Технічні (якісні) вимоги «Продукти харчування та сушені продукти різні»

НАЗАД
16 вересня 2021 14:39

Технічні (якісні) вимоги

Предмет закупівлі (товар): за кодом ДК 021-2015 - 15890000-3 Продукти харчування та сушені продукти різні. ПОВСЯКДЕННИЙ НАБІР СУХИХ ПРОДУКТІВ Варіант №1, №2, №3(15897100-3 Пайки)

Найменування: Військова частина 2142 Мукачівський прикордонний загін Державної прикордонної служби України

1. Місце знаходження: м. Мукачево, вул. Недецеї, 45

2. Код ЄДРПОУ:14321676

Назва предмета закупівлі: КОД ДК 021:2015 – 15890000-3 Продукти харчування та сушені продукти різні. ПОВСЯКДЕННИЙ НАБІР СУХИХ ПРОДУКТІВ Варіант №1, №2, №3(15897100-3 Пайки)

3. Процедура закупівлі – відкриті торги.

Ідентифікатор закупівлі: UA-2021-09-01-008515-a

Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі: Згідно із технічним завданням.

4. Місце постачання: 89600, Закарпатська обл., м. Мукачево, вул. Недецеї,45.

5. Очікувана вартість предмета закупівлі:

№ з/п

Найменування

Кількість, к-кт

Технічна характеристика товару

Вимоги до строків постачання

1

2

3

4

5

1.

ПОВСЯКДЕННИЙ НАБІР СУХИХ ПРОДУКТІВ Варіант №1, №2, №3

2500,00 (Варіант №1-834 комплектів;Варіант №2-833 комплектів;Варіант №3-833 комплектів)

ПОВСЯКДЕННИЙ НАБІР СУХИХ ПРОДУКТІВ 1. Товар. Повсякденний набір сухих продуктів (Норма № 10, що затверджена постановою Кабінету Міністрів України від 29.03.2002 № 426) повинен відповідати Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. Матеріали та комплектуючі для виготовлення Товару не повинні підпадати під дію ПКМУ від 30.12.2015 № 1147 «Про заборону ввезення на митну територію України товарів, що походять з Російської Федерації».

2. Пакування і тара. Повсякденний набір сухих продуктів (комплект), повинен бути запакований в рукав (пакет) в який запаковуються окремі рукави (пакети) для сніданку, обіду та вечері. Матеріал рукавів (пакетів) повинен бути з поліетиленової плівки марки М або з матеріалу аналогічної якості вітчизняного виробництва з підтвердженням їх відповідності згідно із нормативною документацією або імпортовані, що відповідають чинним вимогам до вітчизняних, дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України на використання і контакт з харчовими продуктами. Колір плівки не повинен бути яскравих (демаскуючих) кольорів. У разі додаткового оздоблення готового набору пластиковою або іншою фурнітурою – дозволяється використовувати вітчизняну або імпортну фурнітуру, виготовлену з сертифікованих матеріалів, що відповідають чинним нормативним документам на території України. Запаковані набори пакуються по 5 або 10 комплектів в ящики з тришарового або п’ятишарового гофрованого картону та формуються на піддони.

3. Маркування. Маркування виконане державною мовою, типографським способом, згідно з законодавством України, в доступній для сприймання формі.

Маркування наборів та раціонів наноситься на одну з бокових сторін фарбою, що не змивається і не має запаху, за допомогою трафарету або наклеювання ярлика, який повинен бути стійким до перепаду температур та забезпечувати стійкість маркування під час транспортування, відвантаження та зберігання. З’єднання пакувального рукава (пакета) повинно бути виконане методом термоформування. На рукаві (пакеті) вказується склад кожного з раціонів, на окремих рукавах (пакетах) на сніданок, обід та вечерю крім того наноситься маркування «Сніданок», «Обід», «Вечеря». Маркування комплектуючих харчових продуктів наборів та раціонів повинно містити всю обов’язкову інформацію, передбачену Законом України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів».

4. Строк придатності. Строк придатності товару до споживання повинен становити не менше 80 % від загального терміну його зберігання з дати поставки на склад Замовника. Загальний термін зберігання продукції повинен складати не менше 18 місяців та не може перевищувати строк придатності комплектуючих.

