Єдиний веб-портал органів виконавчої влади України Дія
Єдиний веб-портал органів виконавчої влади України Дія

Державна прикордонна служба України

Пошук
Головна ЗАХІДНЕ РЕГІОНАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ 7 ПРИКОРДОННИЙ КАРПАТСЬКИЙ ЗАГІН
ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ «РИБА, РИБНЕ ФІЛЕ ТА ІНШЕ М’ЯСО РИБИ МОРОЖЕНІ»

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ «РИБА, РИБНЕ ФІЛЕ ТА ІНШЕ М’ЯСО РИБИ МОРОЖЕНІ»

Назад
04 серпня 2021 11:56

ОБГРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК

ПРЕДМЕТУ ЗАКУПІВЛІ «КОД ДК 021:2015 – 15220000-6 Риба, рибне філе та інше м’ясо риби морожені

ОСНОВНОГО СЛОВНИКА НАЦІОНАЛЬНОГО КЛАСИФІКАТОРАУКРАЇНИ ДК 021:2015 «ЄДИНИЙ ЗАКУПІВЕЛЬНИЙ СЛОВНИК»

1. Найменування: Військова частина 2144 Львівський прикордонний загін Державної прикордонної служби України

2. Місце знаходження: м. Львів, вул. Личаківська, 74

3. Код ЄДРПОУ:14321653

4. Назва предмета закупівлі: 15220000-6 Риба, рибне філе та інше м’ясо риби морожені.

5. Процедура закупівлі – відкриті торги.

6. Ідентифікатор закупівлі: UA-2021-07-28-006861-d

7. Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі: Згідно із технічним завданням

8. Місце постачання: 79010, Львівська обл., м. Львів, вул. Личаківська,74.

9. Очікувана вартість предмета закупівлі: 132 000,00 грн.

Назва

Од. виміру

Кількість

ДСТУ 4868:2007 Хек патраний, без голів та хвостів. Риба повинна бути заморожена не більше одного разу вага тушки не менше 350г.  Хек с/м- повинен бути першого сорту, сухої заморозки, мати температуру в товщі м’язів від - 6, - 10 С і нижче. Ззовні риба повинна бути чиста, природного  забарвлення, не деформована, без зовнішніх пошкоджень, оброблена відповідно до санітарних вимог, цільної консистенції, із запахом, властивим запаху свіжої риби без сторонніх запахів і присмаків. Не допускається присутність льоду. Тушки від 0,3 кг до 0,6 кг. Упаковка – пакети або лотки з полімерних матеріалів, ящики з гофрованого картону або полімерні, риба повинна  бути попередньо упакована в харчову плівку.

кг.

2000,00

Якість товару: що передається Постачальником Замовнику в пункті призначення, повинна відповідати ДСТУ 4868:2007 риба заморожена.

У разі виникнення сумнівів/суперечки щодо якості поставленого Товару проводиться  його незалежна експертиза в уповноважених на це установах чи організаціях. Оплата вартості експертизи Товару сплачується Постачальником.

Замовник має право вимагати у Постачальника проведення лабораторного аналізу (за рахунок Постачальника) продукції в лабораторії, що має акредитацію відповідно до Держстандарту України, з видачею результатів аналізу на руки Замовнику.

Кожна партія товару має супроводжуватися документами, що підтверджують їх походження, безпечність і якість, відповідність вимогам державних стандартів, санітарно гігієнічним вимогам. Такий документ повинен бути діючим з урахуванням терміну реалізації товару.

Прийом - передача Товару по кількості проводиться відповідно до товаро-супровідних документів (накладних), по якості - документів, які засвідчують їх походження, якість та безпеку.

Неякісний товар підлягає обов’язковій заміні, але всі витрати пов’язані із заміною товару несе постачальник

Строк поставки Товару: Поставка товару здійснюється партіями (частинами) за заявкою Замовника протягом 2021 року до 31 грудня 2021 року на умовах укладеного договору. Постачальник повинен протягом 5 (п’яти) днів з дня отримання заявки від Замовника поставити партію Товару відповідно до наданої заявки.

Доставку та розвантаження товару здійснює Постачальник за свій рахунок (чи/або своїми силами). Доставка має бути здійснена спеціалізованим автотранспортом з дотриманням правил перевезення відповідного товару, визначеним законодавством.

Строк придатності товару: повинен становити не менше 90% від терміну зберігання даного виду товару з дня поставки його на склад Замовника.

Тара та матеріали: які використовують для упаковування чи закупорювання продукту, повинні відповідати вимогам законодавчих, нормативних і/або технічних документів, передбаченим законодавством у сфері охорони здоров'я для харчових продуктів, яка забезпечує цілісність пакування під час зберігання, транспортування та реалізації.

Порядок оплати товару: оплата Замовником впродовж 10 (десяти) робочих днів після поставки товарів та пред'явлення Постачальником рахунка на оплату за фактично поставлений товар та після підписання Сторонами накладної (акта приймання – передачі товарів) шляхом здійснення прямого банківського переведення.

Переможець оплачує усі витрати, пов’язані з пересилкою документів ( договір, рахунок, накладні, витрати по доставці товару і т.п.)

При сезонному коливанні ціни у бік зменшення вартості товару продавець зобов’язаний зменшити ціну товару до рівня середньоринкової.

Для підтвердження відповідності тендерної пропозиції технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам замовника, учасники повинні завантажити в електронну систему закупівель пояснюючу записку в довільній формі, підписаною уповноваженою особою учасника, що містить інформацію про відповідність усім технічним вимогам замовника.

 
* При використанні матеріалу гіперпосилання на цю сторінку обов'язкове
Мапа сайту