Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «М'ясопродукти»

НАЗАД
31 грудня 2021 09:41

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК

ПРЕДМЕТУ ЗАКУПІВЛІ ЗА ДК 021:2015 – 15130000-8 «МЯСОПРОДУКТИ». ОСНОВНОГО СЛОВНИКА НАЦІОНАЛЬНОГО КЛАСИФІКАТОРАУКРАЇНИ ДК 021:2015 «ЄДИНИЙ ЗАКУПІВЕЛЬНИЙ СЛОВНИК»

1. Найменування: Військова частина 9937 1 прикордонний загін Державної прикордонної служби України

2. Місце знаходження: м. Маріуполь, вул. Гагаріна 150а

3. Код ЄДРПОУ: 14321726

4. Назва предмета закупівлі: 15130000-8 М'ясопродукти (сардельки вищого сорту - 15131700-2, ковбаса напівкопчена вищого сорту - 15131130-5, шинка копчена - 15131410-2)

5. Процедура закупівлі – відкриті торги.

6. Ідентифікатор закупівлі: UA-2021-12-28-006564-b

7. Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі: Згідно із технічним завданням

8. Місце постачання: 87510, м. Маріуполь, вул. Гагаріна,150а.

9. Очікувана вартість предмета закупівлі: 1 262 600,00 грн.

Найменування продуктів харчування

Технічна характеристика товару

Фасування

Од. вим.

К-ть

Ціна грн. за кг

(не вище ніж)

Сардельки вищого сорту

ДСТУ 4436:2005

 

Сардельки вищого сорту за якістю повинні бути в їстівній оболонці, вітчизняного виробництва, натурального походження.

Склад: м’ясна сировина не менше - 95% (жир-сирець свинячий, свинина напівжирна та нежирна);

Консистенція: ніжна, соковита, пружна – визначається в гарячому стані.

Вигляд фаршу на розрізі: рожевий або світло-рожевий фарш рівномірно перемішаний без порожнин і сірих плям які не містять шматочків шпику.

Запах та смак: властиві даному виду продукту, з ароматом прянощів, в міру солоний, без стороннього запаху та присмаку.

Не допускається: з пліснявою, слиззю на оболонці

На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність.

Товар повинен відповідати діючим на території України державним стандартам та/або іншій нормативно-технічній документації, показникам безпечності та якості для харчових продуктів, що передбачені чинним законодавством.

Строк придатності на момент поставки повинен становити  не менше 90% від загального терміну зберігання.

Сардельки вищого сорту мають бути фасовані в поліамідних оболонках, під вакуумом в газонепроникні плівкові матеріали та пакети з них згідно з чинними нормативними документами або у інші матеріали, що дозволені Центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров'я України для контакту з харчовими продуктами

кг

6050

120,00

Ковбаса напівкопчена вищого сорту

ДСТУ 4435:2005

Ковбаса напівкопчена вищого сорту повинна бути: вітчизняного виробництва, натурального походження.

Склад: м’ясна сировина – 100% (свинина нежирна та напівжирна, сало ковбасне хребтове, м'ясо птиці, яловичина вищого або першого сорту)

Вигляд фаршу на розрізі – фарш рівномірно перемішаний, від рожевого до темно-червоного кольору, без сірих плям і порожнин та містить шматочки сала, свинини, грудинки, жиру яловичого або баранячого, баків (щоковини) тощо. Дозволено відхил розмірів окремих шматочків на зрізі їх за діагоналлю.

Смак і запах - смак приємний, злегка гострий, в міру солоний, з вираженим ароматом прянощів і копчення, без стороннйого присмаку і запаху.

Консистенція повинна бути щільна, пружна, ніжна і пластична. Оболонка повинна бути чистою, сухою, без цвілі і слизу, без пошкоджень, проколів.

Не допускається: з пліснявою, слиззю на оболонці

На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність.

Товар повинен відповідати діючим на території України державним стандартам та/або іншій нормативно-технічній документації, показникам безпечності та якості для харчових продуктів, що передбачені чинним законодавством.

Строк придатності на момент поставки повинен становити  не менше 90% від загального терміну зберігання.

Ковбаси напівкопчені вищого сорту мають бути фасовані під вакуумом в газонепроникні плівкові матеріали та пакети з них згідно з чинними нормативними документами або у інші матеріали, що дозволені Центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров'я України для контакту з харчовими продуктами

кг

2740

140,00

Шинка копчена

 

Шинка копчена повинна бути:

вітчизняного виробництва, натурального походження.

Склад: м’ясна сировина – 100% (м’язова тканина тазостегнової частини свинячих півтуш без шкури.

Консистенція: пружна.

Зовнішній вигляд: поверхня чиста, неушкоджена, з оболонкою

Вигляд в розрізі:

М’язова тканина світло-рожевого кольору, без плям, при нарізанні не розпадається, без кісток.

Не містять шматочків шпику.

