Інформація щодо процедур закупівель «Свинина заморожена першої-екстра категорії»

НАЗАД
05 сiчня 2022 16:18

Інформація щодо процедур закупівель

на виконання Постанови КМУ від 11.10.2016 року №710 (зі змінами)

Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду ЄЗС

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі

Очікувана вартість предмету закупівлі

Обґрунтування

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Очікуваної вартості предмета закупівлі

Свинина заморожена першої-екстра  категорії  код за ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо

Відкриті торги

UA-2021-12-30-001313-a

106600,00

Свинина заморожена першої – екстра категорії (пів туші без голови, ніг, внутрішніх органів та внутрішнього жиру) повинно відповідати ДСТУ 7158:2010 «М'ясо. Свинина в тушах і пів тушах. Технічні умови.», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.

Маркування повинно відповідати ДСТУ 7158:2010 «М'ясо. Свинина в тушах і пів тушах. Технічні умови.»

Термін придатності до споживання м’яса в день його постачання до замовника повинен становити не менше 5 місяців при температурі зберігання не вищій  ніж мінус 18°С.

Розрахунок очікуваної вартості обумовлений на підставі комерційних пропозицій постачальників цієї продукції із зазначенням діючих цін на свинину заморожену першої-екстра  категорії

Популярні розділи та сервіси