Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Овочі, фрукти та горіхи»

НАЗАД
20 вересня 2023 08:27

ОБГРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК

ПРЕДМЕТУ ЗАКУПІВЛІ «КОД ДК 03220000-9 " ОВОЧІ,ФРУКТИ ТА ГОРІХИ" ОСНОВНОГО СЛОВНИКА НАЦІОНАЛЬНОГО КЛАСИФІКАТОРА УКРАЇНИ ДК 021:2015 «ЄДИНИЙ ЗАКУПІВЕЛЬНИЙ СЛОВНИК»

                                                                                                                                      

Найменування: Військова частина 2418 Кінологічний навчальний центр Державної прикордонної служби України

Місце знаходження: м. Великі Мости, вул. Львівська 166

Код ЄДРПОУ:14321498

Назва предмета закупівлі: Капуста білоголова пізніх сортів ДСТУ 7037:2009, морква 1 гатунку ДСТУ 7035:2009, буряк столовий ДСТУ 7033:2009

Процедура закупівлі – запит пропозиції постачальників з використанням електронного каталогу

Ідентифікатор закупівлі: UA-2023-09-19-002085-a

Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі: Згідно із технічним завданням

Місце постачання: 80074, Львівська обл., Червоноградський р-н, м. Великі Мости вул. Львівська,166.

Очікувана вартість предмета закупівлі: 66450,00 грн.

 

 

Найменування

Кількість кг

Технічна характеристика товару

1

2

3

4

 

 

 

 

1

Капуста білоголова пізніх сортів 1 гатунку ДСТУ 7037:2009

5000,00

Урожаю 2023 року. Головки свіжі, цілі, здорові, чисті, цілком сформовані, непророслі з щільною або менш щільною структурою типовою для ботанічного сорту, без стороннього запаху і присмаку, не ушкодженні сільськогосподарськими шкідниками, не підморожені. Не допускається капуста,  що загнила, із стороннім запахом. 

 

 

Урожаю 2023 року. Коренеплоди свіжі, цілі, здорові, чисті, не зів'ялі, не тріснуті, без пошкоджень сільськогосподарськими шкідниками, без зайвої зовнішньої вологості, без черешків, без пошкодження плічок коренеплоду. З яскраво-оранжевою  м’якоттю, з невеликою серцевиною. Без стороннього запаху і присмаку.

 

 

Урожаю 2023 року. Коренеплоди свіжі, цілі, чисті, не зів’ялі, не тріснуті, без пошкоджень, не уражені хворобами, без зайвої зовнішньої вологи, типові для сорту за формою і забарвленням, без обрізаних врівень з плечиками коренеплоду.  М’якість без білих кілець в розрізі.

 

 

2

Морква  1 гатунку ДСТУ 7035:2009

2500,00

 

 

3

Буряк столовий 1 гатунку ДСТУ 7033:2009

1500,00

 

Популярні розділи та сервіси