Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Оброблені фрукти та овочі»

НАЗАД
31 грудня 2021 09:49

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, його категорія: 3 прикордонний загін Східного регіонального управління Державної прикордонної служби України (військова частина 9938): Луганська обл., м. Лисичанськ, проспект Перемоги 58, 93120; код за ЄДРПОУ – 14321736; категорія замовника – військова частина.

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): сухофрукти, 15330000-0 «Оброблені фрукти та овочі» за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника.

2. Ідентифікатор закупівлі: UA-2021-12-16-021952-с

3. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб замовника та з урахуванням вимог нормативних документів у сфері стандартизації.

Найменування товару

Технічні та якісні характеристики

Одиниця виміру

Кількість

1.

Сухофрукти

1.Товар. Сухофрукти мають відповідати ДСТУ 8494:2015  чинним на території України стандартам якості на момент поставки та відповідати наступним параметрам:

- зовнішній вигляд: цілі приплюснуті плоди з видаленими кісточками, половинки плодів правильної округлої чи овальної форми з злегка зігнутими краями, одного виду, з непошкодженою шкіркою, що  не злипаються при натисканні. Зараження шкідниками не допускається;

- смак і запах: властиві фруктам даного виду;

-колір :властивий фруктам, які входять до складу продукту;

2. Пакування і тара Товар повинен бути запакований в поліпропіленові мішки або мішки з тканини 1 кат, масою нетто від 10 до 20 кг, згідно з чинною нормативною документацією, дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України на використання і контакт з харчовими продуктами.

Транспортне маркування необхідно виконувати відповідно до ГОСТ 14192-96. Маркування тари повинно бути згідно з чинними нормативно-правовими актами та нормативними документами, а також відповідати Закон України "Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів"№ 2639-VIII від 6 грудня 2018 року та вимогам ДСТУ 3781:2014. 

Товар, повинен бути виготовлений на підприємстві, що має сертифікат на систему управління безпечністю харчових продуктів, з терміном дії, що є не меншим від терміну виконання умов по даній закупівлі.  У разі закінчення дії сертифікату раніше дати виконання умов договору, надається гарантійний лист виробника щодо проходження повторної сертифікації по даному стандарту (оригінал даного  сертифікату повинен бути завантажений у складі пропозиції

кг

3500

4. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: розмір бюджетного призначення, визначений відповідно до кошторису на 2022 рік, становить 122500 грн. 00 коп. з ПДВ заплановано в бюджетному запиті – сухофрукти, 15330000-0 «Оброблені фрукти та овочі» за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника, в загальному обсязі закупівлі - 1 найменування: сухофрукти 3500 кг.

5. Очікувана вартість предмета закупівлі: 122500 грн. 00 коп. з ПДВ.

6. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: Очікувана вартість формувалась з середніх цін та проведеного моніторингу.

Популярні розділи та сервіси