Інформація щодо процедур закупівель «Печінка свинини заморожена»

НАЗАД
31 сiчня 2022 09:29

Інформація щодо процедур закупівель

на виконання Постанови КМУ від 11.10.2016 року №710 (зі змінами)

Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду ЄЗС

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі

Очікувана вартість предмету закупівлі

Обґрунтування

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Очікуваної вартості предмета закупівлі

Печінка свинини заморожена код за ДК 021:2015: 15110000-2

М’ясо

Відкриті торги

UA-2022-01-17-001827-a

88000,00

Печінка свинна заморожена повинно відповідати ГСТУ 46.019-2002 «БЛОКИ ІЗ М'ЯСА ТА СУБПРОДУКТІВ ЗАМОРОЖЕНІ» Загальні технічні умови нормативному документу на цей вид продукції (товару), ТУ, ISO виробника, Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. Печінка за зовнішнім виглядом чиста без кров’яних згустків, залишків лімфатичних вузлів, зв’язок, жиру, патологічних змін, без сторонніх запахів. Колір  червоно-коричневий.

Печінка яловича заморожена повинна бути запаковане у пакети (мішки) з полімерної плівки або полівінілхлоридної плівки для харчових продуктів. Транспортне пакування – ящики із гофрованого картону згідно ДСТУ ГОСТ 9142:2019 (ГОСТ 9142-2014), IDT масою нетто не більше ніж 15 кг, які повинні бути міцними, сухими, чистими та без стороннього запаху.

Термін придатності до споживання товару в день його постачання до Замовника повинен становити не менше 90 %.

Розрахунок очікуваної вартості обумовлений на підставі комерційних пропозицій постачальників цієї продукції із зазначенням діючих цін на печінку свинини заморожену

Популярні розділи та сервіси