Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Продукція борошномельно-круп’яної промисловості»

НАЗАД
18 сiчня 2022 15:12

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
(відповідно до пункту 4-1 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами)

Предмет закупівлі:  Крупа кукурудзяна, крупа перлова, крупа ячна, крупа пшенична,  пшоно, борошно пшеничне 1-го ґатунку

за кодом ДК 021:2015 - 15610000-7 Продукція борошномельно-круп’яної промисловості

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія: Військова частина 9971, вул. Стрілецька, 6, м. Луцьк, 43005; код за ЄДРПОУ — 14321661; категорія замовника — правоохоронний орган. 

2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності):  крупа кукурудзяна, крупа перлова, крупа ячна, крупа пшенична,  пшоно, борошно пшеничне 1-го ґатунку за кодом ДК 021:2015 - 15610000-7 Продукція борошномельно-круп’яної промисловості
3. Ідентифікатор закупівлі: UA-2022-01-17-000705-c

4. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб замовника та з урахуванням вимог нормативних документів до даного виду товару.
5. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: розмір бюджетного призначення, визначений відповідно до розрахунку до проекту кошторису на 2022 рік, становить

457 500,00 грн. з ПДВ. 

6. Очікувана вартість предмета закупівлі: 457 500,00 грн. з ПДВ. 

7. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:
Визначено відповідно до  вимог наказу  Адміністрації Держприкордонслужби від 09 вересня 2019 року №480-аг «Про моніторинг цін під час здійснення закупівель».

Технічна специфікація 

Предмет закупівлі (Товар):  крупа кукурудзяна, крупа перлова, крупа ячна, крупа пшенична,  пшоно, борошно пшеничне 1-го ґатунку

за кодом ДК 021:2015 "15610000-7 Продукція борошномельно-круп’яної промисловості"

У разі, якщо у тендерній документації міститься посилання на конкретні торговельну марку чи фірму, патент, конструкцію або тип предмета закупівлі, джерело його походження або виробника − читати "або еквівалент".

з/п

Найменування

предмету закупівлі

Технічні та якісні характеристики предмету закупівлі

Од.

виміру

Кількість

1

 Крупа кукурудзяна

Крупа кукурудзяна, повинна  мати жовтий колір, притаманний крупі кукурудзяній смак та запах, бути чистим, сухим, без затхлості, плісняви, вологістю не більше 10%. Фасування в мішках  по 25-50 кг з маркуванням на кожній пакованій одиниці.

На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України обов’язкова. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці   та відповідати чинним нормативним документам, затвердженим у встановленому законодавством порядку.

кг.

2 500,00

2

 Крупа пшенична

Крупа пшенична – часточки подрібненого зерна пшениці мають бути повністю відокремлені від плодових і насіневих оболонок, сіровато - білуватого, або жовтого кольору, зі смаком і запахом, характерними пшеничній крупі, без затхлості , плісняви та інших сторонніх запахів.

Фасування в мішках  по 25-50 кг з маркуванням на кожній пакованій одиниці.

На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України обов’язкова.  Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці та відповідати вимогам не гірше за ДСТУ 7699:2015.

кг.

3 500,00

3

 Крупа перлова

Крупа перлова. Колір від кремового до світло-коричневого, смак і запах відповідає перловій крупі, без затхлого, пліснявого і інших запахів. Зараженість амбарними шкідниками не допускається. Фасування в мішках  по 25-50 кг з маркуванням на кожній пакованій одиниці.

На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України обов’язкова Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці та відповідати вимогам не гірше за ДСТУ 7700:2015

кг.

3 000,00

4

 Крупа ячна

Крупа ячна – часточки подрібненого ядра різної величини і форми, мають бути повністю звільнені від плівок і частково від плодових оболонок, білого з жовтуватим відтінком кольору, зі смаком і запахом, характерним ячній крупі, без затхлості, плісняви та інших сторонніх запахів. Фасування в мішках по 25-50 кг з маркуванням на кожній пакованій одиниці.

На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України обов’язкова Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці та відповідати вимогам не гірше за ДСТУ 7700:2015

кг.

3 500,00

5

Пшоно  

Пшоно шліфоване, повинно мати жовтий колір різних відтінків, притаманний пшону смак та запах, бути чистим, сухим, без затхлості, плісняви, вологістю не більше 10%. Фасування в мішках  по 25-50 кг з маркуванням на кожній пакованій одиниці.

