Єдиний веб-портал органів виконавчої влади України Дія
Єдиний веб-портал органів виконавчої влади України Дія

Державна прикордонна служба України

Пошук
Головна СХІДНЕ РЕГІОНАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ 3 ПРИКОРДОННИЙ ЗАГІН ІМЕНІ ГЕРОЯ УКРАЇНИ ПОЛКОВНИКА ЄВГЕНІЯ ПІКУСА
ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ «СУХАРІ ТА ПЕЧИВО, ПРЕСЕРВИ З ХЛІБОБУЛОЧНИХ І КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ»

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ «СУХАРІ ТА ПЕЧИВО, ПРЕСЕРВИ З ХЛІБОБУЛОЧНИХ І КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ»

Назад
10 липня 2024 13:06

ОБГРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК

ПРЕДМЕТУ ЗАКУПІВЛІ «КОД ДК 021:2015 – 15820000-2 «Сухарі та печиво, пресерви з хлібобулочних і кондитерських виробів» ОСНОВНОГО СЛОВНИКА НАЦІОНАЛЬНОГО КЛАСИФІКАТОРА УКРАЇНИ ДК 021:2015 «ЄДИНИЙ ЗАКУПІВЕЛЬНИЙ СЛОВНИК»

 

 

Найменування: Військова частина 9938, 3 прикордонний загін імені Героя України полковника Євгенія Пікуса

Місце знаходження: м. Лисичанськ, проспект Перемоги 58.

Код ЄДРПОУ:14321736

Назва предмета закупівлі: Печиво «Марія» ДСТУ 3781:2014, печиво вівсяне ДСТУ 3781:2014, печиво з фруктовою начинкою  ДСТУ 3781:2014

Процедура закупівлі – Відкриті торги у порядку, визначеному Особливостями за ПКМУ 1178-2022

Ідентифікатор закупівлі: UA-2024- 06-27-008528-а

Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі: Згідно із технічним завданням

Місце постачання: м. Краматорськ Донецької області.

Очікувана вартість предмета закупівлі: 813000,00 грн.

 

Назва предмета закупівлі:

Печиво «Марія» ДСТУ 3781:2014, печиво вівсяне ДСТУ 3781:2014, печиво з фруктовою начинкою  ДСТУ 3781:2014

Код ДК 021:2015:

15820000-2 «Сухарі та печиво, пресерви з хлібобулочних і кондитерських виробів»

 

№ з/п

Найменування товару

Кількість, кг

Найменування та опис технічних характеристик, що вимагаються замовником

1.

Печиво «Марія»

ДСТУ 3781:2014

5000,00

Печиво «Марія» – повинне відповідати ДСТУ 3781:2014 "Печиво. Загальні технічні умови", Закону України « Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.

Печиво повинне бути розфасоване у картонні ящики (коробки) з вкладишами, виготовленими з полімерного матеріалу. Допускається використання ящиків без вкладишів. Для транспортування ящики (коробки) формуються на піддони.

Всі пакувальні матеріали (тара) повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України та забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання. Маркування повинно бути виконане державною мовою, типографським, літографним або іншим способом, у доступній для сприймання формі. Маркування повинно бути стійким до вологи, транспортування, відвантаження, зберігання та застосування. Маркування повинно містити всю обов’язкову інформацію, передбачену ЗУ "Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів".

Термін придатності печива в день його постачання до Замовника повинен становити не менше 80% від загального терміну придатності.

2.

Печиво вівсяне ДСТУ 3781:2014

5000,00

Печиво вівсяне – повинне відповідати ДСТУ 3781:2014 "Печиво. Загальні технічні умови", Закону України « Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.

Печиво повинне бути розфасоване у картонні ящики (коробки) з вкладишами, виготовленими з полімерного матеріалу. Допускається використання ящиків без вкладишів. Для транспортування ящики (коробки) формуються на піддони.

Всі пакувальні матеріали (тара) повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України та забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання. Маркування повинно бути виконане державною мовою, типографським, літографним або іншим способом, у доступній для сприймання формі. Маркування повинно бути стійким до вологи, транспортування, відвантаження, зберігання та застосування. Маркування повинно містити всю обов’язкову інформацію, передбачену ЗУ "Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів".

Термін придатності печива в день його постачання до Замовника повинен становити не менше 80% від загального терміну придатності.

3.

Печиво з фруктовою начинкою ДСТУ 3781:2014

5000,00

Печиво з фруктовою начинкою – повинне відповідати ДСТУ 3781:2014 "Печиво. Загальні технічні умови", Закону України « Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.

Печиво повинне бути розфасоване у картонні ящики (коробки) з вкладишами, виготовленими з полімерного матеріалу. Допускається використання ящиків без вкладишів. Для транспортування ящики (коробки) формуються на піддони.

Всі пакувальні матеріали (тара) повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України та забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання. Маркування повинно бути виконане державною мовою, типографським, літографним або іншим способом, у доступній для сприймання формі. Маркування повинно бути стійким до вологи, транспортування, відвантаження, зберігання та застосування. Маркування повинно містити всю обов’язкову інформацію, передбачену ЗУ "Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів".

Термін придатності печива в день його постачання до Замовника повинен становити не менше 80% від загального терміну придатності.

 

На підтвердження відповідності пропонованого товару технічним та якісним характеристикам предмета закупівлі учасник самостійно завантажує в електронну систему закупівель скановані документи:

Декларація виробника/якісне посвідчення або інший документ розроблений на виконання п.6 ч. 3 ст. 21 ЗУ «Про основні принципи та вимоги до якості та безпечності харчових продуктів» від 23.12.1997 №771/97-ВР (зі змінами), що посвідчує якість.

Гарантійний лист, що Учасник має можливість постачати товар в необхідній кількості, якості, на умовах укладеного договору.

 

За наявності ГМО у складі продукту у будь-якій кількості, продукція не підлягає прийманню замовником.

Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, чинним нормативним документам, затвердженим у встановленому законодавством порядку, відповідати вимогам Законів України «Про безпечність та якість харчових продуктів» від 23.12.1997р. №771/97-ВР(зі змінами), «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин» від 18 травня 2017р. № 2042-VIII(зі змінами), «Про ветеринарну медицину» від 25.06.1992р. №2498-XII(зі змінами), «Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення» від 24.02.1994р. №4004-ХІІ(зі змінами), «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів» від 06.12.2018р. № 2639-VIII(зі змінами), «Про захист прав споживачів» від 12.05.1991р. № 1023-XII(зі змінами), наказу Міністерства транспорту України від 14.10.1997р. № 363 «Про затвердження Правил перевезень вантажів автомобільним транспортом в Україні»(зі змінами), санітарно-гігієнічним вимогам на виробництві згідно з законодавством України, іншим вимогам законодавства що регулює основні вимоги щодо безпечності та окремих показників якості харчових продуктів.

 
* При використанні матеріалу гіперпосилання на цю сторінку обов'язкове
Мапа сайту