Технічні (якісні) вимоги «Овочі, фрукти та горіхи»

НАЗАД
31 грудня 2021 08:59

Технічні (якісні) вимоги

Предмет закупівлі (товар):  за кодом ДК 021:2015  – 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи  (Яблука свіжі ДСТУ 8133:2015 (03222321-9 яблука), Банани ДСТУ, ТУУ, ISO (03222111-4 банани), Лимони ДСТУ, ТУУ, ISO (03222210-8 лимони))

Найменування: Військова частина 2142 Державної прикордонної служби України

1. Місце знаходження: м. Мукачево, вул. Недецеї, 45

2. Код ЄДРПОУ:14321676

3. Назва предмета закупівлі: КОД ДК 021:2015 – Яблука свіжі ДСТУ 8133:2015 (03222321-9 яблука), Банани ДСТУ, ТУУ, ISO (03222111-4 банани), Лимони ДСТУ, ТУУ, ISO (03222210-8 лимони).

4. Процедура закупівлі – відкриті торги.

5. Місце постачання: 89600, Закарпатська обл., м. Мукачево, вул. Недецеї,45.

6. Ідентифікатор закупівлі: UA-2021-12-23-007999-b

7. Очікувана вартість: 195 000,00 грн.

8. Банани в кількості 2500,00 кг

Фасування: банани упаковані в ящики з картону по 15-25 кг. Без ГМО

Технічні вимоги: Банани мають бути свіжі, без перевищеного вмісту хімічних речовин, достатньої зрілості, без ознак гнилі, механічних пошкоджень та пошкоджень шкідниками. Смак і запах без сторонніх домішок. Відповідати вимогам діючого санітарного законодавства України.

Лимон в кількості 2000,00 кг

Фасування: лимони упаковані в ящики з картону по 5-10 кг. Без ГМО

Технічні вимоги: Лимони мають бути свіжі, чисті, достатньої зрілості, не в`ялі, без механічних пошкоджень, без пошкоджень шкідниками та хворобами, без перевищеного вмісту хімічних речовин, без цвілі, загнивання, запарювання, сторонніх присмаків і запахів. Запах і смак-властиві лимону.  Відповідати вимогам діючого санітарного законодавства України.

Яблука свіжі ДСТУ 8133:2015 в кількості 30000,00 кг

Фасування:  Яблука упаковані в ящики з гофрованого картону по 10-25 кг. Без ГМО

Технічні вимоги: Яблука мають бути солодкі та/або кисло-солодкі на смак, не в`ялі, однакової зрілості, свіжі, величина плодів – середня, сухі без  механічних ушкоджень, не уражені  шкідниками і хворобами, без цвілі, загнивання, запарювання, сторонніх присмаків, із властивим для яблук запахом.

9. Строк (термін) поставки товару: до 20.12.2022 року Постачальник повинен протягом 5 (п’яти) днів з дня отримання заявки від Замовника поставити партію Товару відповідно до наданої заявки.

10. Транспортування (доставка): Доставка продукції повинна проводитися спеціалізованим автотранспортом згідно з правилами перевезення даних товарів. Доставку та розвантаження товару здійснює Постачальник за свій рахунок (чи/або своїми силами).

11. Якість товару повинна відповідати вимогам ДСТУ (відповідність підтверджувати при подачі пропозиції учасника), технічним вимогам Замовника та підтверджуватись відповідними документами (декларація виробника та/або висновок державної лабораторії ветеринарної медицини Держпродспоживслужбита/або сертифікати відповідності та/або іншими документами згідно діючого законодавства) на кожну партію Товару, які надаються під час поставки Товару.  За наявності ГМО у складі продукту у будь-якій кількості, продукція постачанню не підлягає. Товар поставляється Замовнику з гарантією того, що він є придатним до використання.

У разі виникнення сумнівів/суперечки щодо якості поставленого Товару проводиться  його незалежна експертиза в уповноважених на це установах чи організаціях. Оплата вартості експертизи Товару сплачується Постачальником.

12. Термін придатності товару  Строк придатності товару на день поставки повинен становити не менше 80  % від загального строку придатності.

13. Тара та матеріали: які використовують для упаковування чи закупорювання продукту, повинні відповідати вимогам законодавчих, нормативних і/або технічних документів, передбаченим законодавством у сфері охорони здоров'я для харчових продуктів, яка забезпечує цілісність пакування під час зберігання, транспортування та реалізації. Товар поставляється у споживчому фасуванні, що відповідає вимогам чинного законодавства та забезпечує цілісність, товарний вигляд, а також якість та безпечність під час транспортування і зберігання.

14. Маркування: на кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці.

При сезонному коливанні ціни у бік зменшення вартості товару продавець зобов’язаний зменшити ціну товару до рівня середньо ринкової.

Популярні розділи та сервіси