Єдиний веб-портал органів виконавчої влади України Дія
Єдиний веб-портал органів виконавчої влади України Дія

Державна прикордонна служба України

Пошук
Головна ЗАХІДНЕ РЕГІОНАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ 27 ПРИКОРДОННИЙ ЗАГІН ІМЕНІ ГЕРОЇВ КАРПАТСЬКОЇ СІЧІ
ТЕХНІЧНІ (ЯКІСНІ) ВИМОГИ «ПРОДУКЦІЯ ТВАРИННИЦТВА ТА СУПУТНЯ ПРОДУКЦІЯ»

ТЕХНІЧНІ (ЯКІСНІ) ВИМОГИ «ПРОДУКЦІЯ ТВАРИННИЦТВА ТА СУПУТНЯ ПРОДУКЦІЯ»

Назад
31 грудня 2021 09:06

Технічні (якісні) вимоги

Предмет закупівлі (товар): за кодом ДК 021:2015  – 03140000-4 Продукція тваринництва та супутня продукція(яйце куряче столове 1 категорії ДСТУ 5028:2008 (03142500-3 Яйця))

Найменування: Військова частина 2142 Державної прикордонної служби України

1. Місце знаходження: м. Мукачево, вул. Недецеї, 45

2. Код ЄДРПОУ:14321676

3. Назва предмета закупівлі: КОД ДК 021:2015 – 03140000-4 Продукція тваринництва та супутня продукція(яйце куряче столове 1 категорії ДСТУ 5028:2008 (03142500-3 Яйця)).

4. Процедура закупівлі – відкриті торги.

5. Місце постачання: 89600, Закарпатська обл., м. Мукачево, вул. Недецеї,45.

6. Ідентифікатор закупівлі: UA-2021-12-23-002357-a

7. Очікувана вартість: 217 500,00 грн.

8. Технічні вимоги: Яйця повинні бути доброякісним (свіжим), розсортованими за класами та категоріями і виробленими під державним ветеринарно-санітарними контролем та наглядом, шкаралупа чиста, непошкоджена, без видимих змін структури, без слідів крові та посліду, маса яйця 1 категорії становить 53-62,9 грама, відповідно без шкідливих домішок, без ГМО. Товар повинен відповідати нормам державного стандарту України (ДСТУ5028:2008). Відповідність ДСТУ підтверджується при подачі пропозиції учасником.    

Маркування: на кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці.

Товар повинен містити інформацію про: назву харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, склад, дата виготовлення, термін придатності  та умови зберігання. Без ГМО що має бути зазначено на упаковці. Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, які встановлено нормативно-правовими актами України.

9. Строк (термін) поставки товару: до 20.12.2022 року Постачальник повинен протягом 5 (п’яти) днів з дня отримання заявки від Замовника поставити партію Товару відповідно до наданої заявки.

10. Транспортування (доставка): Доставка продукції повинна проводитися спеціалізованим автотранспортом згідно з правилами перевезення даних товарів. Доставку та розвантаження товару здійснює Постачальник за свій рахунок (чи/або своїми силами).

11. Якість товару повинна відповідати вимогам ДСТУ 5028:2008, технічним вимогам Замовника та підтверджуватись відповідними документами (декларація виробника та/або висновок державної лабораторії ветеринарної медицини Держпродспоживслужбита/або сертифікати відповідності та/або іншими документами згідно діючого законодавства) на кожну партію Товару, які надаються під час поставки Товару. За наявності ГМО у складі продукту у будь-якій кількості, продукція постачанню не підлягає.

Товар поставляється Замовнику з гарантією того, що він є придатним до використання. Товар поставляється у споживчому фасуванні, що відповідає вимогам чинного законодавства та забезпечує цілісність, товарний вигляд, а також якість та безпечність під час транспортування і зберігання.

У разі виникнення сумнівів/суперечки щодо якості поставленого Товару проводиться  його незалежна експертиза в уповноважених на це установах чи організаціях. Оплата вартості експертизи Товару сплачується Постачальником.

12. Термін придатності товару  Строк придатності товару на день поставки повинен становити не менше 80  % від загального строку придатності.

13. Тара та матеріали: які використовують для упаковування чи закупорювання продукту, повинні відповідати вимогам законодавчих, нормативних і/або технічних документів, передбаченим законодавством у сфері охорони здоров'я для харчових продуктів, яка забезпечує цілісність пакування під час зберігання, транспортування та реалізації.

При сезонному коливанні ціни у бік зменшення вартості товару продавець зобов’язаний зменшити ціну товару до рівня середньо ринкової.

 
* При використанні матеріалу гіперпосилання на цю сторінку обов'язкове
Мапа сайту