Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі «Оброблені фрукти та овочі»

НАЗАД
14 липня 2021 10:56

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, його категорія: Харківський прикордонний загін Східного регіонального управління Державної прикордонної служби України (військова частина 9951): м. Харків, вул. Клочківська 228, 61045; код за ЄДРПОУ – 14321742; категорія замовника – військова частина.

2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Горошок зелений консервований, кукурудза консервована, ікра кабачкова, ікра баклажанна, квасоля консервована в томатному соусі, перець солодкий консервований, асорті овочеве; 15330000-0 Оброблені фрукти та овочі за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника.

3. Ідентифікатор закупівлі: UA-2021-04-06-007661-а 

4. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб замовника та з урахуванням вимог нормативних документів у сфері стандартизації.

Найменування товару

Технічні та якісні характеристики

Одиниця виміру

Кількість

1.

Горошок зелений консервований

Горошок зелений консервований повинен відповідати діючим стандартам ДСТУ, ГСТУ, ТУУ, ТУ або іншим діючим документам. Допускається споживча тара до 1 л. За зовнішнім виглядом, запахом, смаком, кольором, консистенцією, повинно відповідати показникам якості відповідно до діючих стандартів.

кг.

600

2.

Кукурудза консервована

Кукурудза консервована повинна відповідати діючим стандартам ДСТУ, ГСТУ, ТУУ, ТУ або іншим діючим документам. Допускається споживча тара до 1 л. За зовнішнім виглядом, запахом, смаком, кольором, консистенцією, повинно відповідати показникам якості відповідно до діючих стандартів.

кг.

600

3.

Ікра кабачкова

Ікра кабачкова повинна відповідати діючим стандартам ДСТУ, ГСТУ, ТУУ, ТУ або іншим діючим документам. Допускається споживча тара до 1 л. За зовнішнім виглядом, запахом, смаком, кольором, консистенцією, повинно відповідати показникам якості відповідно до діючих стандартів.

кг.

600

4.

Ікра баклажанна

Ікра баклажанна повинна відповідати діючим стандартам ДСТУ, ГСТУ, ТУУ, ТУ або іншим діючим документам. Допускається споживча тара до 1 л. За зовнішнім виглядом, запахом, смаком, кольором, консистенцією, повинно відповідати показникам якості відповідно до діючих стандартів.

 

600

5.

Квасоля консервована в томатному соусі

Квасоля консервована в томатному соусі повинна відповідати діючим стандартам ДСТУ, ГСТУ, ТУУ, ТУ або іншим діючим документам. Допускається споживча тара до 1 л. За зовнішнім виглядом, запахом, смаком, кольором, консистенцією, повинно відповідати показникам якості відповідно до діючих стандартів.

 

200

6.

Перець солодкий консервований

Перець солодкий консервований повинен відповідати діючим стандартам ДСТУ, ГСТУ, ТУУ, ТУ або іншим діючим документам. Допускається споживча тара до 3 л. За зовнішнім виглядом, запахом, смаком, кольором, консистенцією, повинно відповідати показникам якості відповідно до діючих стандартів.

 

200

7.

Асорті овочеве

Асорті овочеве повинно відповідати діючим стандартам ДСТУ, ГСТУ, ТУУ, ТУ або іншим діючим документам. Допускається споживча тара до 1 л. За зовнішнім виглядом, запахом, смаком, кольором, консистенцією, повинно відповідати показникам якості відповідно до діючих стандартів.

 

200

Товар по якості та безпечності повинен відповідати діючим стандартам. За зовнішнім виглядом, запахом, смаком, кольором, консистенцією, продукти харчування повинні відповідати показникам якості, що висуваються до товару, що є предметом закупівлі. При цьому, якість продукції повинна відповідати діючим на момент проведення закупівель ДСТУ, ГОСТ, ТУУ, ТУ або іншому діючому нормативному документу. Не містити у складі ГМО.      Термін придатності продукції повинен складати на момент поставки не менше 75% від загального терміну придатності товару. Кожна партія товару повинна відповідати заявці Замовника, та мати супроводжувальні документи, що підтверджують якість товару (копія висновку державної санітарно-епідеміологічної експертизи та/або копія посвідчення про якість та/або копія декларації виробника тощо) із зазначенням строку придатності, умов зберігання та температурного режиму. Зміст маркування: назва місцезнаходження виробника, пакувальника, назва місця походження, товарний знак виробника, позначення маси нетто, чи об'єму, склад продукту, поживна (харчова) та енергетична цінність (калорійність) харчового продукту, строк (термін) придатності, умови зберігання, дата виготовлення (виробництва) і дата пакування (або фасування), на споживчу тару обов'язково наносять кінцеву дату споживання (термін придатності) «вжити до», або дату виробництва та строк придатності продукту, нанесення позначень нормативних документів тощо. Тара та упаковка товару повинні бути чистими, сухими, без стороннього запаху й порушення цілісності, відповідати діючому санітарно-епідеміологічному законодавству, містити термін та умови придатності харчових продуктів.

5. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: розмір бюджетного призначення, визначений відповідно до кошторису на 2021 рік, становить 143 600 грн. 00 коп. з ПДВ. заплановано в бюджетному запиті – Горошок зелений консервований, кукурудза консервована, ікра кабачкова, ікра баклажанна, квасоля консервована в томатному соусі, перець солодкий консервований, асорті овочеве; 15330000-0 Оброблені фрукти та овочі за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника, в загальному обсязі закупівлі - 7 найменувань – 3000,0 кг, а саме: горошок зелений консервований – 600,0 кг., кукурудза консервована – 600,0 кг., ікра кабачкова – 600,0 кг., ікра баклажанна – 600,0 кг., квасоля консервована в томатному соусі – 200,0 кг., перець солодкий консервований – 200,0 кг., асорті овочеве -200,0 кг.

6. Очікувана вартість предмета закупівлі: 143 600 грн. 00 коп. з ПДВ.

7. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: Очікувана вартість формувалась з середніх цін на Горошок зелений консервований, кукурудза консервована, ікра кабачкова, ікра баклажанна, квасоля консервована в томатному соусі, перець солодкий консервований, асорті овочеве; 15330000-0 Оброблені фрукти та овочі за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника, в загальному обсязі закупівлі - 7 найменування – 3 000 кг, а саме: горошок зелений консервований – 600,0 кг., кукурудза консервована – 600,0 кг., ікра кабачкова – 600,0 кг., ікра баклажанна – 600,0 кг., квасоля консервована в томатному соусі – 200,0 кг., перець солодкий консервований – 200,0 кг., асорті овочеве -200,0 кг. та проведеного моніторингу.

Популярні розділи та сервіси