Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Продукція тваринництва та супутня продукція»

НАЗАД
20 вересня 2023 14:29

Інформація щодо процедур закупівель

на виконання Постанови КМУ від 11.10.2016 року №710 (зі змінами)

Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду ЄЗС

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі

Очікувана вартість предмету закупівлі

Обґрунтування

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Очікуваної вартості предмета закупівлі

Яйце куряче столове 1 категорії (сорту) за  ДК 021:2015: 03140000-4

Продукція тваринництва та супутня продукція

Відкриті торги з особливостями

UA-2023-09-08-011729-a

86 400,00

Яйце куряче столове 1 категорії  (сорту) повинно відповідати нормативному документу на цей вид продукції (ТУ, ГСТУ, СОУ, ISO), Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. Якісні характеристики : Клас – столові. Категорія – перша. Шкаралупа  чиста, непошкоджена, без видимих змін структури, без слідів посліду чи крові. Білок яйця – чистий, щільний, світлий, прозорий, без сторонніх домішок. Жовток ледь видимий під час овоскопування, контури не окреслені, займає центральне або злегка зміщене положення, без кров’яних плям або смужок. Запах природній, без стороннього затхлого чи гнилістного запаху. Яйця укладаються тупим кінцем догори у горбкуваті гофровані прокладки з чарунками. Для транспортування та відвантаження яйця додатково повинні упаковуватись у картонні ящики. Всі пакувальні матеріали (тара) повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, забезпечувати збереження продукції під час транспортування та зберігання. Яйця маркуються методом штампування чи напилювання нешкідливими фарбами із зазначенням необхідної інформації.

Кожна пакувальна одиниця (ящики) маркується із зазначенням інформації: назва, найменування та адреси підприємства-виробника, кінцевої дати споживання або дати виробництва та строку придатності, умов зберігання, інформації про харчову цінність продукту, номеру партії виробництва, маси нетто та брутто (кг).

Маркування має бути виконане державною мовою, згідно з законодавством України та може містити додаткову інформацію, визначену виробником. Термін придатності до споживання яєць в день їх постачання до замовника повинен становити не менше 20 діб при температурі зберігання від 0°С до 20°С.

Розрахунок очікуваної вартості обумовлений на підставі комерційних пропозицій постачальників цієї продукції із зазначенням діючих цін на яйця курячі столові 1 категорії (сорту)

 

Популярні розділи та сервіси