Інформація щодо процедур закупівель «Борошно пшеничне 1 ґатунку»

НАЗАД
02 березня 2021 14:22

Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду ЄЗС

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі

Очікувана вартість предмету закупівлі

Обґрунтування

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

 

Борошно пшеничне 1 ґатунку код за ДК 021:2015: 15610000-7 Продукція борошномельно-круп'яної промисловості

Відкриті торги

UA-2021-02-25-000945-b

1108800,00

1.Якість товару повинна відповідати Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів та підтверджена декларацією виробника, експертним висновком( протокол, результат) досліджень,

Борошно пшеничне 1 ґатунку повинно відповідати ГСТУ 46.004-99, Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.

На споживчій тарі повинно бути маркування/етикетування державною мовою згідно вимог ст. 38 ЗУ «Про безпечність та якість харчових продуктів».

2. На кожну партію товару повинно бути надано результат (протокол, висновок) досліджень, посвідчення про якість чи декларація виробника, або чинний документ, який підтверджує якість.

Продукція повинна мати сертифікат якості на кожну партію товару. Строк придатності товару повинен становити не менше 80 % від терміну зберігання даного виду товару з дня поставки його на склад Замовника.

 

Популярні розділи та сервіси