 

Партіями за заявкою Замовника до 01.11.2021 року

Якість товару повинна відповідати технічним умовам та/або державним стандартам та іншим вимогам, що ставляться до товару, відповідно до чинних в Україні норм і правил та передбачають застосування заходів із захисту довкілля. Відповідати вимогам ТУ У, ДСТУ, що є предметом закупівлі, наявність яких передбачена чинним законодавством (декларація виробника та/або висновок державної лабораторії ветеринарної медицини Держпродспоживслужби та/або сертифікати відповідності та/або іншими документами згідно діючого законодавства).

Кожна партія товару має супроводжуватися документами, що підтверджують їх походження, безпечність і якість, відповідність вимогам державних стандартів, санітарно гігієнічним вимогам. Такий документ повинен бути діючим з урахуванням терміну реалізації товару.

У разі виникнення сумнівів/суперечки щодо якості поставленого Товару проводиться його незалежна експертиза в уповноважених на це установах чи організаціях. Оплата вартості експертизи Товару сплачується Постачальником.

Замовник має право вимагати у Постачальника проведення лабораторного аналізу (за рахунок Постачальника) продукції в лабораторії, що має акредитацію відповідно до Держстандарту України, з видачею результатів аналізу на руки Замовнику.

Прийом - передача Товару по кількості проводиться відповідно до товаро-супровідних документів (накладних), по якості - документів, які засвідчують їх походження, якість та безпеку.

Неякісний товар підлягає обов’язковій заміні, але всі витрати пов’язані із заміною товару несе постачальник

Строк поставки Товару: Поставка товару здійснюється партіями (частинами) за заявкою Замовника протягом 2021 року до 01 листопада 2021 року на умовах укладеного договору. Постачальник повинен протягом 5 (п’яти) днів з дня отримання заявки від Замовника поставити партію Товару відповідно до наданої заявки.

Доставку та розвантаження товару здійснює Постачальник за свій рахунок (чи/або своїми силами). Доставка має бути здійснена спеціалізованим автотранспортом з дотриманням правил перевезення відповідного товару, визначеним законодавством.

Строк придатності товару: повинен становити не менше 80% від терміну зберігання даного виду товару з дня поставки його на склад Замовника.

Варіанти комплектування повсякденного набору сухих продуктів
Норми № 10 - повсякденний набір сухих продуктів (варіант № 1)-834 комплектів

Найменування

Нормативний документ

Кількість

Всього, нетто, грам

Сніданок

Галети з борошна пшеничного 1 сорту

ДСТУ 4429:2005

2 пачки вагою по 50 г. або 1 пачка вагою по 100 г

100

Консерви м’ясні (сніданки м’ясні вищого сорту)

ДСТУ 4449:2005

1 банка (євро) вагою 325 г

325

Кава розчинна

ДСТУ 4394:2005

1 стік (пакетик) вагою 2 г

2

Цукор

ДСТУ 4623:2006

2 стіка (пакетика) вагою 15 г або

3 стіка (пакетика) вагою 10 г

30

Серветки гігієнічні вологі

ТУ виробника

1 шт (в окремій упаковці)

 

Серветки паперові

ТУ виробника

1 шт (в окремій упаковці)

 

Мед натуральний

ДСТУ 4497:2005

1 стік (пакетик) вагою 10 г

10

Обід

Галети з борошна пшеничного 1 сорту

ДСТУ 4429:2005

2 пачки вагою по 50 г. або 1 пачка вагою по 100 г

100

Консерви м’ясо-рослинні (каша рисова з яловичиною)

ДСТУ 4607:2006

1 банка (євро) вагою 325 г

325

Консерви м'ясні (паштети печінкові)

ДСТУ 7050:2009

1 банка (євро) вагою 100 г

100

Мед натуральний

ДСТУ 4497:2005

1 стік (пакетик) вагою 20 г

або 2 стіка вагою 10 г

20

Чай чорний натуральний

ДСТУ 7174:2010

1 пакетик (в окремій упаковці) вагою 2 г

2

Цукор

ДСТУ 4623:2006

2 стіка (пакетика) вагою 15 г або

3 стіка (пакетика) вагою 10 г

30

Серветки гігієнічні вологі

ТУ виробника

1 шт (в окремій упаковці)

