Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Свинина заморожена першої-екстра категорії»

НАЗАД
14 лютого 2022 08:47

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК

ПРЕДМЕТУ ЗАКУПІВЛІ «ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо (Свинина заморожена першої-екстра категорії)

ОСНОВНОГО СЛОВНИКА НАЦІОНАЛЬНОГО КЛАСИФІКАТОРАУКРАЇНИ ДК 021:2015 «ЄДИНИЙ ЗАКУПІВЕЛЬНИЙ СЛОВНИК»

1. Найменування: Військова частина 2144 7 прикордонний загін Державної прикордонної служби України

2. Місце знаходження: м. Львів, вул. Личаківська, 74

Код ЄДРПОУ:14321653

Назва предмета закупівлі: ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо (Свинина заморожена першої-екстра категорії)

3. Процедура закупівлі – відкриті торги

Ідентифікатор закупівлі: UA-2022-02-08-011046-b

Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі: Згідно із технічним завданням

Місце постачання: 79010, Львівська обл., м. Львів, вул. Личаківська,74.

Очікувана вартість предмета закупівлі: 510000,00 грн.

 з/п

Найменування

Кількість, кг

Технічна характеристика товару

Вимоги до строків постачання

1

2

3

4

5

1

 

6 000,00

Свинина заморожена першої-екстра категорії (півтуші без голови, ніг, внутрішніх органів та внутрішнього жиру) повинна відповідати вимогам ДСТУ 7158:2010 «М’ясо. Свинина в тушах і напівтушах. Технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. М’ясо свинини першої категорії повинно бути заморожене та виготовлене у вигляді півтуш, без голови, ніг, внутрішніх органів, внутрішнього жиру. Запах та колір – без стороннього запаху, м’язова тканина в місцях розділення - від світло – рожевого до червоного кольору, сало – від блідого до блідо – рожевого. На півтушах не повинно бути залишків внутрішніх органів, щетини, згустків крові, бахромок м’язової і жирової тканини, побитостей, синців, забруднення. На кожній півтуші повинно бути поставлено ветеринарне клеймо овальної форми, яке підтверджує, що ветеринарно – санітарна експертиза свинини проведена в повному обсязі і цю свинину можна випускати до реалізації на харчові цілі без обмежень, а також клеймо та штампи, що позначають категорію вгодованості. До товару повинні бути застосовані всі необхідні заходи із захисту довкілля. Товар має постачатися партіями у кількості згідно із заявками Замовника. Доставка проводиться транспортом Постачальника з дотриманням санітарно-гігієнічних умов зберігання та перевезення продукції.  Маркування повинно відповідати ДСТУ 7158:2010.

Партіями протягом 2022 року за заявкою Замовника

Якість товару: що передається Постачальником Замовнику в пункті призначення, повинна відповідати ДСТУ 7158:2010 М’ясо. Свинина в тушах і напівтушах.

У разі виникнення сумнівів/суперечки щодо якості поставленого Товару проводиться  його незалежна експертиза в уповноважених на це установах чи організаціях. Оплата вартості експертизи Товару сплачується Постачальником.

Замовник має право вимагати у Постачальника проведення лабораторного аналізу (за рахунок Постачальника) продукції в лабораторії, що має акредитацію відповідно до Держстандарту України, з видачою результатів аналізу на руки Замовнику.

Кожна партія товару має супроводжуватися документами, що підтверджують їх походження, безпечність і якість, відповідність вимогам державних стандартів, санітарно гігієнічним вимогам. Такий документ повинен бути діючим з урахуванням терміну реалізації товару.

Прийом - передача Товару по кількості проводиться відповідно до товаро-супровідних документів (накладних), по якості - документів, які засвідчують їх походження, якість та безпеку.

Неякісний товар підлягає обов’язковій заміні, але всі витрати пов’язані із заміною товару несе постачальник

Строк поставки Товару: Поставка товару здійснюється партіями (частинами) за заявкою Замовника протягом 2022 року до 31 грудня 2022 року на умовах укладеного договору. Постачальник повинен протягом 5 (п’яти) днів з дня отримання заявки від Замовника поставити партію Товару відповідно до наданої заявки.

Доставку та розвантаження товару здійснює Постачальник за свій рахунок (чи/або своїми силами). Доставка має бути здійснена спеціалізованим автотранспортом з дотриманням правил перевезення відповідного товару, визначеним законодавством.

Термін придатності: Термін придатності до споживання м’яса в день його постачання до замовника повинен становити не менше 5 місяців при температурі зберігання не вищій ніж мінус 18ºС.

Маркування: повинно відповідати вимогам ДСТУ 7158:2010 «М'ясо. Свинина в тушах і півтушах. Технічні умови»

Порядок оплати товару: оплата Замовником впродовж 10 (десяти) робочих днів після поставки товарів та пред'явлення Постачальником рахунка на оплату за фактично поставлений товар та після підписання Сторонами накладної (акту приймання – передачі товарів) шляхом здійснення прямого банківського переведення.

Переможець оплачує усі витрати, пов’язані з пересилкою документів ( договір, рахунок, накладні, витрати по доставці товару і т.п.)

При сезонному коливанні ціни у бік зменшення вартості товару продавець зобов’язаний зменшити ціну товару до рівня середньоринкової.

Популярні розділи та сервіси