Єдиний веб-портал органів виконавчої влади України Дія
Єдиний веб-портал органів виконавчої влади України Дія

Державна прикордонна служба України

Пошук
Головна ЗАХІДНЕ РЕГІОНАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ КІНОЛОГІЧНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЦЕНТР
ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ «СИРНІ ПРОДУКТИ»

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ «СИРНІ ПРОДУКТИ»

Назад
07 лютого 2024 14:47

ОБГРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК

ПРЕДМЕТУ ЗАКУПІВЛІ «КОД ДК 021:2015 – 15540000-5 «Сирні продукти» ОСНОВНОГО СЛОВНИКА НАЦІОНАЛЬНОГО КЛАСИФІКАТОРА УКРАЇНИ ДК 021:2015 «ЄДИНИЙ ЗАКУПІВЕЛЬНИЙ СЛОВНИК»

                                                                                                                                      

Найменування: Військова частина 2418 Кінологічний навчальний центр Державної прикордонної служби України

Місце знаходження: м. Великі Мости, вул. Львівська 166

Код ЄДРПОУ:14321498

Назва предмета закупівлі: сир твердий сичужний  ДСТУ 6003:2008 (ДСТУ 4421:2005), сир кисломолочний (з масовою часткою жиру 9%) ДСТУ 4554:2006

5. Процедура закупівлі – Відкриті торги у порядку, визначеному Особливостями за ПКМУ 1178-2022

Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-02-06-007961-a

Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі: Згідно із технічним завданням

Місце постачання: м. Великі Мости, вул. Львівська 166

Очікувана вартість предмета закупівлі: 1243180,00 грн.

 

 

Найменування

Кількість шт

Технічна характеристика товару

1

2

3

4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1

Сир твердий сичужний  ДСТУ 6003:2008 (ДСТУ 4421:2005)

 

 

5300,00

 

 

 

1. Сир твердий сичужний повинен відповідати ДСТУ 6003:2008 (ДСТУ 4421:2005), Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.

Головки сиру (маса нетто не більше 3 кг) повинні бути запаковані у полімерну плівку, пакети багатошарові для вакуумного пакування або покриті парафінами, полімерними або комбінованими сплавами. Для транспортування та відвантаження  сир додатково повинен упаковуватись у картонні ящики. Маса брутто однієї пакувальної одиниці (ящика) повинна бути не більше 24 кг. Всі пакувальні матеріали повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання.

Маркування головок сиру в парафіновому покриві наноситься безпосередньо на головку сиру, а сирів в у полімерній плівці або комбінованих сплавах – на зовнішній поверхні покриву із зазначенням інформації визначеної ДСТУ 6003:2008 (ДСТУ 4421:2005).

Маркування має бути виконане державною мовою, згідно з законодавством України та може містити додаткову інформацію визначену виробником.

Термін придатності до споживання сиру твердого сичужного в день його постачання до Замовника повинен становити не менше 4 місяців при температурі зберігання 0˚С до 8˚С.

 

2. Сир кисломолочний (з масовою часткою жиру 9%) повинен відповідати ДСТУ 4554:2006. Смак і запах: чистий, ніжний, кисломолочний, без стороннього присмаку і запаху. Консистенція: ніжна, однорідна. Колір: білий з жовтуватим або кремовим відтінком, рівномірний по всій масі. Пакування (контейнери) вагою до 5 кг, які дозволені для контакту з харчовими продуктами згідно з чинними нормативними документами центральним органом виконавчої влади з питань охорони здоров’я. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства – виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність.

Продукція повинна передаватися в неушкодженій упаковці, яка забезпечує цілісність та збереження якості під час транспортування.

Термін придатності продукції в день його постачання до Замовника повинен становити не менш 90% від загального терміну придатності.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2

Сир кисломолочний (з масовою часткою жиру 9%) ДСТУ 4554:2006

960,00

 
* При використанні матеріалу гіперпосилання на цю сторінку обов'язкове
Мапа сайту