Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Дріжджі сухі хлібопекарські»

НАЗАД
31 серпня 2023 10:08

Інформація щодо процедур закупівель

на виконання Постанови КМУ від 11.10.2016 року №710 (зі змінами)

Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду ЄЗС

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі

Очікувана вартість предмету закупівлі

Обґрунтування

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Очікуваної вартості предмета закупівлі

Дріжджі сухі хлібопекарські за  ДК 021:2015: 15890000-3

Продукти харчування та сушені продукти різні

Відкриті торги з особливостями

UA-2023-08-28-007388-a

46 200,00

 Дріжджі сухі хлібопекарські повинні відповідати нормативному документу на цей вид продукції (ТУ, ГСТУ, СОУ, ISO), Закону України « Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. Дріжджі сухі хлібопекарські фасовані об’ємом до 1 кг.  з маркуванням на кожній пакованій одиниці. Всі пакувальні матеріали (тара) повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України та забезпечувати збереження продукція під час транспортування і зберігання. Термін придатності до споживання товару в день його постачання до Замовника повинен становити не менше 5 місяців.

Розрахунок очікуваної вартості обумовлений на підставі комерційних пропозицій постачальників цієї продукції із зазначенням діючих цін на дріжджі сухі хлібопекарські

Популярні розділи та сервіси