Єдиний веб-портал органів виконавчої влади України Дія
Єдиний веб-портал органів виконавчої влади України Дія

Державна прикордонна служба України

Пошук
Головна СХІДНЕ РЕГІОНАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ 3 ПРИКОРДОННИЙ ЗАГІН ІМЕНІ ГЕРОЯ УКРАЇНИ ПОЛКОВНИКА ЄВГЕНІЯ ПІКУСА
ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ «ХЛІБОПРОДУКТИ, СВІЖОВИПЕЧЕНІ ХЛІБОБУЛОЧНІ ТА КОНДИТЕРСЬКІ ВИРОБИ»

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ «ХЛІБОПРОДУКТИ, СВІЖОВИПЕЧЕНІ ХЛІБОБУЛОЧНІ ТА КОНДИТЕРСЬКІ ВИРОБИ»

Назад
10 липня 2024 13:17

ОБГРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК

ПРЕДМЕТУ ЗАКУПІВЛІ «КОД ДК 021:2015 – 15810000-9: Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби» ОСНОВНОГО СЛОВНИКА НАЦІОНАЛЬНОГО КЛАСИФІКАТОРА УКРАЇНИ ДК 021:2015 «ЄДИНИЙ ЗАКУПІВЕЛЬНИЙ СЛОВНИК»

 

 

Найменування: Військова частина 9938, 3 прикордонний загін імені Героя України полковника Євгенія Пікуса

Місце знаходження: м. Лисичанськ, проспект Перемоги 58.

Код ЄДРПОУ:14321736

Назва предмета закупівлі: Хліб з борошна пшеничного першого ґатунку, хліб із суміші борошна житнього обдирного і пшеничного

Процедура закупівлі – Відкриті торги у порядку, визначеному Особливостями за ПКМУ 1178-2022

Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-06-05-009997-a

Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі: Згідно із технічним завданням

Місце постачання: в межах Харківської, Донецької, Дніпропетровської областей за вимогою замовника

Очікувана вартість предмета закупівлі: 4 488 000,00 грн.

 

Назва предмета закупівлі:

Хліб з борошна пшеничного першого ґатунку, хліб із суміші борошна житнього обдирного і пшеничного

Код ДК 021:2015:

15810000-9: Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби

Строк поставки товару:

до 25.12.2024 року

 

№ з/п

Найменування товару

Якісні характеристики предмета закупівлі

Од.

вим.

Кіль-

кість

1

Хліб з борошна пшеничного першого ґатунку

Якість товару повинна відповідати ДСТУ 7517:2014 «Хліб із пшеничного борошна. Загальні технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів та підтверджена декларацією виробника (якісним посвідченням)/експертним висновком (протокол, результат) досліджень із зазначенням відповідного ДСТУ (ТУ, ГСТУ). Хліб повинен бути вітчизняного виробника. Поверхня хліба повинна бути без забруднень, гладка, без великих тріщин та підривів. Верхня шкоринка не повинна бути приплюснута або зморщена. Хліб повинен бути добре пропеченим, не липким і не вологим на дотик, без грудочок, пустот і слідів непроміса, з  нерівномірною пористістю. Після легкого надавлювання м’якуш виробу приймає початкову форму. Смак властивий даному виробу, без стороннього присмаку. Відповідність вимогам Державних стандартів на даний вид продукції та діючого санітарного законодавства України обов’язкова.

Пакування і тара: хліб з борошна пшеничного 1 ґатунку повинен бути розфасований кожна булка окремо в харчову плівку згідно із чинною нормативною документацією або пакувальні матеріали імпортовані, дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України на використання і контакт з харчовими продуктами.

Маркування: маркування має бути виконане державною мовою, типографським способом, згідно з законодавством України, містити всю необхідно інформацію.

На момент поставки термін придатності до споживання товару повинен складати не менше, ніж 80 відсотків з дати передачі товару Покупцю.

кг

100000

2

Хліб із суміші борошна житнього обдирного і пшеничного

Якість товару повинна відповідати ДСТУ 4583:2006 «Хліб із житнього та суміші житнього і пшеничного борошна. Загальні технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів та підтверджена декларацією виробника (якісним посвідченням)/експертним висновком (протокол, результат) досліджень із зазначенням відповідного ДСТУ (ТУ, ГСТУ). Хліб повинен бути вітчизняного виробника. Поверхня хліба повинна бути без забруднень, гладка, без великих тріщин та підривів. Верхня шкоринка не повинна бути приплюснута або зморщена. Хліб повинен бути добре пропеченим, не липким і не вологим на дотик, без грудочок, пустот і слідів непроміса, з  нерівномірною пористістю. Після легкого надавлювання м’якуш виробу приймає початкову форму. Смак властивий даному виробу, без стороннього присмаку. Відповідність вимогам Державних стандартів на даний вид продукції та діючого санітарного законодавства України обов’язкова.

Пакування і тара: відповідно ДСТУ 4583:2006 повинен бути розфасований кожна булка окремо в харчову плівку згідно із чинною нормативною документацією або пакувальні матеріали імпортовані, дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України на використання і контакт з харчовими продуктами.

Маркування: маркування має бути виконане державною мовою, типографським способом, згідно з законодавством України, містити всю необхідно інформацію. На момент поставки термін придатності до споживання товару повинен складати не менше, ніж 80 відсотків з дати передачі товару Покупцю.

 

кг

100000

 

За наявності ГМО у складі продукту у будь-якій кількості, продукція не підлягає прийманню замовником.

Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, чинним нормативним документам, затвердженим у встановленому законодавством порядку, відповідати вимогам Законів України «Про безпечність та якість харчових продуктів» від 23.12.1997р. №771/97-ВР(зі змінами), «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин» від 18 травня 2017р. № 2042-VIII(зі змінами), «Про ветеринарну медицину» від 25.06.1992р. №2498-XII(зі змінами), «Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення» від 24.02.1994р. №4004-ХІІ(зі змінами), «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів» від 06.12.2018р. № 2639-VIII(зі змінами), «Про захист прав споживачів» від 12.05.1991р. № 1023-XII(зі змінами), наказу Міністерства транспорту України від 14.10.1997р. № 363 «Про затвердження Правил перевезень вантажів автомобільним транспортом в Україні»(зі змінами), санітарно-гігієнічним вимогам на виробництві згідно з законодавством України, іншим вимогам законодавства що регулює основні вимоги щодо безпечності та окремих показників якості харчових продуктів.

 

На підтвердження відповідності пропонованого товару технічним та якісним характеристикам предмета закупівлі учасник самостійно завантажує в електронну систему закупівель скановані документи у кольоровому вигляді:

Декларація виробника, чинна на дату подачі Тендерної пропозиції.

Гарантійний лист, що Учасник має можливість постачати товар в необхідній кількості, якості, на умовах укладеного договору.

 
* При використанні матеріалу гіперпосилання на цю сторінку обов'язкове
Мапа сайту