Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Крупи»

НАЗАД
28 сiчня 2022 12:32

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі «Крупи» (відповідно до пункту 4.1постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, його категорія: Центральна база зберігання та постачання Державної прикордонної служби України (військова частина 1471): 09610, провулок Вишневий, 11 с. Савинці, Рокитнянський район,  Київська область; код за ЄДРПОУ – 23311530; категорія замовника – військова частина.

2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності 15610000-7 «Крупи».  

3. Ідентифікатори закупівель:

4. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики визначені розпорядженням Адміністрації Державної прикордонної служби України та технічним завданням, що затверджено Адміністрацією Державної прикордонної служби України та оприлюднено Замовником у тендерній документації згідно з вимогами статей 22 і 23 Закону України «Про публічні закупівлі».

№ з/п

ДК 02:2015

Найменування та основні вимоги до технічних характеристик предмета закупівлі

Одиниця виміру

Кількість

1

 

 

 

2

 

 

 

 

3

 

 

 

4

15610000-7

Рис шліфований 1 сорту повинен відповідати ГОСТ 6292-93 «Крупа рисова. Технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.

Крупа гречана (ядриця швидкорозварювана 1 ґатунку) повинна відповідати ДСТУ 7697:2015 «Крупи гречані. Технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.

Крупа горохова ціла 1 ґатунку повинна відповідати ДСТУ 7701:2015 «Крупи горохові. Технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.

Крупа булгур повинна відповідати нормативному документу на цей вид продукції (ТУ, ГСТУ, СОУ, ISO), Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу  харчових продуктів.

кг

 

 

кг

 

 

 

 

 

 

 

 

 

кг

 

 

 

 

кг

117900

 

 

 

103500

 

 

 

 

 

 

59700

 

 

40700

 

 

 

5. Очікувана вартість предмета закупівлі: «Крупи» –  10 352 580,00 грн.

6. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: Очікувана вартість формувалась з середніх цін комерційних пропозицій наданих суб’єктами господарювання.

Популярні розділи та сервіси