Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Свинина заморожена»

НАЗАД
15 вересня 2021 09:22

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, його категорія: 3 прикордонний загін Східного регіонального управління Державної прикордонної служби України (військова частина 9938): Луганська обл., м. Лисичанськ, проспект Перемоги 58, 93120; код за ЄДРПОУ – 14321736; категорія замовника – військова частина.

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Свинина заморожена; 15110000-2 – М’ясо за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника.

2. Ідентифікатор закупівлі: UA-2021-08-31-005689-а

3. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб замовника та з урахуванням вимог нормативних документів у сфері стандартизації.

Найменування товару

Технічні та якісні характеристики

Одиниця виміру

Кількість

1.

Свинина заморожена

Товар. Свинина заморожена першої-екстра категорії (пів туші без голови, ніг, внутрішніх органів та внутрішнього жиру)  повинна відповідати вимогам ДСТУ 7158:2010 «М'ясо. Свинина в тушах і пів тушах. Технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.

Маркування. Маркування повинно відповідати вимогам ДСТУ 7158:2010 «М'ясо. Свинина в тушах і пів тушах. Технічні умови»

Термін придатності. Термін придатності товару до споживання в день його постачання до Замовника повинен становити не менше 80 % від загального терміну його зберігання при температурі мінус 18℃.

кг

4000,0

4. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: розмір бюджетного призначення, визначений відповідно до кошторису на 2021 рік, становить 368 000 грн. 00 коп. з ПДВ заплановано в бюджетному запиті – Свинина заморожена; 15110000-2 – М’ясо за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника, в загальному обсязі закупівлі - 1 найменування – 4000,0 кг.

5. Очікувана вартість предмета закупівлі: 368 000 грн. 00 коп. з ПДВ.

6. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: Очікувана вартість формувалась з середніх цін на Свинина заморожена; 15110000-2 – М’ясо за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника, в загальному обсязі закупівлі - 1 найменування – 4000,0 кг та проведеного моніторингу.

Популярні розділи та сервіси