Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Овочі, фрукти та горіхи»

НАЗАД
07 серпня 2023 10:12

ОБГРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК

ПРЕДМЕТУ ЗАКУПІВЛІ «ДК 021:2015:03220000-9: Овочі, фрукти та горіхи»

ОСНОВНОГО СЛОВНИКА НАЦІОНАЛЬНОГО КЛАСИФІКАТОРАУКРАЇНИ ДК 021:2015 «ЄДИНИЙ ЗАКУПІВЕЛЬНИЙ СЛОВНИК»

1. Найменування: Військова частина 2144 7 прикордонний загін Державної прикордонної служби України

2. Місце знаходження: м. Львів, вул. Личаківська, 74

3. Код ЄДРПОУ: 14321653

4. Назва предмета закупівлі: ДК 021:2015:03220000-9: Овочі, фрукти та горіхи

5. Процедура закупівлі – Запит ціни пропозицій

Ідентифікатор закупівлі: UA-2023-07-28-001175-a

Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі: Згідно із технічним завданням

Місце постачання: 79010, Львівська обл., м. Львів, вул. Личаківська,74

Очікувана вартість предмета закупівлі: 218 500,00 грн

Найменування

товару

Якісні характеристики товару

Од.

виміру

К-ть

1

Капуста білоголова ранніх сортів ДСТУ 7037:2009

Капуста білоголова свіжа ранньостигла повинна відповідати ДСТУ 7037:2009 «Капуста  білоголова свіжа. Технічні умови», Закону України «Про основні принципи та  вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам  законодавства в сфері обігу харчових продуктів.

Капуста білоголова свіжа повинна бути розфасована в сітчасті мішки  (сітки), дерев’яні або картонні ящики (коробки). Вага нетто капусти у мішку  (сітці), дерев’яному або картонному ящику (коробці) повинна бути 15-50 кг. У  кожній пакувальній одиниці повинна бути капуста одного ботанічного і  товарного сорту.

Тара повинна бути дозволена до використання центральним органом  виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, забезпечувати збереження  продукції під час транспортування і зберігання.

Транспортне маркування наноситься на етикетки (ярлики), що  вкладаються (нашиваються) до сітчастого мішка (сітки) або дерев’яного,  картонного ящика (коробки) або наклеюються із зазначенням на них інформації  визначеної ДСТУ 7037:2009.

Маркування має бути виконане державною мовою згідно із законодавством  України та може містити додаткову інформацію, визначену виробником.

Термін зберігання капусти білоголової свіжої повинен становити:
капуста ранньостиглих сортів – не менше 20 діб з дня її поставки на склад  замовника (за умови дотримання температурного режиму зберігання).

кг

5000,0

2

Морква ранніх сортів ДСТУ 7035:2009

Морква свіжа (першого сорту, очищена від землі сухим способом)  повинна відповідати ДСТУ 7035:2009 «Морква свіжа. Технічні умови», Закону  України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових  продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. 

Морква свіжа повинна бути розфасована в сітчасті мішки, мішки з  полімерних матеріалів або картонні ящики (коробки). Вага нетто моркви у мішку  сітчастому повинна бути 10-15 кг, полімерному мішку – 20-25 кг, картонній  коробці (ящику) – не більше 20 кг. У кожній пакувальній одиниці повинна бути  морква одного ботанічного і товарного сорту.

Всі пакувальні матеріали (тара) повинні бути дозволені до використання  центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України,  забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання.

Транспортне маркування наноситься на етикетки (ярлики), що  вкладаються (нашиваються) до сітчастого мішка (сітки), полімерного мішка або  картонного ящика (коробки) або наклеюється із зазначенням на них інформації  визначеної ДСТУ 7035:2009.

Маркування має бути виконане державною мовою згідно із законодавством  України та може містити додаткову інформацію, визначену виробником.

Термін зберігання моркви свіжої повинен становити не менше 6 місяців  з дня її поставки на склад замовника (за умови дотримання температурного  режиму зберігання).

кг

2000,0

3

Буряк столовий ранніх сортів ДСТУ 7033:2009

Буряк столовий свіжий (перший сорт) повинен відповідати ДСТУ  7033:2009 «Буряк столовий свіжий. Технічні умови», Закону України «Про  основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та  іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. 

Буряк столовий свіжий повинен бути розфасований в сітчасті мішки,  мішки з полімерних матеріалів або картонні ящики (коробки). Вага нетто буряка  у мішку сітчастому повинна бути 10-15 кг, полімерному мішку – 20-25 кг,  картонній коробці (ящику) – не більше 20 кг. У кожній пакувальній одиниці  повинен бути буряк одного ботанічного і товарного сорту.

Всі пакувальні матеріали (тара) повинні бути дозволені до використання  центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України,  забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання.

Транспортне маркування наноситься на етикетки (ярлики), що  вкладаються (нашиваються) до сітчастого мішка (сітки), полімерного мішка або  картонного ящика (коробки) або наклеюється із зазначенням на них інформації  визначеної ДСТУ 7033:2009.

Маркування має бути виконане державною мовою згідно із законодавством  України та може містити додаткову інформацію, визначену виробником.

Термін зберігання буряка столового свіжого повинен становити не менше  6 місяців з дня його поставки на склад замовника (за умови дотримання  температурного режиму зберігання).

кг

1000,0

4

Цибуля ріпчаста ДСТУ 3234-95

Цибуля ріпчаста свіжа (перший сорт) повинна відповідати ДСТУ 3234-95  «Цибуля ріпчаста свіжа. Технічні умови», Закону України «Про основні  принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим  вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.

