Єдиний веб-портал органів виконавчої влади України Дія
Єдиний веб-портал органів виконавчої влади України Дія

Державна прикордонна служба України

Пошук
Головна ЗАХІДНЕ РЕГІОНАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ КІНОЛОГІЧНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЦЕНТР
ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТУ ЗАКУПІВЛІ «КАРТОПЛЯ»

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТУ ЗАКУПІВЛІ «КАРТОПЛЯ»

Назад
15 червня 2021 07:59

Обґрунтування технічних та якісних характеристик

предмету закупівлі «КОД ДК 021:2015 –03212100-1 КАРТОПЛЯ  ОСНОВНОГО СЛОВНИКА НАЦІОНАЛЬНОГО КЛАСИФІКАТОРА УКРАЇНИ ДК 021:2015 «ЄДИНИЙ ЗАКУПІВЕЛЬНИЙ СЛОВНИК»

1. Найменування: Військова частина 2418 Кінологічний навчальний центр Державної прикордонної служби України

2. Місце знаходження: м. Великі Мости, вул. Львівська 166

3. Код ЄДРПОУ:14321498

4. Назва предмета закупівлі: 03212100-1 - картопля

5. Процедура закупівлі – відкриті торги.

6. Ідентифікатор закупівлі: UA-2021-06-09-002752-а

7. Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі: Згідно із технічним завданням

8. Місце постачання: 80074, Львівська обл., Червоноградський р-н, вул. Львівська,166.

9. Очікувана вартість предмета закупівлі: 120000,00 грн.

№ з/п

Найменування

Кількість, кг

Технічна характеристика товару

Вимоги до строків постачання

1

2

4

5

6

1

Картопля молода

 

10000,00

 

Картопля молода врожаю 2021 року, повинна відповідати ДСТУ ЕЭК ООН FFV-52:2007 «Картопля рання та продовольча. Настанови щодо постачання і контролювання якості», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншими вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. Картопля із харчовими і смаковими якостями. Бульби свіжі, здорові, чисті, цілі, сухі, достатньої зрілості, однорідні за формою та забарвленням. Форма картоплі в залежності від сорту і умов вирощування. Варіанти форми - кругла, подовжена, овальна. Картопля середнього або великого розмірів з тонкою шкіркою, з невеликою кількістю неглибоко сидячих очок. Допустимі бульби з відхилами за формою, але не потворні.

2. Пакування і тара. Картопля повинні бути розфасована в сітчасті мішки (сітки) об’ємною вагою 15-30 кг. Тара повинна бути дозволена до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України на використання і контакт з харчовими продуктами.

3.Строк придатності товару повинен становити не менше 80% від терміну зберігання даного виду товару з дня поставки його на склад Замовника.

Партіями протягом 2021 року за заявкою Замовника

 
* При використанні матеріалу гіперпосилання на цю сторінку обов'язкове
Мапа сайту