Інформація щодо процедур закупівель «Баклажани»

НАЗАД
19 липня 2021 08:23

Інформація щодо процедур закупівель

на виконання Постанови КМУ від 11.10.2016 року №710 (зі змінами)

Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду ЄЗС

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі

Очікувана вартість предмету закупівлі

Обґрунтування

 

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Очікуваної вартості предмета закупівлі

Баклажани код за  ДК 021:2015: 03220000-9

Овочі, фрукти та горіхи

Відкриті торги

UA-2021-07-08-003066-a

7500,00

Врожаю 2021 року повинна відповідати ДСТУ 2660 – 94. Плоди свіжі, чисті, цілі, здорові, невялі, типової для ботанічного сорту форми і забарвлення, технічного ступеню стиглості з плодоніжкою. М’якуш плоду повинен бути пружний, без пустот, насіннєве гніздо з недорозвиненим білим насінням, забарвлення м’якуша – зеленувате, на краях біле. Розмір плодів не менше 10 см, найбільший поперечний діаметр не менше 5 см. Тара повинна відповідати характеру товару і захищати його від пошкоджень під час доставки та вигрузки на склади. Фасування по 10-15 кг.

Розрахунок очікуваної вартості обумовлений на підставі комерційних пропозицій постачальників цієї продукції із зазначенням діючих цін на баклажани

Популярні розділи та сервіси