Запах та смак: властиві даному виду продукту, з ароматом прянощів, в міру солоний, без стороннього запаху та присмаку.

Не допускається: з пліснявою, слиззю та плямами.

На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність.

Товар повинен відповідати діючим на території України державним стандартам та/або іншій нормативно-технічній документації, показникам безпечності та якості для харчових продуктів, що передбачені чинним законодавством.

Строк придатності на момент поставки повинен становити  не менше 90% від загального терміну зберігання.

Шинка копчена має бути фасована в газонепроникні плівкові матеріали та пакети з них під вакуумом згідно з чинними нормативними документами або у інші матеріали, що дозволені Центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров'я України для контакту з харчовими продуктами

кг

900

170,00

 

Якість товару, що передається Постачальником Замовнику в пункті призначення, повинна відповідати технічним умовам та/або державним стандартам та іншим вимогам, що ставляться до товару, відповідно до чинних в Україні норм і правил та передбачають застосування заходів із захисту довкілля.

У разі виникнення сумнівів/суперечки щодо якості поставленого Товару проводиться  його незалежна експертиза в уповноважених на це установах чи організаціях. Оплата вартості експертизи Товару сплачується Постачальником.

Замовник має право вимагати у Постачальника проведення лабораторного аналізу (за рахунок Постачальника) продукції в лабораторії, що має акредитацію відповідно до Держстандарту України, з видачею результатів аналізу на руки Замовнику.

Кожна партія товару має супроводжуватися документами, що підтверджують їх походження, безпечність і якість, відповідність вимогам державних стандартів, санітарно гігієнічним вимогам. Такий документ повинен бути діючим з урахуванням терміну реалізації товару.

Прийом - передача Товару по кількості проводиться відповідно до товаро-супровідних документів (накладних), по якості - документів, які засвідчують їх походження, якість та безпеку.

Неякісний товар підлягає обов’язковій заміні, але всі витрати пов’язані із заміною товару несе постачальник

Строк поставки Товару: Поставка товару здійснюється за заявкою Замовника до 22 грудня 2022 року на умовах укладеного договору. Постачальник повинен протягом 5 (п’яти) днів з дня отримання заявки від Замовника поставити партію Товару відповідно до наданої заявки.

Доставку та розвантаження товару здійснює Постачальник за свій рахунок (чи/або своїми силами). Доставка має бути здійснена спеціалізованим автотранспортом з дотриманням правил перевезення відповідного товару, визначеним законодавством.

Тара та матеріали: які використовують для упаковування чи закупорювання продукту, повинні відповідати вимогам законодавчих, нормативних і/або технічних документів, передбаченим законодавством у сфері охорони здоров'я для харчових продуктів, яка забезпечує цілісність пакування під час зберігання, транспортування та реалізації.

Порядок оплати товару: оплата Замовником впродовж 10 (десяти) робочих днів після поставки товарів та пред'явлення Постачальником рахунка на оплату за фактично поставлений товар та після підписання Сторонами накладної (акта приймання – передачі товарів) шляхом здійснення прямого банківського переведення.

Для підтвердження відповідності пропозиції учасника технічним, якісним вимогам до предмета закупівлі, встановленим замовником, учасник повинен надати наступні документи у складі своєї пропозиції:

декларацію виробника або сертифікат/посвідчення якості, на першу партію, що планується до постачання, де обов’язково повинно бути зазначено: найменування виробника, назва продукту харчування, строк зберігання, дата виготовлення/дата кінцевого терміну вживання (сардельок вищого сорту, ковбаси напівкопченої вищого сорту, шинки копченої) на відповідність діючого ДСТУ, ТУ. Якщо зазначений документ виданий на товар, що пропонується на ім’я іншої особи, Учасник повинен надати документ, що підтверджує його правовідносини з цією особою (договір про постачання, реалізацію тощо);

Для підтвердження можливості поставки Товару в повному обсязі та в необхідний термін Учасник надає наступні документи:

- лист виданий на ім'я Замовника торгів (вказати повну назву) та датований, не раніше ніж дата публікації оголошення про проведення  процедури закупівлі по даному предмету за підписом керівника з відтиском печатки (у разі наявності) від Учасника на постачання товару, який зазначений в документації. Лист повинен містити гарантійні зобов’язання Учасника  на відвантаження продукції в обсязі та в терміни, за рівнем якості, визначені цією документацією.

Постачальник бере на себе обов’язки по відшкодуванню транспортних збитків по поверненню неякісного товару або через ненадання відповідних документів.

У разі сезонного зниження ціни на товар може бути застосовано погодження зміни ціни в договорі про закупівлю в бік зменшення (без зміни кількості (обсягу) та якості товару) відповідно до п. 5 ч. 5 ст. 41 Закону України «Про публічні закупівлі».

Переможець оплачує усі витрати, пов’язані з пересилкою документів (договір, рахунок, накладні, витрати по доставці товару і т.п.).

Популярні розділи та сервіси