 

Серветки паперові

ТУ виробника

1 шт (в окремій упаковці)

 

Вечеря

Галети з борошна пшеничного1 сорту

ДСТУ 4429:2005

2 пачки вагою по 50 г. або 1 пачка вагою по 100 г

100

Консерви м’ясо-рослинні (каша перлова з яловичиною)

ДСТУ 4607:2006

1 банка (євро) вагою 325 г

325

Мед натуральний

ДСТУ 4497:2005

1 стік (пакетик) вагою 10 г

10

Чай чорний натуральний

ДСТУ 7174:2010

1 пакетик (в окремій упаковці) вагою 2 г

2

Цукор

ДСТУ 4623:2006

2 стіка (пакетика) вагою 15 г або

3 стіка (пакетика) вагою 10 г

30

Серветки гігієнічні вологі

ТУ виробника

1 шт (в окремій упаковці)

 

Серветки паперові

ТУ виробника

1 шт (в окремій упаковці)

 

Норми № 10 - повсякденний набір сухих продуктів (варіант № 2)-833 комплектів

Найменування

Нормативний документ

Кількість

Всього, нетто, грам

Сніданок

Галети з борошна пшеничного 1 сорту

ДСТУ 4429:2005

2 пачки вагою по 50 г. або 1 пачка вагою по 100 г

100

Консерви м’ясні (сніданки м’ясні вищого сорту)

ДСТУ 4449:2005

1 банка (євро) вагою 325 г

325

Кава розчинна

ДСТУ 4394:2005

1 стік (пакетик) вагою 2 г

2

Цукор

ДСТУ 4623:2006

2 стіка (пакетика) вагою 15 г або

3 стіка (пакетика) вагою 10 г

30

Серветки гігієнічні вологі

ТУ виробника

1 шт (в окремій упаковці)

 

Серветки паперові

ТУ виробника

1 шт (в окремій упаковці)

 

Мед натуральний

ДСТУ 4497:2005

1 стік (пакетик) вагою 10 г

10

Обід

Галети з борошна пшеничного 1 сорту

ДСТУ 4429:2005

2 пачки вагою по 50 г. або 1 пачка вагою по 100 г

100

Консерви м’ясо-рослинні (каша гречана зісвининою)

ДСТУ 4607:2006

1 банка (євро) вагою 325 г

325

Консерви м'ясні (паштети печінкові)

ДСТУ 7050:2009

1 банка (євро) вагою 100 г

100

Мед натуральний

ДСТУ 4497:2005

1 стік (пакетик) вагою 20 г

або 2 стіка вагою 10 г

20

Чай чорний натуральний

ДСТУ 7174:2010

1 пакетик (в окремій упаковці) вагою 2 г

2

Цукор

ДСТУ 4623:2006

2 стіка (пакетика) вагою 15 г або

3 стіка (пакетика) вагою 10 г

30

Серветки гігієнічні вологі

ТУ виробника

1 шт (в окремій упаковці)

 

Серветки паперові

ТУ виробника

1 шт (в окремій упаковці)

 

Вечеря

Галети з борошна пшеничного1 сорту

ДСТУ 4429:2005

2 пачки вагою по 50 г. або 1 пачка вагою по 100 г

100

Консерви м’ясо-рослинні (каша ячна з яловичиною)

ДСТУ 4607:2006

1 банка (євро) вагою 325 г

325

Мед натуральний

ДСТУ 4497:2005

1 стік (пакетик) вагою 10 г

10

Чай чорний натуральний

ДСТУ 7174:2010

1 пакетик (в окремій упаковці) вагою 2 г

2

Цукор

ДСТУ 4623:2006

2 стіка (пакетика) вагою 15 г або

3 стіка (пакетика) вагою 10 г

30

Серветки гігієнічні вологі

ТУ виробника

1 шт (в окремій упаковці)

 

Серветки паперові

ТУ виробника

1 шт (в окремій упаковці)

 

