Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Овочі фрукти та горіхи»

НАЗАД
14 серпня 2023 09:50

Інформація щодо процедур закупівель

на виконання Постанови КМУ від 11.10.2016 року №710 (зі змінами)

Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду ЄЗС

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі

Очікувана вартість предмету закупівлі

Обґрунтування

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Очікуваної вартості предмета закупівлі

Морква ранніх сортів, ДСТУ 286-91 за  ДК 021:2015: 03220000-9

Овочі, фрукти та горіхи

Відкриті торги з особливостями

UA-2023-08-06-000075-a

32 000,00

Морква свіжа, врожаю  2023 року, ярко помаранчевого кольору, без сторонніх запахів, без гнилля. Повинна відповідати ДСТУ 286-91 "Морква столова молода свіжа. Технічні умови", Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. Морква  має бути вирощена в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин, достатньої зрілості, без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками. Морква має бути цілою, здоровою, сухою, чистою, не зів’ялою, без поверхневої вологи. Запах притаманний морквинному, без гнилля, не мілка. Фасування в сітках 25-50 кг. Тара повинна відповідати характеру товару і захищати його від пошкоджень під час доставки та вигрузки на склади.

Розрахунок очікуваної вартості обумовлений на підставі комерційних пропозицій постачальників цієї продукції із зазначенням діючих цін на моркву ранніх сортів, ДСТУ 286-91

Цибуля ріпчаста свіжа (перший сорт), ДСТУ 3234-95 за  ДК 021:2015: 03220000-9

Овочі, фрукти та горіхи

Відкриті торги з особливостями

UA-2023-08-06-000075-a

16 500,00

Цибуля ріпчаста свіжа (перший сорт) повинна відповідати  ДСТУ 3234-95 "Цибуля ріпчаста свіжа. Технічні умови", Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. Цибуля ріпчаста свіжа повинна бути розфасована у сітчасті мішки (сітки). Вага нетто цибулі у мішку (сітці) повинна бути 15-25 кг. У кожній пакувальній одиниці повинна бути цибуля одного ботанічного і товарного сорту. Всі пакувальні матеріали (тара)  повинні бути дозволена до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, забезпечувати збереження продукції під час транспортування та зберігання.  Маркування наноситься на етикетки (ярлики), що вкладаються (нашиваються) до сітчастого мішка (сітки) або наклеюються із зазначенням на них інформації визначеної ДСТУ 3234-95. Маркування має бути виконане державною мовою, згідно з законодавством України та може містити додаткову інформацію, визначену виробником. Термін зберігання цибулі ріпчастої свіжої повинен становити:                                                                                                            гостра цибуля ріпчаста - не менше 6 місяців з дня її поставки на склад замовника (за умов дотримання температурного режиму зберігання).                        напівгостра та солодка цибуля ріпчаста - не менше 3 місяців з дня її поставки на склад замовника (за умов дотримання температурного режиму зберігання).

Розрахунок очікуваної вартості обумовлений на підставі комерційних пропозицій постачальників цієї продукції із зазначенням діючих цін на цибулю ріпчасту свіжу (перший сорт), ДСТУ 3234-95

