Єдиний веб-портал органів виконавчої влади України Дія
Єдиний веб-портал органів виконавчої влади України Дія

Державна прикордонна служба України

Пошук
Головна ЗАХІДНЕ РЕГІОНАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ 6 ПРИКОРДОННИЙ ЗАГІН
ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ «ХЛІБОПРОДУКТИ, СВІЖОВИПЕЧЕНІ ХЛІБОБУЛОЧНІ ТА КОНДИТЕРСЬКІ ВИРОБИ»

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ «ХЛІБОПРОДУКТИ, СВІЖОВИПЕЧЕНІ ХЛІБОБУЛОЧНІ ТА КОНДИТЕРСЬКІ ВИРОБИ»

Назад
27 грудня 2023 17:13

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
(відповідно до пункту
41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами)

Предмет закупівлі (товар): Хліб з борошна пшеничного першого ґатунку, хліб з суміші борошна житнього і пшеничного першого ґатунку, булочка з борошна пшеничного першого ґатунку, код за  ДК 021:2015: 15810000-9: Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія: Військова частина 9971, код за ЄДРПОУ — 14321661. 

2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності):    Хліб з борошна пшеничного першого ґатунку, хліб з суміші борошна житнього і пшеничного першого ґатунку, булочка з борошна пшеничного першого ґатунку, код за  ДК 021:2015: 15810000-9: Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби

3. Ідентифікатор закупівлі: UA-2023-12-20-021748-a

4. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені  відповідно  до потреб замовника та з урахуванням вимог нормативних документів до даного виду товару.

п/п

Найменування предмету закупівлі

Технічні характеристики

1

Хліб з борошна пшеничного першого ґатунку

Хліб з борошна пшеничного першого ґатунку, повинен бути формовим або подовим, виготовленим з борошна не нижче першого ґатунку, відповідати вимогам ДСТУ 7517:2014

2

Хліб з суміші борошна житнього  і  пшеничного першого ґатунку

Хліб з суміші борошна житнього і  пшеничного першого ґатунку, повинен бути формовим або подовим, виготовленим з суміші борошна житнього і пшеничного першого ґатунку, відповідати вимогам ДСТУ 4583:2006

3

Булочка з борошна пшеничного першого ґатунку

Булочка повинна бути формова або подова, солодка (без начинки), виготовлена з борошна пшеничного першого ґатунку та мати вагу не менше 70 грам, відповідати вимогам ДСТУ та/або ГОСТ та/або ТУ, тощо.

Інші вимоги до предмету закупівлі:

Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, чинним нормативним документам, затвердженим у встановленому законодавством порядку, відповідати вимогам Законів України «Про безпечність та якість харчових продуктів» від 23.12.1997р. №771/97-ВР (зі змінами), «Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення» від 24.02.1994 р. №4004-ХІІ, наказу Міністерства охорони здоров’я України від 29.12.2012 № 1140 «Про затвердження Державних санітарних норм та правил «Медичні вимоги до якості та безпечності харчових продуктів та продовольчої сировини», спільних наказів МОН України та МОЗ України від 17.04.2006 р. № 298/227.

Транспортування: Доставка товару повинна проводитися за рахунок Постачальника, спеціалізованим автотранспортом згідно з правилами перевезення даних  Товарів.

Термін придатності товару: Строк придатності товару повинен становити не менше 90% від терміну зберігання даного виду товару з дня поставки його на склад Замовника.

Тара та упаковка товару.

Товар повинен  бути запаковано матеріалами вітчизняного виробництва згідно з чинною нормативною документацією або імпортовані, дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України на використання і контакт з харчовими продуктами.

Тара, яка має бути використана для пакування та транспортування товару, повинна бути чистою, сухою, неушкодженою

 5. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: фінансування закупівлі здійснюється за рахунок коштів державногобюджету,відповіднодо  кошторису на 2024 рік.. 

6. Очікувана вартість предмета закупівлі:3 937 400,00грн. з ПДВ.

7. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:визначено відповідно до  вимог наказу  Адміністрації Держприкордонслужби від 09 вересня 2019 року №480-аг «Про моніторинг цін під час здійснення закупівель» (зі змінами).

 
* При використанні матеріалу гіперпосилання на цю сторінку обов'язкове
Мапа сайту