Єдиний веб-портал органів виконавчої влади України Дія
Єдиний веб-портал органів виконавчої влади України Дія

Державна прикордонна служба України

Пошук
Головна ЗАХІДНЕ РЕГІОНАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ КІНОЛОГІЧНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЦЕНТР
ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТУ ЗАКУПІВЛІ «САРДЕЛЬКИ ВИЩОГО СОРТУ»

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТУ ЗАКУПІВЛІ «САРДЕЛЬКИ ВИЩОГО СОРТУ»

Назад
17 лютого 2022 16:48

ОБГРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК

ПРЕДМЕТУ ЗАКУПІВЛІ «КОД ДК 021:2015 –15130000-8 м’ясопродукти» ОСНОВНОГО СЛОВНИКА НАЦІОНАЛЬНОГО КЛАСИФІКАТОРА УКРАЇНИ ДК 021:2015 «ЄДИНИЙ ЗАКУПІВЕЛЬНИЙ СЛОВНИК»

1. Найменування: Військова частина 2418 Кінологічний навчальний центр Державної прикордонної служби України

2. Місце знаходження: м. Великі Мости, вул. Львівська 166

3. Код ЄДРПОУ:14321498

Назва предмета закупівлі: 15130000-8 сардельки вищого сорту ДСТУ 4436:2005, сосиски вищого сорту ДСТУ 4436:2005

4. Процедура закупівлі – відкриті торги.

5. Ідентифікатор закупівлі: UA-2022-02-09-003581-а

6. Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі: Згідно із технічним завданням

7. Місце постачання: 80074, Львівська обл.,Червоноградський р-н, вул. Львівська,166.

8. Очікувана вартість предмета закупівлі: 345000,00 грн.

№ з/п

Найменування

Кількість, кг

Технічна характеристика товару

Вимоги до строків постачання

1

2

3

4

5

1.

Сардельки вищого сорту ДСТУ 4436:2005

Сосиски вищого сорту ДСТУ 4436:2005

1500,00

 

1500,00

Товар. Сардельки вищого сорту ДСТУ 4436:2005, сосиски вищого сорту ДСТУ 4436:2005, повинні відповідати вимогам ДСТУ, рожевий або світло-рожевий фарш рівномірно перемішаний без порожнин. Поверхня – чиста, суха, без пошкодження оболонки. Консистенція – пруга. Смак і запах – приємний.

Пакування і тара. Вакуумні упаковки до 10 кг.

Маркування. На кожній одиниці фасування повинна бути інформація про назву харчового продукту, назву та адресу підприємства – виробника, вага/об’єм нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності маркування має бути виконане державною мовою, типографським способом, згідно з законодавством України та містити всю необхідну інформацію.

Строк придатності. Строк придатності товару до споживання повинен становити не менше 80% від загального терміну його зберігання з дати поставки на склад Замовника.

Партіями протягом 2022 року за заявкою Замовника

 
* При використанні матеріалу гіперпосилання на цю сторінку обов'язкове
Мапа сайту