Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Свинина заморожена першої-екстра категорії»

НАЗАД
09 лютого 2022 15:06

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення та очікуваної вартості предмета закупівлі

на виконання Постанови КМУ від 11.10.2016 №710

(зі змінами, внесеними постановою КМУ №1266 від 16.12.2020)

Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду

ДК 021:2015

Вид процедури закупівлі

Очікувана вартість предмета закупівлі/розмір бюджетного призначення

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Свинина заморожена першої-екстра категорії

Код за ДК 021:2015 -  15110000-2 – «М'ясо»

(Деталізований код ДК 021:2015 - 15113000-3- «Свинина»)

Відкриті торги

UA-2022-02-07-002819-a

902 500 грн.

з ПДВ

Свинина заморожена першої-екстра категорії (півтуші без голови, ніг, внутрішніх органів та внутрішнього жиру) 

ДСТУ 7158:2010 «М'ясо. Свинина в тушах і півтушах. Технічні умови»

Якісні  показники товару мають відповідати всім встановленим нормативам (згідно Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів») та іншим нормативним документам в сфері обігу харчових продуктів.

Вимоги до товару:

Маркування. На кожній туші повинне бути клеймо, що підтверджує допуск до реалізації на харчові потреби та клеймо, що визначає категорію вгодованості, згідно з законодавством України.

Строк придатності. Строк придатності товару до споживання повинен становити не менше 80 % від загального терміну його зберігання з дати поставки на склад Замовника.

Якість товару повинна відповідати національним стандартам та технічним вимогам Покупця та підтверджуватись відповідними документами (декларація виробника, висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи, сертифікати відповідності та/або інші необхідні за діючим законодавством документи) на кожну партію Товару, які надаються під час поставки Товару. За наявності ГМО у складі продукту у будь-якій кількості, продукція постачанню не підлягає.

Популярні розділи та сервіси