Інформація щодо процедур закупівель «Яйця курячі столові 1 категорії (сорту)»

НАЗАД
16 вересня 2021 12:30

Інформація щодо процедур закупівель

на виконання Постанови КМУ від 11.10.2016 року №710 (зі змінами)

Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду ЄЗС

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі

Очікувана вартість предмету закупівлі

Обґрунтування

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Очікуваної вартості предмета закупівлі

Яйця курячі столові 1 категорії (сорту) код за ДК 021:2015: 03140000-4

Продукція тваринництва та супутня продукція

Відкриті торги

UA-2021-09-02-000362-a

44352,00

Зовнішній вигляд: яйця відповідають вимогам діючого стандарту ДСТУ 5028:2008. Шкарлупа чиста, непошкоджена, без видимих змін структури, без слідів крові чи посліду. Дозволено поодинокі цятки, плями або смуги від транспортерної стрічки площею не більше ніж 1/8 поверхні. Висота повітряної камери яєць до 6 мм. Білок чистий, світлий, прозорий, щільний, що просвічує, без сторонніх включень. Жовток міцний, мало помітний, дозволяється невелике відхилення від центрального положення, без кров'яних плям або смужок. Запах вмісту яйця природний, без стороннього затхлого чи гнилісного запаху. Маса одного яйця не менше 54г. Маркування, пакування, правила транспортування та зберігання згідно діючого стандарту.

Якість товару, що передається Постачальником Замовнику в пункті призначення, повинна відповідати технічним умовам та/або державним стандартам та іншим вимогам, що ставляться до товару, відповідно до чинних в Україні норм і правил та передбачають застосування заходів із захисту довкілля.

У разі виникнення сумнівів/суперечки щодо якості поставленого Товару проводиться  його незалежна експертиза в уповноважених на це установах чи організаціях. Оплата вартості експертизи Товару сплачується Постачальником.

Розрахунок очікуваної вартості обумовлений на підставі комерційних пропозицій постачальників цієї продукції із зазначенням діючих цін на яйця курячі столові 1 категорії (сорту)

Популярні розділи та сервіси