/або без петлі для підв'язування. Форма циліндрична, овальна, кругла або іншої форми. Консистенція щільна. М'язова тканина рожево-червоного кольору без сірих плям, колір жиру (сала) білий або з світло-рожевим відтінком. Запах шинковий, приємний, смак солонуватий без сторонніх присмаку та запаху.

Маркування кожної одиниці тари здійснюється нанесенням штампу, трафарету, етикетки або іншим способом, що забезпечує чіткість читання маркування.

 Маркування має містити таку інформацію: назва, найменування та адреси підприємства-виробника, кінцевої дати споживання або дати виробництва та строку придатності, умов зберігання, інформації про харчову цінність продукту, номеру партії виробництва, маси нетто та брутто (кг).  Всі пакувальні матеріали (тара) повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України та забезпечувати збереження продукція під час транспортування і зберігання. У кожну одиницю транспортної тари (ящик, контейнер, тару-устаткування) пакують ковбасні вироби однієї назви, однієї дати виготовлення. Маркування має бути виконане державною мовою, типографським способом, згідно з законодавством України, містити всю необхідну інформацію. Термін придатності до споживання крупи в день його постачання до Замовника повинен становити не менше 90%.

Розрахунок очікуваної вартості обумовлений на підставі комерційних пропозицій постачальників цієї продукції із зазначенням діючих цін на шинку копчено-варену, ДСТУ 4668:2006

Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду ЄЗС

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі

Очікувана вартість предмету закупівлі

Обґрунтування

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Очікуваної вартості предмета закупівлі

Сосиски вищого сорту, ДСТУ 4436:2005 за  ДК 021:2015: 15130000-8

М’ясопродукти

Відкриті торги з особливостями

UA-2023-09-12-003736-a

156 000,00

Сосиски вищого сорту повинні відповідати ДСТУ 4436:2005 "Ковбаси варені, сосиски, сардельки, хліби м'ясні. Загальні технічні умови", Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.

Сосиски повинні бути виготовлені у вигляді варених ковбасок батончиків у штучній оболонці діаметром від 14 до 32 мм і довжиною до 14 см  та розфасовані у рукав (пакет) з полімерних газонепроникних матеріалів під вакуумом, а також матеріали закордонного виробництва, що дозволені центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, вагою нетто не більше 3 кг.                                                                                                  

Матеріал штучної оболонки, рукава (пакету) повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України.

Транспортне пакування - ящики (коробки) або інша тара, що забезпечує збереження товару під час транспортування, відвантаження, зберігання.

Маркування повинно бути виконане відповідно до вимог ДСТУ 4436:2005 "Ковбаси варені, сосиски, сардельки, хліби м'ясні. Загальні технічні умови". Маркування повинно бути стійким до вологи, транспортування, відвантаження, зберігання та застосування. Маркування повинно містити всю обов'язкову інформацію, передбачену Законом України "Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів".

На транспортному пакуванні повинна вказуватися наступна інформація: назва продукції; кількість (кг); дата виготовлення та кінцева дата споживання; позначення нормативно-правового документа.

Термін придатності сосисок в день їх постачання на склад замовника повинен становити не менше 9 діб.

Розрахунок очікуваної вартості обумовлений на підставі комерційних пропозицій постачальників цієї продукції із зазначенням діючих цін на сосиски вищого сорту, ДСТУ 4436:2005

 

Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду ЄЗС

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі

Очікувана вартість предмету закупівлі

Обґрунтування

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Очікуваної вартості предмета закупівлі

Сардельки вищого сорту, ДСТУ 4436:2005 за  ДК 021:2015: 15130000-8

М’ясопродукти

Відкриті торги з особливостями

UA-2023-09-12-003736-a

162 000,00

Сардельки вищого сорту повинні відповідати ДСТУ 4436:2005 "Ковбаси варені, сосиски, сардельки, хліби м'ясні. Загальні технічні умови", Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.

Сардельки повинні бути виготовлені у вигляді варених ковбасок батончиків у штучній оболонці діаметром від 32 до 44 мм і довжиною до 11 см  та розфасовані у рукав (пакет) з полімерних газонепроникних матеріалів під вакуумом, а також матеріали закордонного виробництва, що дозволені центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, вагою нетто не більше 3 кг.                                                                                                 

Матеріал штучної оболонки, рукава (пакету) повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України.

Транспортне пакування - ящики (коробки) або інша тара, що забезпечує збереження товару під час транспортування, відвантаження, зберігання. Маркування повинно бути виконане відповідно до вимог ДСТУ 4436:2005 "Ковбаси варені, сосиски, сардельки, хліби м'ясні. Загальні технічні умови".

Маркування повинно бути стійким до вологи, транспортування, відвантаження, зберігання та застосування. Маркування повинно містити всю обов'язкову інформацію, передбачену Законом України "Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів".

На транспортному пакуванні повинна вказуватися наступна інформація: назва продукції; кількість (кг); дата виготовлення та кінцева дата споживання; позначення нормативно-правового документа.

Термін придатності сосисок в день їх постачання на склад замовника повинен становити не менше 9 діб.

Розрахунок очікуваної вартості обумовлений на підставі комерційних пропозицій постачальників цієї продукції із зазначенням діючих цін на сардельки вищого сорту, ДСТУ 4436:2005

 

Популярні розділи та сервіси