Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Сухарі та печиво; пресерви з хлібобулочних і кондитерських виробів»

НАЗАД
31 грудня 2021 09:51

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, його категорія: 3 прикордонний загін Східного регіонального управління Державної прикордонної служби України (військова частина 9938): Луганська обл., м. Лисичанськ, проспект Перемоги 58, 93120; код за ЄДРПОУ – 14321736; категорія замовника – військова частина.

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): печиво; 15820000-2 – «Сухарі та печиво; пресерви з хлібобулочних і кондитерських виробів» за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника.

2. Ідентифікатор закупівлі: UA-2021-12-17-020121-с

3. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб замовника та з урахуванням вимог нормативних документів у сфері стандартизації.

Найменування товару

Технічні та якісні характеристики

Одиниця виміру

Кількість

1.

печиво «Марія»

Товар – ПЕЧИВО ЗАТЯЖНЕ (галетне) «Марія» повинно відповідати нормативному документу на цей вид продукції (товару): ДСТУ 3781:2014 «Печиво. Загальні технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. У зазначеного товару масова частка загального цукру в перерахунку на суху речовину (за сахарозою) не повинна бути більше ніж 20 % від загальної маси. Печиво повинно бути ваговим. Вагове печиво повинно бути укладено рядами на ребро в ящики з гофрованого картону масою нетто не більше ніж 6 кг. Товар повинен бути упакований в ящики з гофрованого картону згідно з ДСТУ ГОСТ 9142:2019 (ГОСТ 9142-2014, IDT) Між рядами печива повинна бути прокладена смужка з картону чи щільного паперу, а кожен горизонтальний шар перекладений пергаментом, під пергаментом, пергаміном, парафіновим чи обгортковим папером. Транспортне маркування необхідно виконувати відповідно до ГОСТ 14192-96. Маркування тари повинно бути згідно з чинними нормативно-правовими актами та нормативними документами, а також відповідати Закон України "Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів"№ 2639-VIII від 6 грудня 2018 року та вимогам ДСТУ 3781:2014. Строк придатності печива цукрового на момент переходу права власності від переможця торгів до замовника повинен складати не менше ніж 170 діб до кінцевого терміну придатності.

2. Пакування і тара . Вагове печиво повинно бути укладено рядами на ребро в ящики з гофрованого картону масою нетто не більше ніж 15 кг. Між рядами печива повинна бути прокладена смужка з картону чи щільного паперу, а кожен горизонтальний шар перекладений пергаментом, під пергаментом, пергаміном, парафіновим чи обгортковим папером. Транспортне маркування необхідно виконувати відповідно до ГОСТ 14192-96. Маркування тари повинно бути згідно з чинними нормативно-правовими актами та нормативними документами, а також відповідати Закон України "Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів"№ 2639-VIII від 6 грудня 2018 року та вимогам ДСТУ

кг

1000

2

печиво вівсяне

1.Товар. ПЕЧИВО ВІВСЯНЕ повинно відповідати нормативному документу на цей вид продукції (товару): ДСТУ 3781:2014 «Печиво. Загальні технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. У зазначеного товару масова частка загального цукру в перерахунку на суху речовину (за сахарозою) не повинна бути більше ніж 41.5 % від загальної маси. Печиво повинно бути ваговим.

Строк придатності печива цукрового на момент переходу права власності від переможця торгів до замовника повинен складати не менше ніж 80 діб до кінцевого терміну придатності. 

Виробник і постачальник харчового продукту, мають бути зареєстрованими як оператори ринку харчових продуктів.

2. Пакування і тара. Вагове печиво повинно бути укладено рядами на ребро в ящики з гофрованого картону масою нетто не більше ніж 15 кг. Між рядами печива повинна бути прокладена смужка з картону чи щільного паперу, а кожен горизонтальний шар перекладений пергаментом, під пергаментом, пергаміном, парафіновим чи обгортковим папером. Транспортне маркування необхідно виконувати відповідно до ГОСТ 14192-96. Маркування тари повинно бути згідно з чинними нормативно-правовими актами та нормативними документами, а також відповідати Закон України "Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів"№ 2639-VIII від 6 грудня 2018 року та вимогам ДСТУ 3781:2014. 

кг

1000

3

печиво з фруктовою начинкою

  Товар. ПЕЧИВО З ФРУКТОВОЮ НАЧИНКОЮ повинно відповідати нормативному документу на цей вид продукції (товару): ДСТУ 3781:2014 «Печиво. Загальні технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. У зазначеного товару масова частка загального цукру в перерахунку на суху речовину (за сахарозою) не повинна бути більше ніж 20 % від загальної маси. Печиво повинно бути ваговим.

Строк придатності печива цукрового на момент переходу права власності від переможця торгів до замовника повинен складати не менше ніж 170 діб до кінцевого терміну придатності

2. Пакування і тара . Вагове печиво повинно бути укладено рядами на ребро в ящики з гофрованого картону масою нетто не більше ніж 15 кг. Між рядами печива повинна бути прокладена смужка з картону чи щільного паперу, а кожен горизонтальний шар перекладений пергаментом, під пергаментом, пергаміном, парафіновим чи обгортковим папером. Транспортне маркування необхідно виконувати відповідно до ГОСТ 14192-96. Маркування тари повинно бути згідно з чинними нормативно-правовими актами та нормативними документами, а також відповідати Закон України "Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів"№ 2639-VIII від 6 грудня 2018 року та вимогам ДСТУ

кг

1000

4. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: розмір бюджетного призначення, визначений відповідно до кошторису на 2022 рік, становить 179000 грн. 00 коп. з ПДВ заплановано в бюджетному запиті – печиво; 15820000-2 – «Сухарі та печиво; пресерви з хлібобулочних і кондитерських виробів» за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника, в загальному обсязі закупівлі - 3 найменування: печиво «Марія» 1000 кг, печиво вівсяне 1000 кг, печиво з фруктовою начинкою 1000 кг.

5. Очікувана вартість предмета закупівлі: 179000 грн. 00 коп. з ПДВ.

6. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: Очікувана вартість формувалась з середніх цін та проведеного моніторингу.

Популярні розділи та сервіси