Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Свинина заморожена»

НАЗАД
21 лютого 2022 10:10

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК

ПРЕДМЕТУ ЗАКУПІВЛІ «за ДК 021:2015 - 15110000-2 «М'ЯСО». ОСНОВНОГО СЛОВНИКА НАЦІОНАЛЬНОГО КЛАСИФІКАТОРАУКРАЇНИ ДК 021:2015 «ЄДИНИЙ ЗАКУПІВЕЛЬНИЙ СЛОВНИК»

1. Найменування: Військова частина 9937 1 прикордонний загін Державної прикордонної служби України

2. Місце знаходження: м. Маріуполь, вул. Гагаріна 150а

3. Код ЄДРПОУ: 14321726

4. Назва предмета закупівлі: 15110000-2 «М'ясо» (свинина заморожена 15113000-3 Свинина)

5. Процедура закупівлі – відкриті торги.

6. Ідентифікатор закупівлі: UA-2022-02-15-003352-a

7. Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі: Згідно із технічним завданням

8. Місце постачання: 87510, м. Маріуполь, вул. Гагаріна,150а.

9. Очікувана вартість предмета закупівлі: 425100,00 грн.

Найменування продуктів харчування

Технічна характеристика товару

Одиниці виміру

Кількість

Свинина заморожена

Свинина заморожена (пів туші без голови, ніг, внутрішніх органів та внутрішнього жиру)  повинна відповідати вимогам ДСТУ 7158:2010, «М'ясо. Свинина в тушах і пів тушах. Технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.

кг

5000,00

Якість товару, що передається Постачальником Замовнику в пункті призначення, повинна відповідати технічним умовам та/або державним стандартам та іншим вимогам, що ставляться до товару, відповідно до чинних в Україні норм і правил та передбачають застосування заходів із захисту довкілля.

У разі виникнення сумнівів/суперечки щодо якості поставленого Товару проводиться  його незалежна експертиза в уповноважених на це установах чи організаціях. Оплата вартості експертизи Товару сплачується Постачальником.

Замовник має право вимагати у Постачальника проведення лабораторного аналізу (за рахунок Постачальника) продукції в лабораторії, що має акредитацію відповідно до Держстандарту України, з видачею результатів аналізу на руки Замовнику.

Кожна партія товару має супроводжуватися документами, що підтверджують їх походження, безпечність і якість, відповідність вимогам державних стандартів, санітарно гігієнічним вимогам. Такий документ повинен бути діючим з урахуванням терміну реалізації товару.

Прийом - передача Товару по кількості проводиться відповідно до товаро-супровідних документів (накладних), по якості - документів, які засвідчують їх походження, якість та безпеку.

Неякісний товар підлягає обов’язковій заміні, але всі витрати пов’язані із заміною товару несе постачальник

Термін придатності товару до споживання в день його постачання до Замовника повинен становити не менше 80 % від загального терміну його зберігання при температурі мінус 18℃.                                             

Маркування має бути виконане державною мовою, згідно з законодавством України та може містити додаткову інформацію визначену виробником та повинно відповідати вимогам ДСТУ 7158:2010 «М'ясо. Свинина в тушах і пів тушах. Технічні умови» 

Транспортування: товар перевозиться спеціалізованим рухомим складом (авторефрижераторами або спеціалізованим транспортом зі встановленим холодильним обладнанням) з додержанням температурного режиму.

Транспортні засоби та/або контейнери, ящики що використовуються для перевезення мають відповідати вимогам статей 25, 44 ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».

Не дозволяється постачання продуктів в забруднених транспортних засобах (із слідами вантажів, що перевозились раніше), а також в транспортних засобах, в яких безпосередньо перед цим перевозилися: вапно, пахучі та отруйні речовини.

Строк поставки Товару: Поставка товару здійснюється партіями за заявкою Замовника до 22 грудня 2022 року на умовах укладеного договору. Замовлення товару Замовником здійснюється в формі письмового замовлення на електронну адресу Постачальника, яке виконується протягом 5-ти діб.

Доставку та розвантаження товару здійснює Постачальник за свій рахунок (чи/або своїми силами).

Час поставки Товару: в робочі дні з 08:30 до 16:00 год.

Для підтвердження відповідності пропозиції учасника технічним, якісним вимогам до предмета закупівлі, встановленим замовником, учасник повинен надати наступні документи у складі своєї пропозиції:

- декларацію виробника або сертифікат/посвідчення якості, на продукцію, що планується до постачання, де обов’язково повинно бути зазначено: найменування виробника, назва продукту харчування, строк зберігання, дата виготовлення/дата кінцевого терміну вживання свинини замороженої на відповідність діючого ДСТУ.  На імпортну продукцію учасник надає гарантійний лист про відповідність продукції зазначеному нормативному документу, а саме ДСТУ 7158:2010 «М'ясо. Свинина в тушах і пів тушах. Технічні умови» 

- скановані копії оригіналу або копії завіреної виробником експертного висновку або протоколу досліджень (випробовувань) про відповідність предмету закупівлі вимогам нормативного документа: ДСТУ, на мікотоксини, пестициди та за мікробіологічними показниками, видані виробнику акредитованою та уповноваженою компетентним органом лабораторією (згідно реєстру уповноважених лабораторій), яка може здійснювати лабораторні дослідження (випробування) для цілей державного контролю та виданий на партію товару, що виготовлена  не раніше 2022 року , з наданням атестату акредитації лабораторії, що підтверджує акредитацію лабораторії, яка надала протокол/висновок та сфери акредитації стосовно предмету закупівлі.

Для підтвердження можливості поставки Товару в повному обсязі та в необхідний термін Учасник надає наступні документи:

- лист виданий на ім'я Замовника (вказати повну назву) та датований, не раніше ніж дата публікації оголошення про проведення відкритих торгів по даному предмету за підписом керівника з відтиском печатки (у разі наявності) від Учасника на постачання товару, який зазначений в документації. Лист повинен містити гарантійні зобов’язання Учасника  на відвантаження продукції в обсязі та в терміни, за рівнем якості, визначені цією документацією.

Інші вимоги:

-під час поставки товару водій (ї), що задіяний (і) в процесі постачання предмету закупівлі повинні мати медичні книжки що підтверджують своєчасний періодичний медичний огляд та сертифікат  COVID-19  про вакцинацію.

У разі сезонного зниження ціни на товар може бути застосовано погодження зміни ціни в договорі про закупівлю в бік зменшення (без зміни кількості (обсягу) та якості товару) відповідно до п. 5 ч. 5 ст. 41 Закону України «Про публічні закупівлі».

Переможець оплачує усі витрати, пов’язані з пересилкою документів (договір, рахунок, накладні, витрати по доставці товару і т.п.).

Популярні розділи та сервіси