Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Яйце куряче столове 1 категорії»

НАЗАД
09 лютого 2022 15:30

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення та очікуваної вартості предмета закупівлі

на виконання Постанови КМУ від 11.10.2016 №710

(зі змінами, внесеними постановою КМУ №1266 від 16.12.2020)

Найменування предмета закупівлі

 із зазначенням коду

ДК 021:2015

Вид процедури закупівлі

Очікувана вартість предмета закупівлі/розмір бюджетного призначення

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Яйце куряче столове 1 категорії

ДК 021:2015  – 03140000-4 – «Продукція тваринництва та супутня продукція»

(Деталізований код код ДК 021:2015 – 03142500-3 «Яйця»)

Відкриті торги

UA-2022-02-02-002437-a

216 000 грн.

з ПДВ

Яйце куряче столове 1 категорії

ДСТУ 5028:2008

Якісні  показники товару мають відповідати всім встановленим нормативам (згідно Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів») та іншим нормативним документам в сфері обігу харчових продуктів.

Якість товару повинна підтверджуватись відповідними документами (декларація виробника, висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи, сертифікати відповідності та/або інші необхідні за діючим законодавством документи) на кожну партію Товару, які надаються під час поставки. За наявності ГМО у складі продукту у будь-якій кількості, продукція постачанню не підлягає.

Яйця курячі 1 категорії мають бути свіжі,  фасовані у картонні коробки що забезпечує цілісність, товарний вигляд, а також якість та безпечність під час транспортування і зберігання. Кожне яйце повинно мати природний запах, без сторонніх затхлих або гнильних домішок. Маса одного яйця повинна складати не менше 30г. Шкарлупа повинна бути чиста, неушкоджена, без видимих змін структури, без слідів крові або посліду. Білок чистий, щільний, світлий, прозорий, без сторонніх домішок. Жовток – контури не окреслені, займає центральне або злегка зміщене положення, може злегка рухатися під час обертання яйця, без кров’яних плям або смужок.

Маркування: на кожній одиниці фасування (коробці) повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, які встановлено нормативно-правовими актами України.

Строк придатності: товару повинен становити не менше 85% від терміну зберігання продукції з дня поставки його на склад Замовника.

Товар виготовляється та зберігається та поставляється з повним дотриманням санітарних норм.

Популярні розділи та сервіси