Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Оброблені фрукти та овочі»

НАЗАД
14 серпня 2023 09:54

Інформація щодо процедур закупівель

на виконання Постанови КМУ від 11.10.2016 року №710 (зі змінами)

Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду ЄЗС

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі

Очікувана вартість предмету закупівлі

Обґрунтування

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Очікуваної вартості предмета закупівлі

Салат овочевий закусочний (в асортименті)  за  ДК 021:2015: 15330000-0

Оброблені фрукти та овочі

Відкриті торги з особливостями

UA-2023-08-06-000073-a

640 000,00

Салат овочевий закусочний (в асортименті) повинен відповідати ДСТУ 3749-98 Консерви. Салати овочеві. Технічні умови та/або ДСТУ 8092:2015 Консерви. Овочі мариновані. Технічні умови, Закону України « Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. Салат повинен складатися з суміші овочів не менше як двох видів. Смак та запах мають бути характерні для консервованих овочів без супутніх присмаків. У разі надання пропозиції на декілька видів салату - обов'язково прописувати їх окремо з вказанням конкретної назви, кількості та складу.  Салат повинен бути розфасований у скляні банки (тара) місткістю не меньше 0,5 дм³ та не більше  3,0 дм³, що закупорюються металевими лакованими кришками. Банки повинні бути запаковані у транспорту тару (ящики з гофрованого картону або термозсідальну плівку). Всі товари обов`язково повинні бути упаковані для транспортування. Упаковка має бути неушкодженою.

Інші вимоги:

- На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, дата виготовлення та/або термін придатності. Всі пакувальні матеріали (тара) повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України та забезпечувати збереження продукція під час транспортування і зберігання. Термін придатності до споживання товару в день його постачання до Замовника повинен становити не менше 80 % та строк  не менше 15 місяців.

Розрахунок очікуваної вартості обумовлений на підставі комерційних пропозицій постачальників цієї продукції із зазначенням діючих цін на салат овочевий закусочний (в асортименті)

Популярні розділи та сервіси