Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «М’ясопродукти»

НАЗАД
21 грудня 2021 11:20

Технічні характеристики оголошеної процедури закупівлі (відкриті торги) за кодом ДК 021-2015 (CPV) 15130000-5– м’ясопродукти за КЕКВ 2230, (ковбаса напівкопчена вищого ґатунку, сосиски варені вищого ґатунку, сардельки варені вищого ґатунку, шинка копчена вищого ґатунку)

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі код ДК 021-2015 (CPV) 15130000-5 м’ясопродукти (ковбаса напівкопчена вищого ґатунку в кількості 2400,0 кг., сосиски варені вищого ґатунку в кількості 2000,0 кг., сардельки варені вищого ґатунку в кількості 2000,0 кг., шинка копчена вищого ґатунку в кількості 1200,0 кг.) для потреб 9 прикордонного загону:

Військовою частиною 1495 (9 прикордонним загоном ім. Січових Стрільців Державної прикордонної служби України), що розташована за адресою м. Житомир, вул. Промислова, 5, відповідно до статті 20 Закону України «Про публічні закупівлі», було оголошено процедуру закупівлі (відкриті торги) відповідно до потреби на 2022 рік та плану закупівель на 2022 рік оголошення UA-2021-12-17-003991-а за кодом ДК 021-2015 (CPV) 15130000-5 – м’ясопродукти протягом року до 25 грудня 2022 року для потреб 9 прикордонного загону розташованого за адресою: Житомирська область. м. Житомир, вул. Промислова 5.

 Очікувана вартість предмета закупівлі: 826000,00 грн. розраховувалась виходячи з середніх ринкових цін. Наказу АДПСУ від 20.04.2021 № 159 «Про оцінку ризиків і фінансовий контроль у сфері закупівель».

Популярні розділи та сервіси