Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Крупи в асортименті»

НАЗАД
31 липня 2023 09:02

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі    Крупи в асортименті.
(відповідно до пункту 4.1постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, його категорія: Центральна база зберігання та постачання Державної прикордонної служби України (військова частина 1471): 09610, провулок Вишневий, 11 с. Савинці, Рокитнянський район,  Київська область; код за ЄДРПОУ – 23311530; категорія замовника – замовник, що здійснює закупівлі для потреб оборони.

2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Крупи в асортименті  код 15610000 –7 «Продукція борошномельно-круп’яної промисловості ».

3. Ідентифікатори закупівель:

4. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики визначені технічним завданням, що оприлюднено Замовником у тендерній документації згідно з вимогами статей 22 і 23 Закону України «Про публічні закупівлі» (зі змінами) з урахуванням Особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України «Про публічні закупівлі», на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 12.10.2022 №1178 (зі змінами).

№ з/п

ДК 02:2015

Найменування та основні вимоги до технічних характеристик предмета закупівлі

Одиниця виміру

Кількість

1

15610000-7

Пшоно

     1. Товар. Пшоно шліфоване повинне відповідати нормативному документу на цей вид продукції (ТУ, ГСТУ, СОУ, ISO), Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу  харчових продуктів. Основні показники крупи: колір –  жовтий, запах – властивий пшону, не затхлий, вологість – не більше 14 %, наявність пошкоджених та битих ядер – не більше 1,0 %

2. Пакування і тара. Пшоно повинне бути розфасоване у мішки з поліпропіленових ниток вагою нетто 25 кг. Мішки мають бути цілими, міцними, чистими, сухими, без сторонніх запахів і не заражені шкідниками. Мішки зашивають машинним способом. Всі пакувальні матеріали (тара) повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання.

3. Маркування. Маркування наноситься безпосередньо на тару фарбою або шляхом прикріплення до мішка ярлика чи етикетки, що прошиваються одночасно із зашивкою мішка або наклеюється із зазначенням:

- найменування та адреси підприємства-виробника;

- назви крупи;

- кінцевої дати споживання або дату виробництва та строку придатності;

- умов зберігання;

- інформації про харчову цінність продукту;

- номеру партії виробництва;

- маси нетто та брутто (кг).

Маркування має бути виконане державною мовою, згідно з законодавством України та може містити додаткову інформацію визначену виробником.

4. Строк придатності . Термін придатності до споживання крупи в день його постачання до Замовника повинен становити не менше 5 місяців.

Кг.

100

2

15610000-7

Крупа кукурудзяна

 

1. Товар. Крупа кукурудзяна повинна відповідати нормативному документу на цей вид продукції (ТУ, ГСТУ, СОУ, ISO), Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу  харчових продуктів. Основні показники крупи: колір –  жовтий, запах – властивий крупі, не затхлий, вологість – не більше 15 %.

 2. Пакування і тара. Крупа кукурудзяна повинна бути розфасоване у мішки з поліпропіленових ниток вагою нетто 25 кг. Мішки мають бути цілими, міцними, чистими, сухими, без сторонніх запахів і не заражені шкідниками. Мішки зашивають машинним способом. Всі пакувальні матеріали (тара) повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання.

3. Маркування.  Маркування наноситься безпосередньо на тару фарбою або шляхом прикріплення до мішка ярлика чи етикетки, що прошиваються одночасно із зашивкою мішка або наклеюється із зазначенням:

- найменування та адреси підприємства-виробника;

- назви крупи;

- кінцевої дати споживання або дату виробництва та строку придатності;

- умов зберігання;

- інформації про харчову цінність продукту;

- номеру партії виробництва;

- маси нетто та брутто (кг).

Маркування має бути виконане державною мовою, згідно з законодавством України та може містити додаткову інформацію визначену виробником.

4. Строк придатності . Термін придатності до споживання крупи в день його постачання до Замовника повинен становити не менше 5 місяців.

Кг.

150

5. Очікувана вартість предмета закупівлі: Крупи в асортименті

4 630 грн. 00 коп.

6. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: Очікувана вартість формувалась з середніх цін комерційних пропозицій наданих суб’єктами господарювання.

Популярні розділи та сервіси