Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Продукція борошномельно-круп’яної промисловості»

НАЗАД
22 грудня 2021 14:06

ТЕХНІЧНА СПЕЦИФІКАЦІЯ

Предмет закупівлі: (Товар) код ДК 021:2015 "15610000-7 Продукція борошномельно-круп’яної промисловості"

(крупа кукурудзяна, крупа перлова, крупа ячна, крупа пшенична, пшоно)

Джерело фінансування – кошти державного бюджету України.

У разі, якщо у тендерній документації міститься посилання на конкретні торговельну марку чи фірму, патент, конструкцію або тип предмета закупівлі, джерело його походження або виробника − читати "або еквівалент".

Місце постачання: Львівська обл., м. Львів, вул. Личаківська,74.

Найменування

товару

Якісні характеристики товару

Од.

виміру

К-ть

ЛОТ №1

 Крупа кукурудзяна ДСТУ 4525:2006

Товар – Крупа кукурудзяна, повинні відповідати нормативному документу на цей вид продукції (товару): ДСТУ 4525:2006 «Крупа кукурудзяна», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. Крупа повинна мати жовтий колір. Смак повинен бути властивим нормальній крупі, не кислий, не гіркий і без побічних присмаків. Мати властивий доброякісній крупі запах. Вологість повинна не перевищувати 10%. Крупа повинна бути без ознак зволоження, плісняви, злежування, прокисання, згірклості та втрати сипучості, не потемніла і не знебарвлена. Маркування тари повинно бути згідно з чинними нормативно-правовими актами та нормативними документами, а також відповідати Закон України "Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів"№ 2639-VIII від 6 грудня 2018 року.

Строк придатності товару повинен відповідати строку визначеному у ДСТУ на цей вид товару і повинен становити не менше 90 % від терміну зберігання даного виду товару з дня поставки його на склад Замовника.

На підтвердження відповідності вимогам до предмету закупівлі учасник повинен надати:

Експертний висновок або протокол акредитованої лабораторії про результати дослідження показників хімічної та мікробіологічної безпеки харчових продуктів, передбачених законодавством, виданий на ім’я Учасника, не більше місячної давнини та скан-копії оригіналу документів, що підтверджують акредитацію лабораторії;

Завірену підписом та печаткою Учасника (наявності) копію документу про походження товару, декларація виробника.

кг

3000,0

ЛОТ №2

 Крупа перлова ДСТУ 7700:2015

Товар – Крупа пшенична, повинні відповідати нормативному документу на цей вид продукції (товару): ДСТУ 7700:2015 «Крупи пшеничні. Технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. Крупа повинна мати білий з жовтуватим відтінком колір. Смак повинен бути властивим нормальній крупі, не кислий, не гіркий і без побічних присмаків. Мати властивий доброякісній крупі запах. Вологість повинна не перевищувати 10%. Крупа повинна бути без ознак зволоження, плісняви, злежування, прокисання, згірклості та втрати сипучості, не потемніла і не знебарвлена. Маркування тари повинно бути згідно з чинними нормативно-правовими актами та нормативними документами, а також відповідати Закон України "Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів"№ 2639-VIII від 6 грудня 2018 року.

Строк придатності товару повинен відповідати строку визначеному у ДСТУ на цей вид товару і повинен становити не менше 90 % від терміну зберігання даного виду товару з дня поставки його на склад Замовника.

На підтвердження відповідності вимогам до предмету закупівлі учасник повинен надати:

Експертний висновок або протокол акредитованої лабораторії про результати дослідження показників хімічної та мікробіологічної безпеки харчових продуктів, передбачених законодавством, виданий на ім’я Учасника, не більше місячної давнини та скан-копії оригіналу документів, що підтверджують акредитацію лабораторії;

Завірену підписом та печаткою Учасника (наявності) копію документу про походження товару, декларація виробника.

кг

1000,0

ЛОТ №3

 Крупа ячна ДСТУ 7700:2015

Товар – Крупа пшенична, повинні відповідати нормативному документу на цей вид продукції (товару): ДСТУ 7700:2015 «Крупи пшеничні. Технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. Крупа перлова повинна мати білий з жовтуватим відтінком колір. Смак повинен бути властивим нормальній крупі, не кислий, не гіркий і без побічних присмаків. Мати властивий доброякісній крупі запах. Вологість повинна не перевищувати 10%. Крупа повинна бути без ознак зволоження, плісняви, злежування, прокисання, згірклості та втрати сипучості, не потемніла і не знебарвлена. Маркування тари повинно бути згідно з чинними нормативно-правовими актами та нормативними документами, а також відповідати Закон України "Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів"№ 2639-VIII від 6 грудня 2018 року.

Строк придатності товару повинен відповідати строку визначеному у ДСТУ на цей вид товару і повинен становити не менше 90 % від терміну зберігання даного виду товару з дня поставки його на склад Замовника.

На підтвердження відповідності вимогам до предмету закупівлі учасник повинен надати:

Експертний висновок або протокол акредитованої лабораторії про результати дослідження показників хімічної та мікробіологічної безпеки харчових продуктів, передбачених законодавством, виданий на ім’я Учасника, не більше місячної давнини та скан-копії оригіналу документів, що підтверджують акредитацію лабораторії;

Завірену підписом та печаткою Учасника (наявності) копію документу про походження товару, декларація виробника.

