Єдиний веб-портал органів виконавчої влади України Дія
Єдиний веб-портал органів виконавчої влади України Дія

Державна прикордонна служба України

Пошук
Головна ЗАХІДНЕ РЕГІОНАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ 94 ПРИКОРДОННИЙ ЗАГІН
ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ «ПРОДУКЦІЯ ТВАРИННИЦТВА ТА СУПУТНЯ ПРОДУКЦІЯ. ЯЙЦЯ»

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ «ПРОДУКЦІЯ ТВАРИННИЦТВА ТА СУПУТНЯ ПРОДУКЦІЯ. ЯЙЦЯ»

Назад
07 лютого 2024 11:36

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення та очікуваної вартості предмета закупівлі

на виконання Постанови КМУ від 11.10.2016 №710 (зі змінами)

 

Найменування

предмета закупівлі

із зазначенням коду ДК 021:2015

Вид процедури закупівлі

Очікувана вартість предмета закупівлі/розмір бюджетного призначення

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Яйце куряче С1

за кодом ДК 021:2015 – 03140000-4 «Продукція тваринництва та супутня продукція»

(деталізований код ДК 021:2015 – 03142500-3

– «Яйця»)

Запит (ціни) пропозицій

 

UA-2024-02-06-014056-a

313 200 грн.

 з ПДВ.

обсяги визначено відповідно до очікуваної потреби в межах кошторисних призначень на 2024 рік

Якість товару: яйця курячі столові 1 категорії (сорту), повинні відповідати нормативному документу на цей вид продукції (товару): ДСТУ 5028:2008 «Яйця курячі харчові. Технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. Тара – картонні коробки, на яких повинні обов’язково бути ярлики, на яких вказано виробника, назва продукції, маса нетто/брутто, дата виготовлення, термін придатності, умови зберігання з мокрими печатками. Яйця незабруднені, розсортовані за класом та категорією, без порушення цільності. На ящику позначка категорії "В", Маса одного яйця 62-73г. Маркування тари повинно бути згідно з чинними нормативно-правовими актами та нормативними документами, а також відповідати Закон України "Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів"№ 2639-VIII від 6 грудня 2018 року.

Строк придатності товару повинен відповідати строку визначеному у ДСТУ на цей вид товару і повинен становити не менше 90 % від терміну зберігання даного виду товару з дня поставки його на склад Замовника.

Кожна партія товару має супроводжуватися документами, що підтверджують їх походження, безпечність і якість, відповідність вимогам державних стандартів, санітарно гігієнічним вимогам. Такий документ повинен бути діючим з урахуванням терміну реалізації товару.

Строк поставки Товару: Поставка товару здійснюється партіями (частинами) за заявкою Замовника протягом 2024 року до 31 грудня 2024 року на умовах укладеного договору. Постачальник повинен протягом 3 (трьох) днів з дня отримання заявки від Замовника поставити партію Товару відповідно до наданої заявки.

Доставку та розвантаження товару здійснює Постачальник за свій рахунок (чи/або своїми силами). Доставка має бути здійснена спеціалізованим автотранспортом з дотриманням правил перевезення відповідного товару, визначеним законодавством.

 

 
* При використанні матеріалу гіперпосилання на цю сторінку обов'язкове
Мапа сайту