Єдиний веб-портал органів виконавчої влади України Дія
Єдиний веб-портал органів виконавчої влади України Дія

Державна прикордонна служба України

Пошук
Головна ЧАСТИНИ ЦЕНТРАЛЬНОГО ПІДПОРЯДКУВАННЯ 9 ПРИКОРДОННИЙ ЗАГІН ІМЕНІ СІЧОВИХ СТРІЛЬЦІВ
ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ «СВИНИНА ЗАМОРОЖЕНА 1 КАТЕГОРІЇ»

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ «СВИНИНА ЗАМОРОЖЕНА 1 КАТЕГОРІЇ»

Назад
10 лютого 2022 09:22

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення , очікуваної вартості оголошеної процедури закупівлі (переговорна процедура) за кодом ДК 021-2015 (CPV) 15110000-2 М'ясо за КЕКВ 2230, Свинина заморожена 1 категорії (відповідно до пункту 4.1постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, його категорія: Військова частина 1495, вул. Промислова,5 м. Житомир, 10025; код за ЄДРПОУ – 14321914; категорія замовника – замовник, що здійснює закупівлі для потреб оборони.

2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником код ДК 021:2015 – 15110000-2 М'ясо.

3. Ідентифікатор закупівлі: UA-2022-02-09-000612-с.

4. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики визначені розпорядженням Адміністрації Державної прикордонної служби України та технічним завданням, що затверджено Адміністрацією Державної прикордонної служби України та оприлюднено Замовником у тендерній документації згідно з вимогами статті 23 Закону України «Про публічні закупівлі».

Свинина заморожена 1 категорії повинна відповідати вимогам ДСТУ 7158:2010 «М'ясо. Свинина в тушах і півтушах. Технічні умови».

Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, чинним нормативним документам, затвердженим у встановленому законодавством порядку, відповідати вимогам Законів України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997р. №771/97-ВР (зі змінами), «Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення» від 24.02.1994 р. №4004-ХІІ.

5. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

розмір бюджетного призначення, визначений відповідно до фінансування на 2022 рік, становить 600 000,00 грн.

Очікувана вартість предмета закупівлі розраховувалась виходячи з середніх ринкових цін, вимог наказу АДПСУ від 09.09.2019 № 480-АГ «Про моніторинг цін під час здійснення закупівель», наказу АДПСУ від 20.04.2021  № 159 «Про оцінку ризиків і фінансовий контроль у сфері закупівель».

 
* При використанні матеріалу гіперпосилання на цю сторінку обов'язкове
Мапа сайту