кг

2000,0

ЛОТ №4

 Крупа пшенична ДСТУ 7699:2015

Товар – Крупа пшенична, повинні відповідати нормативному документу на цей вид продукції (товару): ДСТУ 7699:2015 «Крупи пшеничні. Технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. Крупа повинна мати жовтий колір. Смак повинен бути властивим нормальній крупі, не кислий, не гіркий і без побічних присмаків. Мати властивий доброякісній крупі запах. Вологість повинна не перевищувати 10%. Крупа повинна бути без ознак зволоження, плісняви, злежування, прокисання, згірклості та втрати сипучості, не потемніла і не знебарвлена. Маркування тари повинно бути згідно з чинними нормативно-правовими актами та нормативними документами, а також відповідати Закон України "Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів"№ 2639-VIII від 6 грудня 2018 року.

Строк придатності товару повинен відповідати строку визначеному у ДСТУ на цей вид товару і повинен становити не менше 90 % від терміну зберігання даного виду товару з дня поставки його на склад Замовника.

На підтвердження відповідності вимогам до предмету закупівлі учасник повинен надати:

Експертний висновок або протокол акредитованої лабораторії про результати дослідження показників хімічної та мікробіологічної безпеки харчових продуктів, передбачених законодавством, виданий на ім’я Учасника, не більше місячної давнини та скан-копії оригіналу документів, що підтверджують акредитацію лабораторії;

Завірену підписом та печаткою Учасника (наявності) копію документу про походження товару, декларація виробника.

кг

2000,0

ЛОТ №5

 Пшоно ДСТУ 7699:2015

Товар – Крупа пшенична, повинні відповідати нормативному документу на цей вид продукції (товару): ДСТУ 7699:2015 «Крупи пшеничні. Технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. Крупа повинна мати жовтий колір. Смак повинен бути властивим нормальній крупі, не кислий, не гіркий і без побічних присмаків. Мати властивий доброякісній крупі запах. Вологість повинна не перевищувати 10%. Крупа повинна бути без ознак зволоження, плісняви, злежування, прокисання, згірклості та втрати сипучості, не потемніла і не знебарвлена. Маркування тари повинно бути згідно з чинними нормативно-правовими актами та нормативними документами, а також відповідати Закон України "Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів"№ 2639-VIII від 6 грудня 2018 року.

Строк придатності товару повинен відповідати строку визначеному у ДСТУ на цей вид товару і повинен становити не менше 90 % від терміну зберігання даного виду товару з дня поставки його на склад Замовника.

На підтвердження відповідності вимогам до предмету закупівлі учасник повинен надати:

Експертний висновок або протокол акредитованої лабораторії про результати дослідження показників хімічної та мікробіологічної безпеки харчових продуктів, передбачених законодавством, виданий на ім’я Учасника, не більше місячної давнини та скан-копії оригіналу документів, що підтверджують акредитацію лабораторії;

Завірену підписом та печаткою Учасника (наявності) копію документу про походження товару, декларація виробника.

кг

5000,0

Якість товару: що передається Постачальником Замовнику в пункті призначення, повинна відповідати ДСТУ 4525:2006, ДСТУ 7700:2015, ДСТУ 7699:2015.

У разі виникнення сумнівів/суперечки щодо якості поставленого Товару проводиться  його незалежна експертиза в уповноважених на це установах чи організаціях. Оплата вартості експертизи Товару сплачується Постачальником.

Замовник має право вимагати у Постачальника проведення лабораторного аналізу (за рахунок Постачальника) продукції в лабораторії, що має акредитацію відповідно до Держстандарту України, з видачею результатів аналізу на руки Замовнику.

Кожна партія товару має супроводжуватися документами, що підтверджують їх походження, безпечність і якість, відповідність вимогам державних стандартів, санітарно гігієнічним вимогам. Такий документ повинен бути діючим з урахуванням терміну реалізації товару.

Прийом - передача Товару по кількості проводиться відповідно до товаро-супровідних документів (накладних), по якості - документів, які засвідчують їх походження, якість та безпеку.

Неякісний товар підлягає обов’язковій заміні, але всі витрати пов’язані із заміною товару несе постачальник

Строк поставки Товару: Поставка товару здійснюється партіями (частинами) за заявкою Замовника протягом 2022 року до 31 грудня 2022 року на умовах укладеного договору. Постачальник повинен протягом 5 (п’яти) днів з дня отримання заявки від Замовника поставити партію Товару відповідно до наданої заявки.

Доставку та розвантаження товару здійснює Постачальник за свій рахунок (чи/або своїми силами). Доставка має бути здійснена спеціалізованим автотранспортом з дотриманням правил перевезення відповідного товару, визначеним законодавством.

Порядок оплати товару: оплата Замовником впродовж 10 (десяти) робочих днів після поставки товарів та пред'явлення Постачальником рахунка на оплату за фактично поставлений товар та після підписання Сторонами накладної (акта приймання – передачі товарів) шляхом здійснення прямого банківського переведення.

Переможець оплачує усі витрати, пов’язані з пересилкою документів ( договір, рахунок, накладні,витрати по доставці товару і т.п.)

При сезонному коливанні ціни у бік зменшення вартості товару продавець зобов’язаний зменшити ціну товару до рівня середньоринкової. 

Популярні розділи та сервіси