​Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «М’ясо»

НАЗАД
19 липня 2021 14:19

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі «М’ясо»
(відповідно до пункту 4.1постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, його категорія: Центральна база зберігання та постачання Державної прикордонної служби України (військова частина 1471): 09610, провулок Вишневий, 11 с. Савинці, Білоцерківський район,  Київська область; код за ЄДРПОУ – 23311530; категорія замовника – військова частина.

2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): 15110000-2  «М’ясо»    

3. Ідентифікатори закупівель:

4. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики визначені розпорядженням Адміністрації Державної прикордонної служби України та технічним завданням, що затверджено Адміністрацією Державної прикордонної служби України та оприлюднено Замовником у тендерній документації згідно з вимогами статей 22 і 23 Закону України «Про публічні закупівлі».

№ з/п

ДК 02:2015

Найменування та основні вимоги до технічних характеристик предмета закупівлі

Одиниця виміру

Кількість

1

15110000-2  

М'ясо птиці (ніжка заморожена вагою не менше 300г) повинна відповідати вимогам ДСТУ 3143:2013 «М'ясо птиці. Загальні технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.

Свинина заморожена першої-екстра категорії (пів туші без голови, ніг, внутрішніх органів та внутрішнього жиру) повинна відповідати вимогам ДСТУ 7158:2010 «М'ясо. Свинина в тушах і пів тушах. Технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.

Блоки заморожені із знежилованого м’яса свинини нежирні (маса шматків – не менше 200г) повинні відповідати вимогам ГСТУ 46.019-2002 «Блоки із м’яса та субпродуктів заморожені. Загальні технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.

Блоки заморожені із знежилованого м’яса яловичини І сорту (маса шматків – не менше 200г) повинні відповідати вимогам ГСТУ 46.019-2002 «Блоки із м’яса та субпродуктів заморожені. Загальні технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.

кг

 

 

 

 

кг

 

 

 

 

 

 

кг

 

 

 

 

 

кг

80000

 

 

 

 

55900

 

 

 

 

 

 

19050

 

 

 

 

 

32200

5. Очікувана вартість предмета закупівлі: «М’ясо»-  14 637 770,00 грн.

6. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: Очікувана вартість формувалась з середніх цін комерційних пропозицій наданих суб’єктами господарювання.

Популярні розділи та сервіси