Єдиний веб-портал органів виконавчої влади України Дія
Єдиний веб-портал органів виконавчої влади України Дія

Державна прикордонна служба України

Пошук
Головна ПІВДЕННЕ РЕГІОНАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ 79 ПРИКОРДОННИЙ ЗАГІН
ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ «СИРНІ ПРОДУКТИ»

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ «СИРНІ ПРОДУКТИ»

Назад
08 липня 2024 13:35

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі товарів

Сир твердий, ДСТУ 4421:2005, 10 950 кг

розміру бюджетного призначення,

очікуваної вартості предмета закупівлі

за кодом ДК 021:2015  -  

15540000-5 Сирні продукти

(відповідно до пункту 4 постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами)

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія: Військова частина 2161, м. Херсон, 73003, код за ЄДРПРОУ 14321378, категорія замовника – замовник.

2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): ДК 021:2015 (CPV) ДК 021:2015
15130000-8: Сирні продукти.

3. Ідентифікатор річного плану закупівлі: UA-P-2024-03-08-005358-a.

4.Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-03-08-005305-a.

5. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: розмір бюджетного призначення становить 2 386 881,00 грн. згідно з кошторисом на 2024 рік.

 

6. Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: Розмір бюджетного призначення до кошторису на 2024 рік  становить 2 386 881,00 грн. Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено аналізом загальнодоступної інформації про ціну предмету закупівлі на підставі примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України 18.02.2020 № 275 зі змінами, наказу Адміністрації державної прикордонної служби України від 09.09.2019 № 480-АГ «Про моніторинг цін під час здійснення закупівель», наказу Адміністрації державної прикордонної служби України від 09.06.2022 №33 «Про внесення змін до наказу Адміністрації державної прикордонної служби України від 09.09.2019 №480-АГ».

 

7. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

№ п/п

Назва товару

Технічна характеристика

Одиниці вимірювання

Кількість

1.

Сир твердий

Сир твердий (з масовою часткою жиру в сухій речовині не менше 50 %) повинен відповідати ДСТУ 4421:2005 «Сири тверді (український асортимент). Технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.

2. Головки сиру (маса нетто не більше 3 кг) повинні бути запаковані у полімерну плівку, пакети багатошарові для вакуумного пакування або покриті парафінами, полімерними або комбінованими сплавами. Для транспортування та відвантаження сир додатково повинен упаковуватись у картонні ящики. Маса брутто однієї пакувальної одиниці (ящика) повинна бути не більше 24 кг. Всі пакувальні матеріали повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання.

3. Маркування головок сиру в парафіновому покриві наноситься

безпосередньо на головку сиру, а сирів у полімерній плівці або комбінованих сплавах – на зовнішній поверхні покриву із зазначенням інформації, визначеної

ДСТУ 4421:2005 «Сири тверді (український асортимент). Технічні умови». На маркуванні пакувальної одиниці (ящика) зазначається інформація, визначена ДСТУ 4421:2005 «Сири тверді (український асортимент). Технічні умови». Маркування має бути виконане державною мовою згідно із законодавством України та може містити додаткову інформацію, визначену виробником.

4. Термін придатності до споживання сиру твердого сичужного в день його постачання до замовника повинен становити не менше 4 місяців при температурі зберігання від 0 С до 8 С.

кг

10 950,00

 

Місце поставки : Миколаївська область, м. Миколаїв

Термін поставки до: 25 грудня 2024 року.

 

Товар постачається дрібними партіями відповідно до заявок з 8.00 до 10.00, крім суботи та неділі (графік поставок та дні завозу продуктів харчування можуть змінюватися Замовником враховуючи потреби Замовника).

Продукція, що постачається, повинна супроводжуватись відповідними документами, наявність яких передбачена законодавством (накладні, товарно-транспортні накладні, сертифікати якості, або посвідчення про якість, або висновки санітарно-епідеміологічної експертизи, інше). Водій повинен мати санітарний одяг та медичну довідку щодо придатності до керування транспортним засобом та довідку про санітарну обробку транспортного засобу.

Продукція повинна обов’язково мати розбірливе маркування - назва місцезнаходження виробника, пакувальника, назва місця походження, товарний знак виробника, позначення маси нетто, чи об'єму, склад продукту, поживна (харчова) та енергетична цінність (калорійність) харчового продукту, строк (термін) придатності, умови зберігання, дата виготовлення (виробництва) і дата пакування (або фасування), на споживчу тару обов'язково наносять кінцеву дату споживання (термін придатності) «вжити до», або дату виробництва та строк придатності продукту, нанесення позначень нормативних документів тощо.

Тара та упаковка товару повинні бути без стороннього запаху й порушення цілісності, відповідати діючому санітарно-епідеміологічному законодавству, містити термін та умови придатності харчових продуктів.

Товар, що поставляється Продавцем, не повинен містити генетично модифікованих організмів, продукти харчування повинні бути вирощенні в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин.

Транспортування продуктів проводиться спеціалізованим транспортом, який забезпечує дотримання температурного режиму, рекомендованого виробником товару під час перевезення.

 
* При використанні матеріалу гіперпосилання на цю сторінку обов'язкове
Мапа сайту