Норми № 10 - повсякденний набір сухих продуктів (варіант № 3)-833 комплектів

Найменування

Нормативний документ

Кількість

Всього, нетто, грам

Сніданок

Галети з борошна пшеничного1 сорту

ДСТУ 4429:2005

2 пачки вагою по 50 г. або 1 пачка вагою по 100 г

100

Консерви м’ясні (сніданки м’ясні вищого сорту)

ДСТУ 4449:2005

1 банка (євро) вагою 325 г

325

Кава розчинна

ДСТУ 4394:2005

1 стік (пакетик) вагою 2 г

2

Цукор

ДСТУ 4623:2006

2 стіка (пакетика) вагою 15 г або

3 стіка (пакетика) вагою 10 г

30

Серветки гігієнічні вологі

ТУ виробника

1 шт (в окремій упаковці)

 

Серветки паперові

ТУ виробника

1 шт (в окремій упаковці)

 

Мед натуральний

ДСТУ 4497:2005

1 стік (пакетик) вагою 10 г

10

Обід

Галети з борошна пшеничного1 сорту

ДСТУ 4429:2005

2 пачки вагою по 50 г. або 1 пачка вагою по 100 г

100

Консерви м’ясо-рослинні (каша горохова зісвининою)

ДСТУ 7048:2009

1 банка (євро) вагою 325 г

325

Консерви м'ясні (паштети печінкові)

ДСТУ 7050:2009

1 банка (євро) вагою 100 г

100

Мед натуральний

ДСТУ 4497:2005

1 стік (пакетик) вагою 20 г

або 2 стіка вагою 10 г

20

Чай чорний натуральний

ДСТУ 7174:2010

1 пакетик (в окремій упаковці) вагою 2 г

2

Цукор

ДСТУ 4623:2006

2 стіка (пакетика) вагою 15 г або

3 стіка (пакетика) вагою 10 г

30

Серветки гігієнічні вологі

ТУ виробника

1 шт (в окремій упаковці)

 

Серветки паперові

ТУ виробника

1 шт (в окремій упаковці)

 

Вечеря

Галети з борошна пшеничного1 сорту

ДСТУ 4429:2005

2 пачки вагою по 50 г. або 1 пачка вагою по 100 г

100

Консерви м’ясо-рослинні (каша перлова з яловичиною)

ДСТУ 4607:2006

1 банка (євро) вагою 325 г

325

Мед натуральний

ДСТУ 4497:2005

1 стік (пакетик) вагою 10 г

10

Чай чорний натуральний

ДСТУ 7174:2010

1 пакетик (в окремій упаковці) вагою 2 г

2

Цукор

ДСТУ 4623:2006

2 стіка (пакетика) вагою 15 г або

3 стіка (пакетика) вагою 10 г

30

Серветки гігієнічні вологі

ТУ виробника

1 шт (в окремій упаковці)

 

Серветки паперові

ТУ виробника

1 шт (в окремій упаковці)

 

1. Сипучі та пастоподібні комплектуючі повсякденного набору сухих продуктів повинні бути запаковані в стіки або пакетики з полімерних плівок, металізованих плівок або комбінованих матеріалів методом термоформування фасувальними машинами відповідно до ТУ У 30264313-01-2000, або упаковку, яка розроблена виробником для відповідного продукту, що підлягає упакуванню.

2. Серветка паперова повинна бути виготовлена з високоякісної целюлози, не менше ніж двошарова, білого кольору, розміром не менше 300 мм×300 мм та мати індивідуальне паперове або поліетиленове пакування. За показниками безпечності серветка паперова повинна відповідати вимогам України та чинній нормативній документації.

3. Серветка гігієнічна волога повинна бути просочена речовиною з антибактеріальними властивостями без вмісту спирту. Розмір серветки повинен бути не менше 180 мм×100 мм та мати індивідуальне герметичне пакування з поліетилену або полімерної плівки. За показниками безпечності серветка паперова повинна відповідати вимогам України та чинній нормативній документації.

Примітки: Варіанти Повсякденного набору сухих продуктів разом з усіма його складовими (Норма № 10, що затверджена постановою Кабінету Міністрів України від 29.03.2002 № 426) повинні відповідати Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.

Популярні розділи та сервіси