Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Продукція борошномельно-круп'яної промисловості»

НАЗАД
14 лютого 2022 09:09

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення , очікуваної вартості оголошеної процедури закупівлі (переговорна процедура)

за кодом ДК 021-2015 (CPV) 15610000-7 Продукція борошномельно-круп'яної промисловості за КЕКВ 2230, Крупа ячмінна, крупа пшенична, крупа пшоно, крупа перлова, крупа вівсяна, крупа кукурудзяна

(відповідно до пункту 4.1постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, його категорія: Військова частина 1495, вул. Промислова,5 м. Житомир, 10025; код за ЄДРПОУ – 14321914; категорія замовника – замовник, що здійснює закупівлі для потреб оборони.

2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником код ДК 021:2015 – Крупа ячмінна, крупа пшенична, крупа пшоно, крупа перлова, крупа вівсяна, крупа кукурудзяна Код за ДК 021:2015 – 15610000-7 (Продукція борошномельно-круп’яної продукції)

3. Ідентифікатор закупівлі: UA-2022-02-09-002762-c

4. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики визначені розпорядженням Адміністрації Державної прикордонної служби України та технічним завданням, що затверджено Адміністрацією Державної прикордонної служби України та оприлюднено Замовником у тендерній документації згідно з вимогами статті 23 Закону України «Про публічні закупівлі».

Крупа ячмінна зі смаком і запахом, характерним ячмінній крупі, однорідна по розміру без розколотих крупинок, смак та запах має бути без затхлості, плісняви та інших сторонніх запахів, нормальний колір, суха вологість не повинна перевищувати норм. Не заражена шкідниками.

Якість продукції повинна відповідати вимогам ДСТУ 7700:2015

Крупа пшенична зовнішній вигляд: частинки подрібненого ядра різного розміру і форми, зараженість шкідниками амбарних запасів не допускається;

смак і запах: запах властивий крупі пшеничній, без сторонніх запахів, не затхлий, не гнилісний, не кислий, не гіркий;

Якість продукції повинна відповідати вимогам ДСТУ 7699:2015

Пшоно шліфоване повинно мати жовтий колір різних відтінків, притаманний пшону, бути чистим, сухим, без затхлості, плісняви, вологістю не більше 14%, зараженість амбарними шкідниками не допускається;

Якість продукції повинна відповідати вимогам ДСТУ ГОСТ, ТУ.У, ТУ  на данну крупу.

Крупа перлова зовнішній вигляд: ядра звільнені від квіткових плівок, частково від плодоніжки, насіннєвих головок і зародка, крупа утворюється з зерен округлих або кулеподібної форми з невеликою темною цяткою або рискою в місці борозенки, зараженість шкідниками амбарних запасів не допускається; запах властивий перловій крупі, без сторонніх запахів, не затхлий, не гнилісний. Смак властивий перловій крупі, без сторонніх присмаків, не кислий, не гіркий; колір світло сірий, з коричневим відтінком.

Якість продукції повинна відповідати вимогам ДСТУ 7700:2015.

Крупа вівсяна зі смаком і запахом, характерним вівсяній крупі, бути чистою, сухою, без затхлості та плісняви, без сторонніх запахів. Не заражена шкідниками. Якість продукції повинна відповідати вимогам ДСТУ 7698:2015.

Крупа кукурудзяна першого ґатунку  повинна мати жовтий колір, бути чистою, сухою, без затхлості та плісняви, без сторонніх запахів. Не заражена шкідниками. Якість продукції повинна відповідати вимогам ДСТУ на дану крупу.

Товар повинен бути без синтетичних барвників,  ароматизаторів,  підсолоджувачів,  підсилювачів смаку,  консервантів, та відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, чинним нормативним документам, затвердженим у встановленому законодавством порядку, відповідати вимогам Законів України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997р. №771/97-ВР (зі змінами), «Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення» від 24.02.1994 р. №4004-ХІІ.

5. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

розмір бюджетного призначення, визначений відповідно до фінансування на 2022 рік, становить 172 200,00 грн.

Очікувана вартість предмета закупівлі розраховувалась виходячи з середніх ринкових цін, вимог наказу АДПСУ від 09.09.2019 № 480-АГ «Про моніторинг цін під час здійснення закупівель», наказу АДПСУ від 20.04.2021  № 159 «Про оцінку ризиків і фінансовий контроль у сфері закупівель».

Популярні розділи та сервіси