Єдиний веб-портал органів виконавчої влади України Дія
Єдиний веб-портал органів виконавчої влади України Дія

Державна прикордонна служба України

Пошук
Головна ЗАХІДНЕ РЕГІОНАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ КІНОЛОГІЧНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЦЕНТР
ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТУ ЗАКУПІВЛІ «М'ЯСО»

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТУ ЗАКУПІВЛІ «М'ЯСО»

Назад
26 липня 2021 10:20

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК

ПРЕДМЕТУ ЗАКУПІВЛІ «КОД ДК 021:2015 –15110000-2 М’ЯСО» ОСНОВНОГО СЛОВНИКА НАЦІОНАЛЬНОГО КЛАСИФІКАТОРА УКРАЇНИ ДК 021:2015 «ЄДИНИЙ ЗАКУПІВЕЛЬНИЙ СЛОВНИК»

1. Найменування: Військова частина 2418 Кінологічний навчальний центр Державної прикордонної служби України

2. Місце знаходження: м. Великі Мости, вул. Львівська 166

3. Код ЄДРПОУ:14321498

4. Назва предмета закупівлі: 15110000-2 м’ясні блоки заморожені (свинина) ГСТУ 46.019-2002

5. Процедура закупівлі – відкриті торги.

6. Ідентифікатор закупівлі: UA-2021-07-20-001506-а

7. Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі: Згідно із технічним завданням

8. Місце постачання: 80074, Львівська обл.,Червоноградський р-н, вул. Львівська,166.

9. Очікувана вартість предмета закупівлі: 425000,00 грн.

№ з/п

Найменування

Кількість, кг

Технічна характеристика товару

Вимоги до строків постачання

1

2

3

4

5

1.

М’ясні блоки заморожені (свинина) ГСТУ 46.019-2002

5000,00

Товар. М’ясні блоки заморожені (свинина) – блоки заморожені із знежилового м’ясасвинини нежирні (маса шматків – не менша 200 г.), повинні відповідати вимогам ГСТУ 46.019-2002 «Блоки із м’яса та субпродуктів заморожені. Загальні технічні умови», Закон України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.

Пакування і тара. М’ясні блоки повинні бути запаковані в ящики вагою нетто не більше 25 кг. виготовлених із матеріалів дозволених до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України і контакту з харчовими продуктами.

Маркування. Маркування має бути виконане державною мовою, типографським способом, згідно з законодавством України та містити всю необхідну інформацію.

Строк придатності. Строк придатності товару до споживання повинен становити не менше 85% від загального терміну його зберігання з дати поставки на склад Замовника.

Партіями протягом 2021 року за заявкою Замовника

 
* При використанні матеріалу гіперпосилання на цю сторінку обов'язкове
Мапа сайту