На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України обов’язкова. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці та відповідати вимогам не гірше за не гірше ГОСТ – 572-60 або ДСТУ 1055:2006

кг.

2 500,00

6

Борошно пшеничне 1-го ґатунку

Борошно пшеничне 1-го ґатунку, повинно відповідати  вимогам не гірше за вимоги визначені ГСТУ 46.004-99.

Сорт – перший, Колір – білий, Запах – властивий пшеничному борошну, без сторонніх запахів, не затхлий, не пліснявий.

Смак – властивий пшеничному борошну, без сторонніх присмаків, не кислий, не гіркий.

Вміст мінеральної домішки – при розжовуванні не повинен відчуватись хруст.

Вологість – не більше 15%

Зараженість та забрудненість шкідниками хлібних запасів – не допускається.

Фасування в мішках по 25-50 кг. з маркуванням на кожній пакованій одиниці.

На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назву і адресу виробника, повну назву продукту, його склад, масу нетто, брутто, кінцеву дату споживання або дату виробництва та строк придатності, мікробіологічні показники, умови зберігання та інформаційні дані про харчову цінність 100 г продукту. Без ГМО.

кг.

15 000,00

Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, чинним нормативним документам, затвердженим у встановленому законодавством порядку, відповідати вимогам Законів України «Про безпечність та якість харчових продуктів» від 23.12.1997р. №771/97-ВР (зі змінами), «Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення» від 24.02.1994 р. №4004-ХІІ, наказу Міністерства охорони здоров’я України від 29.12.2012 № 1140 «Про затвердження Державних санітарних норм та правил «Медичні вимоги до якості та безпечності харчових продуктів та продовольчої сировини», спільних наказів МОН України та МОЗ України від 17.04.2006 р. № 298/227. Неякісний товар підлягає обов’язковій заміні, але всі витрати пов’язані із заміною товару несе постачальник.

Транспортування: Доставка продукції повинна проводитися спеціалізованим автотранспортом згідно з правилами перевезення даних продуктів. Особи, які беруть участь у обігу Товару та транспортні засоби, на яких здійснюється його перевезення, повинні мати необхідні документи відповідно до вимог встановлених законодавством, а також вказані особи повинні надати оригінали особових медичних книжок з вчасним проходженням медичних оглядів (водії, експедитори, тощо) за формою затвердженою наказом Міністерства охорони здоров’я України від 21.02.2013 № 150.

Якість товару повинна відповідати національним стандартам, технічним умовам виробника, технічним вимогам Замовника.

Разом з товаром Постачальник в обов’язковому порядку повинен передати Замовнику документи на всю партію, що підтверджують безпечність та якість харчових продуктів, у тому числі забезпечують їх простежуваність, відповідно до Закону України “Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів”, а саме: декларація виробника (якісне посвідчення) та експертний висновок (протокол досліджень), завірені Постачальником, відповідно до вимог чинного законодавства у відповідності до наказу Міністерства юстиції України від 18.06.2015р. № 1000/5.

Строк придатності товару повинен відповідати строку визначеному у  ГСТУ/ГОСТ/ДСТУ на цей вид товару і становити не менше 85% від терміну зберігання даного виду товару з дня поставки його на склад Замовника.

У разі виникнення сумнівів/суперечки щодо якості поставленого Товару проводиться  його незалежна експертиза в уповноважених на це установах чи організаціях. Оплата вартості експертизи Товару сплачується Постачальником.

Тара та упаковка товару:

Тара та матеріали, які використовують для упаковування чи закупорювання продукту, повинні відповідати вимогам законодавчих, нормативних і/або технічних документів, дозволені Центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров'я для харчових продуктів, яка забезпечує цілісність пакування під час зберігання, транспортування та реалізації.

Тара, яка має бути використана для пакування та транспортування товару, повинна бути чистою, сухою, неушкодженою, добре запакованою та не повинна мати стороннього запаху, з відповідним маркуванням.

Строк (термін) поставки товару: партіями (частинами) до 31.12.2022 року. Поставка товару здійснюється за попередньою заявкою Замовника, але не пізніше 3 робочих днів з моменту подання заявки Замовником (орієнтовно один раз на 3 місяці).

Місце поставки товару: Волинська область, місто Луцьк, вул. Стрілецька, 6

Популярні розділи та сервіси