Технічні (якісні) вимоги «Овочі, фрукти та горіхи»

НАЗАД
27 вересня 2021 08:45

Технічні (якісні) вимоги

Предмет закупівлі (товар):  за кодом ДК 021-2015 03220000-9 — Овочі, фрукти та горіхи  (03221112-4  Морква (Морква  ДСТУ 7035:2009); 03221111-7 Буряк (Буряк столовий  ДСТУ 7033:2009); 03221410-3 Капуста качанна (Капуста білоголова ДСТУ 7037:2009))

Найменування: Військова частина 2142 Мукачівський прикордонний загін Державної прикордонної служби України

1. Місце знаходження: м. Мукачево, вул. Недецеї, 45

2. Код ЄДРПОУ:14321676

3. Назва предмета закупівлі: КОД ДК 021:2015 –03220000-9 — Овочі, фрукти та горіхи (03221112-4  Морква (Морква ДСТУ 7035:2009); 03221111-7 Буряк (Буряк столовий ДСТУ 7033:2009); 03221410-3 Капуста качанна (Капуста білоголова  ДСТУ 7037:2009)).

4. Процедура закупівлі-відкриті торги.

5. Ідентифікатор закупівлі: UA-2021-09-15-004662-b

6. Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі. Згідно із технічним завданням.

7. Місце постачання: 89600, Закарпатська обл., м. Мукачево, вул. Недецеї,45.

№ з/п

Найменування

Кількість, кг

Технічна характеристика товару

Вимоги до строків постачання

1

2

3

4

5

1.

Морква столова свіжа ДСТУ 7035:2009

5900,00 кг

Морква має бути свіжою, вирощеною в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин, чиста без залишків грунту, здорова, достатньої зрілості, типова для ботанічного сорту формою і кольором, без ознак гнилі, без сторонніх запахів, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками. Не допускаються коренеплоди, що підморожені, із гниллю та сторонніми запахами та перевищенням рівня вологості. Врожаю 2021 року. Без ГМО. Якість – відповідно до ДСТУ 7035:2009. Пакування Морква повинна бути упакована в сітки вагою від 15 до 25 кілограм.

Партіями протягом 2021 року за заявкою Замовника до 01.11.2021 року

2.

Буряк столовий свіжий ДСТУ 7033:2009

3500,00 кг

Буряк столовий свіжий має бути салатного сорту, свіжим, вирощеним в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин, чистим, здоровим, достатньої зрілості, з типовою для ботанічного сорту формою і кольором, без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками. Не допускаються коренеплоди, що підморожені, із гниллю та сторонніми запахами та перевищенням рівня вологості. Врожаю 2021 року.  Без ГМО. Якість - відповідно до ДСТУ 7033:2009. Пакування  Буряк упакований в сітки вагою від 15 до 25 кілограм.

Партіями протягом 2021 року за заявкою Замовника до 01.11.2021 року

3.

Капуста білоголова свіжа ДСТУ 7037:2009

13250,00 кг

Капуста білокачанна свіжа, вирощена в природніх умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин. Головки свіжі, цілі, здорові, чисті, цілком сформовані, без коріння, непророслі з щільною структурою типовою для ботанічного сорту, без стороннього запаху і присмаку, не ушкодженні механічно та шкідниками. Не допускається капуста підморожена, що загнила або зі стороннім запахом. Врожаю 2021 року. Без ГМО. Згідно ДСТУ 7037:2009. Пакування Капуста упакована в сітки вагою від 20 до 35 кілограм.

Партіями протягом 2021 року за заявкою Замовника до 01.11.2021 року

Якість товару, що передається Постачальником Замовнику в пункті призначення, повинна відповідати технічним умовам та/або державним стандартам та іншим вимогам, що ставляться до товару, відповідно до чинних в Україні норм і правил та передбачають застосування заходів із захисту довкілля. Відповідати вимогам ДСТУ; Морква столова ДСТУ 7035:2009; Буряк столовий ДСТУ 7033:2009; Капуста білоголова ДСТУ 7037:2009, що є предметом закупівлі, наявність яких передбачена чинним законодавством (декларація виробника та/або висновок державної лабораторії ветеринарної медицини Держпродспоживслужби та/або сертифікати відповідності та/або іншими документами згідно діючого законодавства).

Кожна партія товару має супроводжуватися документами, що підтверджують їх походження, безпечність і якість, відповідність вимогам державних стандартів, висновками державної санітарно-епідеміологічної служби України відповідно до діючого законодавства України. Такий документ повинен бути діючим з урахуванням терміну реалізації товару.

У разі виникнення сумнівів/суперечки щодо якості поставленого Товару проводиться  його незалежна експертиза в уповноважених на це установах чи організаціях. Оплата вартості експертизи Товару сплачується Постачальником.

Замовник має право вимагати у Постачальника проведення лабораторного аналізу (за рахунок Постачальника) продукції в лабораторії, що має акредитацію відповідно до Держстандарту України, з видачею результатів аналізу на руки Замовнику.

Прийом - передача Товару по кількості проводиться відповідно до товаро-супровідних документів (накладних), по якості - документів, які засвідчують їх походження, якість та безпеку.

Неякісний товар підлягає обов’язковій заміні, але всі витрати пов’язані із заміною товару несе постачальник

Строк поставки Товару: Поставка товару здійснюється партіями (частинами) за заявкою Замовника протягом 2021 року до 01 листопада 2021 року на умовах укладеного договору. Постачальник повинен протягом 5 (п’яти) днів з дня отримання заявки від Замовника поставити партію Товару відповідно до наданої заявки.

Доставку та розвантаження товару здійснює Постачальник за свій рахунок (чи/або своїми силами). Доставка має бути здійснена спеціалізованим автотранспортом з дотриманням правил перевезення відповідного товару, визначеним законодавством.

Строк придатності товару: повинен становити не менше 80% від терміну зберігання даного виду товару з дня поставки його на склад Замовника.

Тара та матеріали: які використовують для упаковування чи закупорювання продукту, повинні відповідати вимогам законодавчих, нормативних і/або технічних документів, передбаченим законодавством у сфері охорони здоров'я для харчових продуктів, яка забезпечує цілісність пакування під час зберігання, транспортування та реалізації.

Транспортне пакування: мішки (сітки), не ушкодженні, повинні бути, сухими, чистими та без стороннього запаху.

При сезонному коливанні ціни у бік зменшення вартості товару продавець зобов’язаний зменшити ціну товару до рівня середньо ринкової.

Популярні розділи та сервіси