Інформація щодо процедур закупівель «Кабачки»

НАЗАД
19 липня 2021 08:53

Інформація щодо процедур закупівель

на виконання Постанови КМУ від 11.10.2016 року №710 (зі змінами)

Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду ЄЗС

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі

Очікувана вартість предмету закупівлі

Обґрунтування

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Очікуваної вартості предмета закупівлі

Кабачки код за  ДК 021:2015: 03220000-9

Овочі, фрукти та горіхи

Відкриті торги

UA-2021-07-08-003066-a

6432,00

Якість – згідно ДСТУ 318-91.Без перевищеного вмісту хімічних речовин, достатньої зрілості, без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками. Колір відповідно до сорту , без плям. Без ГМО, бажано однакового середнього розміру.

Якість повинна відповідати нормам ДСТУ або ТУ виробника, іншим вимогам діючого санітарного законодавства України, нормам харчування. Фасування по 15-20 кг.

Розрахунок очікуваної вартості обумовлений на підставі комерційних пропозицій постачальників цієї продукції із зазначенням діючих цін на Кабачки

Популярні розділи та сервіси