Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби»

НАЗАД
20 грудня 2021 14:06

Технічні характеристики оголошеної процедури закупівлі (відкриті торги) за кодом ДК 021-2015 (CPV) 15810000-9– хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби за КЕКВ 2230, Хліб, булочки – адреса поставки в межах Житомирської області

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі код ДК 021-2015 (CPV) 15810000-9 хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби (хліб з борошна пшеничного 1 ґатунку  19920,0 кг, хліб із суміші борошна житнього обдирного та пшеничного 1 ґатунку – 23710,0 кг, булочка з борошна пшеничного 1 ґатунку – 4600,0 кг. ) для потреб 9 прикордонного загону:

Військовою частиною 1495 (9 прикордонним загоном ім. Січових Стрільців Державної прикордонної служби України), що розташована за адресою м. Житомир, вул. Промислова, 5, відповідно до статті 20 Закону України «Про публічні закупівлі», було оголошено процедуру закупівлі (відкриті торги) відповідно до потреби на 2022 рік та плану закупівель на 2022 рік оголошення UA-2021-12-10-004942-в за кодом ДК 021-2015 (CPV) 15810000-9 – хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби протягом року до 28 грудня 2022 року для потреб підрозділів 9 прикордонного загону розташованих за адресою: Житомирська область. м. Овруч, вул. Шевченка 55 а, с. Копище, вул. Партизанська 58а.

 Очікувана вартість предмета закупівлі: 1064794,10 грн. розраховувалась виходячи з середніх ринкових цін. Наказу АДПСУ від 20.04.2021 № 159 «Про оцінку ризиків і фінансовий контроль у сфері закупівель».

Популярні розділи та сервіси