Цибуля ріпчаста свіжа повинна бути розфасована в сітчасті мішки (сітки).  Вага нетто цибулі у мішку (сітці) повинна бути 15-25 кг. У кожній пакувальній  одиниці повинна бути цибуля одного ботанічного і товарного сорту.

Всі пакувальні матеріали (тара) повинні бути дозволені до використання  центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України,  забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання.

Маркування наноситься на етикетки (ярлики), що вкладаються (нашиваються) до сітчастого мішка (сітки) або наклеюються із зазначенням на них інформації визначеної ДСТУ 3234-95.

Маркування має бути виконане державною мовою згідно із законодавством України та може містити додаткову інформацію, визначену виробником.

Термін зберігання цибулі ріпчастої свіжої повинен становити: не менше 6 місяців з дня її поставки на склад  замовника (за умов дотримання температурного режиму зберігання).

кг

3000,0

5

Огірки ДСТУ 3247-95

Огірки свіжі повинні відповідати  ДСТУ 3247-95 «Огірки свіжі. Технічні умови», Закону України «Про основні  принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим  вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.

Огірки свіжі повинні бути розфасовані в дерев’яні, картонні ящики  (коробки) або ящики з полімерних матеріалів. Вага нетто огірків свіжих в   дерев’яних, картонних ящиках (коробках) або ящиках з полімерних матеріалів повинна бути не більше 10 кг. У кожній пакувальній одиниці повинні бути огірки  одного ботанічного і товарного сорту.

Всі пакувальні матеріали (тара) повинні бути дозволені до використання  центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України,  забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання.

Транспортне маркування наноситься на етикетки (ярлики), що  вкладаються або наклеюються в (на) ящик (коробку) із зазначенням на них  інформації визначеної ДСТУ 3247-95.

Маркування має бути виконане державною мовою згідно із законодавством  України та може містити додаткову інформацію, визначену виробником.

Термін зберігання огірків свіжих повинен становити не менше 14 діб з  дня їх поставки на склад замовника (за умов дотримання температурного режиму  зберігання).

кг

500,0

6

Помідори ДСТУ 3246-95

Помідори свіжі повинні відповідати  ДСТУ 3246-95 «Томати свіжі. Технічні умови», Закону України «Про основні  принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим  вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.

Помідори свіжі повинні бути розфасовані в дерев’яні, картонні ящики  (коробки) або ящики з полімерних матеріалів. Вага нетто помідорів свіжих в  дерев’яних, картонних ящиках (коробках) або ящиках з полімерних матеріалів  повинна бути не більше 10 кг. У кожній пакувальній одиниці повинні бути помідори одного ботанічного і товарного сорту.

Всі пакувальні матеріали (тара) повинні бути дозволені до використання  центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України,  забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання.

Транспортне маркування наноситься на етикетки (ярлики), що  вкладаються або наклеюються в (на) ящик (коробку) із зазначенням на них  інформації визначеної ДСТУ 3246-95.

Маркування має бути виконане державною мовою згідно із законодавством  України та може містити додаткову інформацію, визначену виробником.

Термін зберігання помідорів свіжих повинен становити не менше 14 діб з  дня їх поставки на склад замовника (за умов дотримання температурного режиму  зберігання).

кг

500,0

Якість товару: що передається Постачальником Замовнику в пункті призначення, повинна відповідати діючим ДСТУ, ГСТУ, ГОСТ, ТУ.

У разі виникнення сумнівів/суперечки щодо якості поставленого Товару проводиться  його незалежна експертиза в уповноважених на це установах чи організаціях. Оплата вартості експертизи Товару сплачується Постачальником.

Замовник має право вимагати у Постачальника проведення лабораторного аналізу (за рахунок Постачальника) продукції в лабораторії, що має акредитацію відповідно до Держстандарту України, з видачою результатів аналізу на руки Замовнику.

Кожна партія товару має супроводжуватися документами, що підтверджують їх походження, безпечність і якість, відповідність вимогам державних стандартів, санітарно гігієнічним вимогам. Такий документ повинен бути діючим з урахуванням терміну реалізації товару.

Прийом - передача Товару по кількості проводиться відповідно до товаро-супровідних документів (накладних), по якості - документів, які засвідчують їх походження, якість та безпеку.

Неякісний товар підлягає обов’язковій заміні, але всі витрати пов’язані із заміною товару несе постачальник

Строк поставки Товару: Поставка товару здійснюється партіями (частинами) за заявкою Замовника протягом 2023 року до 31 грудня 2023 року на умовах укладеного договору. Постачальник повинен протягом 5 (п’яти) днів з дня отримання заявки від Замовника поставити партію Товару відповідно до наданої заявки.

Доставку та розвантаження товару здійснює Постачальник за свій рахунок (чи/або своїми силами). Доставка має бути здійснена спеціалізованим автотранспортом з дотриманням правил перевезення відповідного товару, визначеним законодавством.

Порядок оплати товару: оплата Замовником впродовж 10 (десяти) робочих днів після поставки товарів та пред'явлення Постачальником рахунка на оплату за фактично поставлений товар та після підписання Сторонами накладної (акту приймання – передачі товарів) шляхом здійснення прямого банківського переведення.

Постачальник оплачує усі витрати, пов’язані з пересилкою документів ( договір, рахунок, накладні,витрати по доставці товару і т.п.)

Популярні розділи та сервіси