Огірки свіжі, ДСТУ 3247-95 за  ДК 021:2015: 03220000-9

Овочі, фрукти та горіхи

Відкриті торги з особливостями

UA-2023-08-06-000075-a

2 175,00

Огірки свіжі (для споживання у свіжому вигляді) повинні відповідати ДСТУ 3247-95 "Огірки свіжі. Технічні умови", Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. Огірки свіжі повинні бути розфасовані в дерев'яні, картонні ящики (коробки) або ящики з полімерних матеріалів. Вага нетто огірків свіжих в дерев'яних, картонних ящиках (коробках) або ящиках з полімерних матеріалів повинна бути не більше 10 кг. У кожній пакувальній одиниці повинні бути огірки свіжі одного ботанічного і товарного сорту. Всі пакувальні матеріали (тара)  повинні бути дозволена до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, забезпечувати збереження продукції під час транспортування та зберігання. Транспортне маркування наноситься на етикетки (ярлики), що вкладаються або наклеюються в (на) ящик (коробку)  із зазначенням на них визначеної інформації ДСТУ 3247-95.  Маркування має бути виконане державною мовою, згідно з законодавством України та може містити додаткову інформацію, визначену виробником. Термін зберігання огірків свіжих повинен становити не менше 14 діб з дня їх поставки на склад замовника (за умов дотримання температурного режиму зберігання).

Розрахунок очікуваної вартості обумовлений на підставі комерційних пропозицій постачальників цієї продукції із зазначенням діючих цін на огірки свіжі,  ДСТУ 3247-95

Томати свіжі, ДСТУ 3246-95 за  ДК 021:2015: 03220000-9

Овочі, фрукти та горіхи

Відкриті торги з особливостями

UA-2023-08-06-000075-a

4 950,00

Томати свіжі (для споживання у свіжому вигляді) повинні відповідати ДСТУ 3246-95 "Томати свіжі. Технічні умови", Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. Томати свіжі повинні бути розфасовані в дерев'яні, картонні ящики (коробки) або ящики з полімерних матеріалів. Вага нетто огірків свіжих в дерев'яних, картонних ящиках (коробках) або ящиках з полімерних матеріалів повинна бути не більше 10 кг. У кожній пакувальній одиниці повинні бути томати свіжі одного ботанічного і товарного сорту. Всі пакувальні матеріали (тара)  повинні бути дозволена до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, забезпечувати збереження продукції під час транспортування та зберігання. Транспортне маркування наноситься на етикетки (ярлики), що вкладаються або наклеюються в (на) ящик (коробку)  із зазначенням на них визначеної інформації ДСТУ 3246-95.  Маркування має бути виконане державною мовою, згідно з законодавством України та може містити додаткову інформацію, визначену виробником. Термін зберігання томатів свіжих повинен становити не менше 14 діб з дня їх поставки на склад замовника (за умов дотримання температурного режиму зберігання).

Розрахунок очікуваної вартості обумовлений на підставі комерційних пропозицій постачальників цієї продукції із зазначенням діючих цін на томати свіжі, ДСТУ 3246-95  

Кабачки свіжі, ДСТУ 318-91 за  ДК 021:2015: 03220000-9

Овочі, фрукти та горіхи

Відкриті торги з особливостями

UA-2023-08-06-000075-a

1 950,00

Кабачки свіжі (для споживання у свіжому вигляді) повинні відповідати ДСТУ 318-91 "Кабачки свіжі. Технічні умови", Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. Кабачки свіжі повинні бути розфасовані в дерев'яні, картонні ящики (коробки) або ящики з полімерних матеріалів. Вага нетто кабачків свіжих в дерев'яних, картонних ящиках (коробках) або ящиках з полімерних матеріалів повинна бути не більше 10 кг. У кожній пакувальній одиниці повинні бути кабачки свіжі одного ботанічного і товарного сорту. Всі пакувальні матеріали (тара)  повинні бути дозволена до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, забезпечувати збереження продукції під час транспортування та зберігання. Транспортне маркування наноситься на етикетки (ярлики), що вкладаються або наклеюються в (на) ящик (коробку)  із зазначенням на них визначеної інформації.  Маркування має бути виконане державною мовою, згідно з законодавством України та може містити додаткову інформацію, визначену виробником. Термін зберігання кабачків свіжих повинен становити не менше 14 діб з дня їх поставки на склад замовника (за умов дотримання температурного режиму зберігання).

Розрахунок очікуваної вартості обумовлений на підставі комерційних пропозицій постачальників цієї продукції із зазначенням діючих цін на кабачки свіжі, ДСТУ 318-91

Популярні розділи та сервіси